Звездни компромати - 400

• 67 633
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Като стана въпрос, кой стана мъж на годината? Надявам се проф. Петров...

# 406
Знаете ли кой е създал тази класация?
За жените на десетилетието ли?
Сега проверявах, че и мен ме вълнува, на първо четене: woman.bg, кой точно стои зад този сайт - не знам.

# 407
И аз искам за Радина да гласувам, но нещо не схващам. Дава ли индикации след гласуване, че натисках няколко пъти сърчицето Grinning Много искам тя да спечели. Знам, че е някаква измислена класация, но е направила, и прави толкова много за нас.
Дава. Върху снимката на избора ти се появява голямо розово сърце.
Гласувах, въпреки че подборката им е изключително субективна, може би по симпатии и други по-финансови стимули и обвързаности. Тъкмо ме улесниха - от всяка категория има точно по една, която заслужава  Laughing.

П.П. woman.bg е на  Sportal Media Group, пише най-отдолу. Свързвам го с Дарик радио и медийната група, мисля Радосвет Радев стои там?

# 408
На мен пък ми е мъчно, че са пропуснали Джеферовица, те толкова се пънаха да изскачат от всякъде, душата ме боли 😢
Ами Николета
https://www.instagram.com/p/BuWDVYqneQQ/?utm_source=ig_share_she … hid=1o1ms9oar4apy

И Мира Добрева....колко се пънат милите, а да ги пропуснат!?!

# 409
  • Mediterraneo
Ама верно и гласувате?

# 410
Тейлър Суифт никак не ми хареса на тези снимки, а иначе много я харесвам и е много фотогенична и красива.

# 411
  • Sofia
При Гала е Гергана Стоянова,новата "звезда"в Откраднат живот...боцкала си е устата,чак и е крива и сдървена от дясната страна Anguished

# 412
  • Пловдив
При Гала е Гергана Стоянова,новата "звезда"в Откраднат живот...боцкала си е устата,чак и е крива и сдървена от дясната страна Anguished
Онази от ТВ рекламите ли?

# 413
  • Пловдив
Извинявам се за посл.пост...не мога да изтрия...
Уил и Кейт в Белфаст, на бар...
Скрит текст:

Аууу...какъв поглед  Laughing
Скрит текст:

# 414
  • На морето!
Кейт в много неподходяща рокля налива бира.

От класацията аз харесвам Ивет Лалова, Теодора Духовникова, Мария Силвестър, Нана, а не съм голям фен, но все пак имат значителен принос в областта си Станка Златева, Илияна Раева,  Радина Кърджилова.
Юлиана , Рут, Стрини и Александра изобщо не са за там, някои от тях служат като предупреждение, вместо вдъхновение.

# 415
  • софия
 "Наталка роди първородната си рожба, вчера вечерта. Казва се Филип и тежи 3,800кг. Нека им пожелаем попътен вятър, здраве, щастие и много любов. " - за Кобилна иде реч. Не видях да е писано.

# 416
  • До морето
Ето, даже Наталка повече заслужава да е в класацията! Съдбата на колко йонита е променила тая жена........

# 417
Какво стана с Гущерова? Тя ако не роди скоро ще вземе да изпадне от класацията за най-добра майка на годината. Притеснявам се Sunglasses

# 418
  • На морето!
"Наталка роди първородната си рожба, вчера вечерта. Казва се Филип и тежи 3,800кг. Нека им пожелаем попътен вятър, здраве, щастие и много любов. " - за Кобилна иде реч. Не видях да е писано.
Дали и тя е родила с оргазъм?
Иначе са избрали хубаво име, да им е живо и здраво момчето.

# 419
  • софия
Една красива Райна- снимка от фотосесия

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт