Звездни компромати - 400

• 68 207
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
:

Ашли Греам
Скрит текст:

Хубава Ашли, много е отслабнала обаче.
Да, особено много си личеше, когато беше с черната рокля. Аз я следя в Инстаграм, тя наистина доста тренира.

Баща и дъщеря са Брус Дженър и Кендал Дженър.. Бивш съпруг на майка Карадшиян и дъщеря (сестра на Ким). Направо  не знам и другите как не са цъфнали на партито.

# 61
  • На морето!
Супер сладка снимка на Хал Дрого и неговата Халееси Майката на драконите.
Скрит текст:

# 62
Е не,с тази брада-не.

# 63
Момоа е в костюм на Фенди. Каза, че това е един от последните проекти по които е работил Лагерфелд.

# 64
  • Viena
Но за бога, защо всеки втори е в Капитана? ВаЛчери ли има? 😁 😂

# 65
Но за бога, защо всеки втори е в Капитана? ВаЛчери ли има? 😁 😂
От една седмица се опитвам да направя резервация за там и не става - то звезда до звездата майно льо, масите и столовете не стигат и сега съм включена в waiting list. Не спя денем и нощем, чакам да ми се обадят JoyJoy

# 66
На тези Оскари май е имало дрескод завеса с ресни/ циркова шатра/ палатка. Изберете едно от трите или и трите наведнъж!

По-скоро е имало кОнкурс за най-хубав лампион Joy

# 67
Ашли изглежда страхотно и в белия костюм и в черния, браво!

На мен повече ми харесаха тоалетите от автърпартито, особено Джей Ло, Иначе съжалявам за Глен, че отново бе пренебрегната, но имаше вид на кралица! Отличавам и Джулия робъртс, въпреки че розовото не е моя цвят, целият и аутфит беше брилянтен.
Искам да кажа, че от нова тв ако някой чете тук, МАХНЕТЕ я таз Софиянска-Божкова, не става, не разбирате ли колко много губите, не коментирам гостите им, изключително неподготвени и неориентирани бяха / доколкото имах нерви да гледам/.
Радика, прекрасна тема, благодаря! Flowers Hibiscus

# 68
  • София
Момоа лилаво ластиче за коса ли има на китката си?

# 69
Кюрпанов се е офъкал..

# 70
Майката на драконите е супер сладко миньонче.
Ева Лонгория била ли е на Оскарите?

# 71
  • До морето
"В името на справедливостта" постът на Meraviglia, трябва да се махне от класацията, защото това не е нейно мнение, тя просто е копирала написаното от Ралица Паскалева! Това само "в името на справедливостта!!!!"

😁😁😁

Иначе да кажа,  че ми е много тъжно за Лейди Гага, че Блатечки не я харесва. Сега няма да могат двамата да си направят обща снимка, всеки с Оскара си. О, забравих, Блатечки няма Оскар!!!!

# 72
Той и Златен Глобус няма.
И Грамита няма.

# 73
Аскеер има ли поне?

# 74
"В името на справедливостта" постът на Meraviglia, трябва да се махне от класацията, защото това не е нейно мнение, тя просто е копирала написаното от Ралица Паскалева! Това само "в името на справедливостта!!!!"

😁😁😁

Иначе да кажа,  че ми е много тъжно за Лейди Гага, че Блатечки не я харесва. Сега няма да могат двамата да си направят обща снимка, всеки с Оскара си. О, забравих, Блатечки няма Оскар!!!!

Е стига де, Гагата да вземе да отслабне и да оправи зъбаците. Може тогава Блатечки да поиска да се фотнат Joy

Редактирам се: Той за носа и казал. Ми една ринопластика и ще е същата като Диляна.

Общи условия

Активация на акаунт