Подгответе се за прекрасна пролет с хранителните добавки на „Фитофарма“

• 12 240
  • 262
  •   1
Отговори
# 150
Чувствам се отпаднала и уморена след края на зимата.  Опитвам се всяка пролет да си възвърна жизнеността с витамини и подсилващи средства.

# 151
Всяка година чакам с нетърпение пролетта и същевременно хич не съм в кондиция.Бързо се изморявам,сънлива  и отпаднала.

# 152
Влиянието върху мен е негативно при смяната на сезоните, като много ми се спи и се чувствам изморена, нямам енергия. А също и по-засилен косопад и спад в имунитета.

# 153
Чувствам умора и понякога имам проблеми със съня.

# 154
Пролетта е любимият ми сезон, но през последните години усещам и пролетна умора, сънливост, косопад, кожата на лицето ми се променя.....  Гледам да се храня здравословно, увеличавам приемът на вода, плодове, зеленчуци.Приемам витамини и добавки и така чувствам, че правя нещо за себе си.

# 155
Всяка пролет се чувствам изтощена, имам недостиг на вит. Д3, който си набавям допълнително. Нямам проблеми със съня, а се събуждам уморена.

# 156
  • Милано
Умора,сънливост,бледност.

# 157
Зимата се отразява много зле на кожата ми- става суха, повехнала, чувствителна.
С първите слънчеви лъчи ме събаря и пролетна умора. Нищо не ми се прави, депресирам се и нямам сили и мотивация за нищо. Започнах да вземам омега 3, но имам нужда от нещо повече.

# 158
Смяната на сезоните ми влияе. Чувствам умора, отпадналост в определени моменти. Не случайно се използва и пролетна умора. Което още повече потвърждава факта , че промяната влияе на организма.

# 159
  • Враца
Усещам умора, мързел, сънливост  и отпадналост .

# 160
  • 1st floor
От както започнах да спортувам и да имам повече активности навън много по-добре понасям смените на сезоните. Липсва зимната депресия заради студа и по-късия ден. При рязко захлаждане чувствам лек дискомфорт, като умора и сънливост. В такива случаи започвам да пия комбинирани витамини и Омега 3, давам и на децата. За мен добавям и допълнително магнезий. Пролетна умора нямам, слънцето ми влияе позитивно. Simple Smile

# 161
Аз съм уморена през цялата година.
При смяна на сезона, при мен се активизира някаква алергия-кихам,сълзят ми очите...Това е от 2-3 години,ще видим тази пролет как ще бъда.

# 162
  • София
Усещам сънливост, отпадналост и умора.

# 163
Нуждая ли се от хранителни добавки? 7 отговора на този въпрос!

Когато посегнете за опаковката витамин А, C, D, E или рибено масло, се чудите дали имат ефект и дали е безопасно да ги пиете. Първият въпрос, който си задавате е дали имате нужда от тях.

Голяма част от хората приемат една или повече хранителни добавки дневно. Хранителните добавки са достъпни без рецепта и обикновено са под формата на таблетка, капсула, прах или в течна форма. Групата на хранителните добавки включва витамини, минерали и природни продукти. Хората приемат хранителни добавки, за да се уверят, че получават достатъчно основни хранителни вещества и за поддържане или подобряване на тяхното здраве.

Общоприето е, че човек си набавя всички необходими хранителни вещества като следва здравословна и балансирана диета и добавките да излишни. Вярваме, че всички имате приятели, които заклеймяват добавките и ги смятат за излишни. В днешно време нуждата от добавки е много по-голяма отколкото в годините, когато вашите баба и дядо са били деца.

ТУК можете да намерите нашите 7 отговора на въпроса “Защо да приемаме хранителни добавки?”

# 164
Понякога ми е доста тегаво, нямам настроение. Но това се дължи и на факта, че сме с малко бебе, с което не можем да излизаме всеки ден, а стоенето у дома ме  кара да се чувствам не толкова добре.

Общи условия

Активация на акаунт