Звездни компромати - 400

• 67 738
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • Враца
А тази Красимира, защо така яростно е яхнала метлата? И с това повтаряне за дебелия Г@з... ще ми се да видя нейния, обзалагам се, че е голЕм Simple Smile Иначе Блатечки не е прав.

не е.

Не е, да не е Simple Smile На Гага е по-малък Simple Smile
Така ли отсъжда  днешната младеж, по размера. Ако си направиш труда да погледнеш с какво се занимава, може би ще е друго. И се надявай и теб да не мерят така, защото нали.

# 211

Не знам до колко се вижда профилната снимка на Благой Георгиев, държи Библията човекът ... За мен не е нормално просто, да си зарязваш децата и бременните жени и да проповядваш колко си религиозен и вярваш в Бог. Според мен просто с това цели да е интересен и да се говори за него, ужасен мъж, ако изобщо може да се използва думата мъж за него....

# 212
На въпроса как са и позволили да говори, ето така, много ме е яд, че не направих скрийншотове... По надолу, че кача статия

от 168 часа, който има интерес.
Скрит текст:
Скрит текст:
А къде е коментара за Оскарите?

# 213
Както съм написала по-горе и съм скрийншотнала страницата от блога и , коментарите и статиите са изтрити вече, до преди 1 месец бяха активни.  Статията е за дамата Ирина, не уточних какъв е линка.

# 214
  • София
Това другият и моден хит ли е ??

# 215
 Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 216
Както съм написала по-горе и съм скрийншотнала страницата от блога и , коментарите и статиите са изтрити вече, до преди 1 месец бяха активни.  Статията е за дамата Ирина, не уточних какъв е линка.
Ах, ясно. Благодаря Simple Smile

# 217
Блажко да не е решил да се замонашва? Не за друго, ама ще отвори работа на Златка сега да прави дизайн на расо с четири ръкава, а за специални поводи - лимитед едишън с флорални мотиви.

# 218
Златен Рами, прекрасен! Накриви им папионката. Heart Eyes

# 219
Русата златка Dior ли имитира,какво ли?
Как може да изиграеш Фреди Меркюри и да се появиш с толкова скучен outfit???Поне веднъж да беше се облякъл различно.

# 220
  • Gotham City
Като го видя този Рами и мед ми капе на сърцето, толкова добродушно същество ми изглежда  Hug

# 221
И на мен ми  е много добричък.
Снимките с папионката са супер Simple Smile

# 222
Показвахте ли Хелън Мирън? Страхотна е тази жена! Heart

# 223
Смятам коментарите на Блатечки за абсолютен сексизъм и недопустими в едно модерно общество, което уж сме (ако беше в чужбина телевизията, по която е коментирал щеше да пише 1001 опровержения и щяха да са ги смлели, че са позволили в ефир някой да пуска подобни реплики).

Ровенето за снимки, по които да мерим "задника" на жената, която е коментирала Блатечки, и то от жени, в женски форум вече е долнопробно!

# 224
Rihanna
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт