Подгответе се за прекрасна пролет с хранителните добавки на „Фитофарма“

• 12 238
  • 262
  •   1
Отговори
# 165
Усещам най-вече липса на тонус.

# 166
Смяната на сезоните ми се отразява доста негативно. Постоянно ми се спи, уморена съм, нямам сила.

# 167
Отразява ми се доста негативно, а и съм бременна в момента- постоянно ми се спи, уморена съм, нямам сила, чувствам се болна, в лошо настроение съм, почти в депресия. С нетърпение чакам пролетта! Simple Smile

# 168
  • Бургас
Усещам умора, сънливост, понякога косопад или забавяне на цикъла.

# 169
Смяната на сезоните ми се отразява добре, когато е от зима към пролет и перфектно, когато е от пролет към лято. Лято - есен започвам леко емоционално и физически да се чувствам зле, а при смяната есен - зима направо съм депресирана и физически ми се отразява много зле.

# 170
Умора,сънливост,липса на тонус

# 171
Пролетната умора винаги си оказва влияние Simple Smile

# 172
Как се отразява на здравословното ви състояние смяната на сезоните? Усещате ли негативни последствия след студената зима?
Постоянна умора, не мога да се събудя сутрин, за тонуса да не отварям дума.... Приемам витамини и се опитвам да бъда позитивна, въпреки гореизброеното.

# 173
  • Пазарджик
Не ми се отразява добре смяната на сезоните.Последствията са :хронична умора,отпадналост,сънливост

# 174
Да, смяната на сезоните се отразява и на мен. Лека умора, по-малко енергия. Старая се да се храня с повече плодове и зеленчуци, ходя на народни танци, тае бо.

# 175
Усещам умора, отпадналост, липса на енергия и сънливост.

# 176
  • Across the Multiverse
За съжаление, смяната на сезоните ми се отразява негативно на тонуса и настроението. Нямам много енергия, спи ми се повече от обикновено и съм по-раздразнителна. Отделно косата ми капе доста и кожата ми става много чувствителна.

# 177
  • Варна
Кожата ми изсъхва повече от обикновено, предимно на лицето и ръцете. Косата също я усеещам по- суха. Като цяло усещам и умора и сънливост, но през слънчевите дни имам прилив на енергия.Hug

# 178
Смяната на сезоните или рязката смяна на температурите ми действа ужасно. Спи ми се постоянно, уморено ми е, много съм отпаднала и нямам нито грам енергия. Промените влияят и на кръвното ми за съжаление.

# 179
Смяната на сезоните ми се отразява много негативно. Сънливост, умора, нямам сили и желание за нищо... А март-април започва алергията - кихане, хрема!
Но успявам да контролирам нещата с витамини под всякаква форма 🤗❤️

Общи условия

Активация на акаунт