Звездни компромати - 400

• 67 658
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
уф бива ли да ми е толкова антипатична тази Славена....а е младо момиче...голям зор да е с поведение на бг-мама Wink /правилните хора ще ме разберат Wink /

# 361
Не си сама, и на мен ми е рядко противна.

# 362
Чак сега изгледах прословутата песен на Гага и Брадли ииииии въобще не ми хареса и химия не видях.
Нина е страхотна .

# 363
Ирина Тенчева
21 минути 
Awards Woman.bg

Преглеждам нюз фийда си в края на един не особено весел ден (за сметка на приятната вечер с хубави хора в @irituali) и виждам колко от момичетата, с които заедно пораснахме през последните 10 години сме номинирани за Жена на десетилетието (Как звучи... Иван припява до мен “баба ми е фаталната жена, тя е жена на всички времена” 🤣🤣🤣)) Покрили сме категориите, мацки!😃 Чудесна компания сте, с която си пожелавам да продължавам пътуването през времето десетилетие след десетилетие!
Ако някой ме беше питал преди 10 години за какво е най-вероятно да бъда отличена когато стана на 40 не бих помислила за така формулираната номинация.
Но ако при всичките ми несъвършенства, на моменти колебания, малки и големи избори, които съм правила през тези години..., ако въпреки и заради тях децата ми и жените, с които общувам биха ме нарекли “майка, която вдъхновява”...то аз няма какво да кажа, освен, че това е голямо успокоение за мен и ви благодаря. 😂😘
(Иначе... ако тези награди трябва да бъдат поднесени на жени за пример, то в моята категория всички майки ги заслужават повече от мен, със сигурност!)

В линка долу имате възможност да гласувате за Ирина Тенчева - Жена на десетилетието
https://awards.woman.bg/?nominees=%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0 … BoIKQRA4IGvZMZRj0

# 364
  • Вестерос
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 365
Ирина Тенчева
21 минути 
Awards Woman.bg

Преглеждам нюз фийда си в края на един не особено весел ден (за сметка на приятната вечер с хубави хора в @irituali) и виждам колко от момичетата, с които заедно пораснахме през последните 10 години сме номинирани за Жена на десетилетието (Как звучи... Иван припява до мен “баба ми е фаталната жена, тя е жена на всички времена” 🤣🤣🤣)) Покрили сме категориите, мацки!😃 Чудесна компания сте, с която си пожелавам да продължавам пътуването през времето десетилетие след десетилетие!
Ако някой ме беше питал преди 10 години за какво е най-вероятно да бъда отличена когато стана на 40 не бих помислила за така формулираната номинация.
Но ако при всичките ми несъвършенства, на моменти колебания, малки и големи избори, които съм правила през тези години..., ако въпреки и заради тях децата ми и жените, с които общувам биха ме нарекли “майка, която вдъхновява”...то аз няма какво да кажа, освен, че това е голямо успокоение за мен и ви благодаря. 😂😘
(Иначе... ако тези награди трябва да бъдат поднесени на жени за пример, то в моята категория всички майки ги заслужават повече от мен, със сигурност!)

В линка долу имате възможност да гласувате за Ирина Тенчева - Жена на десетилетието
https://awards.woman.bg/?nominees=%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0 … BoIKQRA4IGvZMZRj0
Къде е Ваня Костова, да се провикне драматично: "Жива да не бях!"

# 366
  • София
Стефан Вълдобрев ме просълзи. Какво интересно решение на съдбата е моментът, в който да разкрие тайната на китарата Simple Smile Имам предвид коментарите отдолу и по-точно този на Иван Лечев.

Зачудих се голямото момиче на Ицо Хазарта тук ли живее или с майка си в Англия.

Прочетох интервю с Ирина Диамант, която е омъжена за холивудски продуцент и стигнах до блога й, обаче почти няма публикации. От Оскар на Оскар. Иначе снимки с Доналд Тръмп, Кейт Уинслет, не й е скучно Simple Smile Ама... 31 години разлика.
https://www.boikairina.com/single-post/2016/03/30/%D0%9D%D0%B0-% … D0%B8%D1%82%D0%B5

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 23:58 от Maidenly

# 367
31 години разлика, ама второто й име е Диамант, горкана.

# 368
Прочетох интервю с Ирина Диамант, която е омъжена за холивудски продуцент и стигнах до блога й, обаче почти няма публикации. От Оскар на Оскар. Иначе снимки с Доналд Тръмп, Кейт Уинслет, не й е скучно Simple Smile Ама... 31 години разлика.

