Звездни компромати - 400

• 68 232
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Мисля, че не.

# 76
Те вчера в студиото на Нова всичките коментираха сякаш имат поне 2 Оскара, и кви са тия изобщо на церемонията и кви са тия рокли дето са навлекли.
Друго си е нашите като блеснат в страницата на Хайлайф с топ тоалети. Класа и стил.

# 77
Днес някакъв в Преди обед твърдеше, че Димитър Маринов извадил голям късмет. Каза го така сякаш човекът няма някакви способности, което ми се видя крайно обидно.

# 78
  • София
Страхотно начало на юбилейната тема, благодарение на Радика!  bouquet

Сутринта казаха, че роклята на Гага тежи 23 кг! Как се носи такова чудо...

Тони, на Глен Клоуз роклята, заедно с наметалото тежали 23 кг., заради вплетените в тях 4 млн. мъниста.
Тоалетът е дело на Carolina Herrera. Самата Глен обясни това пред камерите на червения килим.  Wink

# 79
Ох, така да ме е яд за Глен..но съм сигурна , че и на нея, като на Лео ще ѝ дойде времето. Прекрасна актриса е!

# 80
  • София
Прекрасна е, да, но е на 71 години вече. Шансовете ѝ за подходящи и силни роли в качествени филми не са много. Дано пак да има шанс. Нищо чудно накрая да я удостоят с Оскар за цялостно творчество.

Между другото Блатечки се бил изцепил и за Рами Малек, че не бил добър актьор?!  Rolling Eyes

# 81
  • София
Честито на печелившите!
в частност на Димитър Маринов с Оскар в ръката и трибагреник в ревера  Heart Eyes

рокли не ми се коментират, че ослепях от цветове и пера:)
Момоа е страшна смешка.

само на Гагата роклята ще коментирам, че ми хареса. радвам ѝ се, че попълни колекцията и с Оскар. сори, Асенчо, дерзай;)

Радика, благодаря ти за труда и отделеното време  Hug

# 82
Аскеер и Икар няма. Има награда от френски фестивал за най-добра мъжка роля за филм.
Днес някакъв в Преди обед твърдеше, че Димитър Маринов извадил голям късмет. Каза го така сякаш човекът няма някакви способности, което ми се видя крайно обидно.
За Димитър Маринов съм раздвоена. От една страна, е страхотен успех за човека, борил се е здраво много години, за да постигне това. Беше искрено щастлив и горд и със сигурност не е само късмет неговото.
От друга обаче го изкарват сякаш Оскарът е лично негов - което не е съвсем така; цяла България била будна, за да разбере дали той ще получи Оскар - което пък съвсем не е така; показал, че Оскарът не е непостижим за България - а тази статуетка отива при продуцентите, не при България; че разстоянието от червения килим до статуетката на подиума не било толкова голямо - това последното що не го кажат на Глен Клоуз?
Не разбирам защо нямаше такава еуфория, когато Теодор Ушев беше лично номиниран.

# 83
  • София
еее, имаше за Тео вълнение, как не.
всички според мен са наясно, че Оскарът не е за него персонално. и все пак, там е, с Оскар в ръце:)

# 84
Току що видях Батинкови!На живо са супер свежи!

# 85
  • София
На партито на Vanity Fair снощи се е повил и Григор Димитров. Бил сам.

Скрит текст:

# 86
На партито на Vanity Fair снощи се е повил и Григор Димитров. Бил сам.

Скрит текст:

Григор е в костюм на Диор, има го  в Туитъра на Диор.

# 87
Аз Глен Клоуз ВИНАГИ ще я свързвам с Опасни Връзки!!!
Брилянтен филм.
Само заради него заслужава няколко Оскари.

# 88
  • софия
Току що видях Батинкови!На живо са супер свежи!
И аз ги видях преди час. Тоца чудно се беше струпала в типичен неин стил  Crazy

# 89
  • София
Е стига де, Гагата да вземе да отслабне и да оправи зъбаците. Може тогава Блатечки да поиска да се фотнат Joy

Редактирам се: Той за носа и казал. Ми една ринопластика и ще е същата като Диляна.
То щото неговият нос е много прекрасен...

Общи условия

Активация на акаунт