Звездни компромати - 400

• 67 739
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
А тази Красимира, защо така яростно е яхнала метлата? И с това повтаряне за дебелия Г@з... ще ми се да видя нейния, обзалагам се, че е голЕм Simple Smile Иначе Блатечки не е прав.

не е.

# 196
Аз лично,не харесвам Лейди Гага,нито сценичният и образ ме е впечатлявал.Пускала съм нейни песни-ок.Признавам има талант,пее хубаво,поне за моето ухо.Гага я свързвам с песните за бърза консумация и ексцентризма и.(сещам се как възпроизведе раждането си или тя раждаше ,а на сцената май имаше декор подходящ за сценката)
Изказването на Блатечки е просташко,но си му е в амплоато,той поддържа такъв медиен образ.
Не ми харесва издигането в култ на чуждоземски звезди и сравняването със земята на наши.

# 197
  • Вестерос
Гагините песни имат хубав текст, а клиповете ѝ са като късометражни филми повечето. Аз я харесвам.

# 198
# 199
# 200
Талантът няма нищо общо с големината на задните части и най-малкото е неуместно мъж да коментира подобно неща в категория, в която това няма значение.

# 201
Аз пък не разбирам тази мания по Оскарите. Събрали се 4-5 хиляди евреи и си решили по политически и други коректни и удобни моментни теми на кой да дадат статуетки. Има една дама Ирина Даймънд, българка, женена за един от тези евреи, в блога си миналата година доста добре изкоментира ситуацията, ако накой има интерес ще кача, точно от кухнята са нещата.

# 202
Не,това е момчето от близнаците.Момичета са с черната ризка до нея и русото"момче" до Захара(чернокожото момиче)
Май само Захара не й се връзва на джентърските лудости .

# 203
  • Пловдив
Аз пък не разбирам тази мания по Оскарите. Събрали се 4-5 хиляди евреи и си решили по политически и други коректни и удобни моментни теми на кой да дадат статуетки. Има една дама Ирина Даймънд, българка, женена за един от тези евреи, в блога си миналата година доста добре изкоментира ситуацията, ако накой има интерес ще кача, точно от кухнята са нещата.
И как ли са и позволили да говори и пише на тая женица newsm78

На мен ми е интересно как отсяват филмите?

# 204
  • София
представям си Ким К. с Оскар за биографичен филм. Асенката ш'се гътне:)

следващата седмица в Капките - песен на Р. Кели...

# 205
А тази Красимира, защо така яростно е яхнала метлата? И с това повтаряне за дебелия Г@з... ще ми се да видя нейния, обзалагам се, че е голЕм Simple Smile Иначе Блатечки не е прав.

не е.

Не е, да не е Simple Smile На Гага е по-малък Simple Smile

# 206
  • София
Кейти Пери
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 207
това е сигурно единствената снимка, на която изглежда така и то не бих казала, че е дебела задницата ѝ - съвсем нормална жена Winkето една от статия от 2019 г.

че тя и гага не е гъзеста, честно казано. а и да е - доста неуместно изказване, грозно и елементарно. особено от мъж към жена, отврат.

# 208
 На въпроса как са и позволили да говори, ето така, много ме е яд, че не направих скрийншотове... По надолу, че кача статия

от 168 часа, който има интерес.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 209
  • Добрич
Гагините песни имат хубав текст, а клиповете ѝ са като късометражни филми повечето. Аз я харесвам.
Да, и аз. И взе Оскар точно за песен. Така че не разбирам защо е дадена дума на един актьор да коментира певческите и възможности. Не разбирам  и какво общо имат физическите и данни и актьорския и талант.

Общи условия

Активация на акаунт