Подгответе се за прекрасна пролет с хранителните добавки на „Фитофарма“

• 12 236
  • 262
  •   1
Отговори
# 180
Обикновено при смяната на сезоните чувствам умора, сънливост, демотивация и понякога лека депресия. След зимата настроението ми се приповдига, но не винаги това се случва със здравословното ми състояние. Затова приемам витамини и различни натурални имуностимулатори

# 181
  • Варна
След зимата съм все уморена, липсва ми тонус и мотивация

# 182
Края на зимата се чувствам отпаднала, сънлива и с нетърпение чакам слънчевите дни.

# 183
На мен ми се отразява много зле смяната на сезоните. Всяка есен и всяка пролет съм като пребито куче. Много ми се спи, нямам никаква енергия и ентусиазъм.

# 184
Чувствам се уморена, ноктите ми почват са се чупят, косата ми става по-суха.

# 185
И аз съм уморена,без сили и желание за нищо и все гледам да полегна.

# 186
Тръшва ме здраво депресията и всички са ми виновни за всичко Simple Smile))

# 187
Спя до късно, ям повече, бързо се уморявам, увеличава ми се косопада, ноктите ми стават по-чупливи, изнервям се от много дребни неуредици.

# 188
  • Пловдив
Усещането за умора и отпадналост го има и при мен. Най-лошото е, че страдам и от безсъние и комбинацията просто ме довършва.😂 Друго, което доста ме дразни след зимния сезон е сухотата и недостатъчната хидратация на кожата. С каквото и да се мажа няма никакъв ефект. Мъжът ми се шегува с мен, че се беля като 🐍. Знам, че проблемът може да се реши само отвътре, но досега не съм попадала на правилните добавки явно.

# 189
  • Бургас
Освен умора, усещам спадане на имунитета, ременен косопад и чупливостна ноктите.

# 190
смяната  на сезоните ми се отразява ужасно, имам проблеми със стомаха, които се активират пролетта и ми се отразява ужасно.

# 191
  • Монтана
Уморена и сънлива съм.

# 192
Смяната на сезоните при мен води до умора и сънливост.

# 193
Аз усещам огромна умора, която за съжаление тази година започна от много рано. Напоследък имам проблеми и със съня, но дори тогава, когато спя непробудно, усещам че сънят не ми достига. Надявам се с настъпването на пролетта тези неразположения да отпаднат и да се заредя с енергия.

# 194
Сънливост  и умора,а бе голям мързел ме наляга.

Общи условия

Активация на акаунт