И аз намерих едно интервю с нея, цитирам:

Мъжът ми - тогава, разбира се, все още не подозирах, че ще ми стане мъж - беше симпатично брадясал (евреите не се бръснат дълго след смъртта на близък) и двойната му брадичка не се натрапваше толкова. Ухаеше на скъп парфюм и не ми се стори толкова неприятен, колкото при първата ни среща. Отворихме бутилка от най-хубавото българско червено вино и разговорът потръгна. На 20-ата минута Моше ми каза: “Може ли да подържа ръката ти за малко?” Хвана дланта ми, помълча, помълча и рече: “Ти ще бъдеш следващата ми жена.”

Разсмях се с глас и му отвърнах: “Ти си стар, грозен, дебел, женен, с 5 деца, евреин. Всяко едно от тези неща е причина да не се омъжа за теб.” Той избухна в смях и отсече:

“Никой не ми е говорил така досега. Непременно трябва да излезем на вечеря само двамата.”

И 6 години по-късно наистина станах следващата му жена. И до ден днешен Моше обожава да разказва историята за първата ни вечеря.

повече в линка
https://www.168chasa.bg/article/5473176

# 369
Ама как "Жена (само) на десетилетието"? Стрина е направо за номинация за " Жена на века".  Whistling

# 370
  • Rock & Roll feeling ...
И малко визитки на други номинирани за "Жена на десетилетието" :

Ирина Тенчева
Скрит текст:

Юлияна Дончева
Скрит текст:

Рут Колева
Скрит текст:

Мария Гроздева
Скрит текст:

Нана Гладуиш
Скрит текст:

Милена от "Тройка на разсъмване"
Скрит текст:

Койна Русева
Скрит текст:

Ваня Щерева
Скрит текст:

Мария Силвестър
Скрит текст:

Гери Турийска #ПощенскаКутияЗаПриказки
Скрит текст:

Жени Живкова
Скрит текст:

Хилда Казасян
Скрит текст:

Миролюба Бенатова
Скрит текст:

Ани Салич
Скрит текст:

Станка Златева
Скрит текст:

Ивет Лалова
Скрит текст:

Илиана Раева
Скрит текст:

Александра Богданска-Петканова
Скрит текст:

Радина Кърджилова
Скрит текст:

Теодора Духовникова
Скрит текст:

Яна Маринова
Скрит текст:

# 371
Скрит текст:
И малко визитки на други номинирани за "Жена на десетилетието" :

Ирина Тенчева
Скрит текст:

Юлияна Дончева
Скрит текст:

Рут Колева
Скрит текст:

Мария Гроздева
Скрит текст:

Нана Гладуиш
Скрит текст:

Милена от "Тройка на разсъмване"
Скрит текст:

Койна Русева
Скрит текст:

Ваня Щерева
Скрит текст:

Мария Силвестър
Скрит текст:

Гери Турийска #ПощенскаКутияЗаПриказки
Скрит текст:

Жени Живкова
Скрит текст:

Хилда Казасян
Скрит текст:

Миролюба Бенатова
Скрит текст:

Ани Салич
Скрит текст:

Станка Златева
Скрит текст:

Ивет Лалова
Скрит текст:

Илиана Раева
Скрит текст:

Александра Богданска-Петканова
Скрит текст:

Радина Кърджилова
Скрит текст:

Теодора Духовникова
Скрит текст:

Яна Маринова
Скрит текст:

Тези, дето създават списъка с номинации, просто искам да ги попитам: добре ли сте?!

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 10:43 от Не се сърди, човече

# 372
  • Rock & Roll feeling ...
Joy Има нещо вярно ... Да си съставим наш Wink

# 373
Joy Има нещо вярно ... Да си съставим наш Wink
Хайде.

# 374
Номинирали Александра Петканова за Жена на Десетилетието?!? Тя преди 10 г била ли е жена?

Общи условия

Активация на акаунт