Звездни компромати - 400

• 67 633
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Аз не видях Джулиана Гани дали са номинирали. Тя може да е в категория Имплантиран Шостакович на десетилетието.
Буля Ирина може да бъде Айрян с баница на десетилетието.
И нея пък искам специално да я поздравя с класическата песен Аз съм дърта пияница.
Бульо Иванице, поздрав от мен:

https://youtu.be/z8imp0gM704

# 391
Какъв Айрян с баница, Ирина трябва да е номинирана за иновация на десетилетието - Баница с просеко.

# 392
Ами Гола, Венета, Тоца, Мона ???????

Сутринта по Нова тв казаха, че в Курило няма свободни легла. Проявете разбиране!

# 393
  • София
За щастие в тази класация има и стойностни жени. Аз гласувах за Радина Велчева от фондация "Искам бебе" ( тук е пропусната). Бих гласувала и за Милена от Тройка на разсъмване. Обаче поне половината са за пълнеж или да им се подмазват /като на стринка/ например. Което пък прави класацията да олеква.

И аз искам за Радина да гласувам, но нещо не схващам. Дава ли индикации след гласуване, че натисках няколко пъти сърчицето Grinning Много искам тя да спечели. Знам, че е някаква измислена класация, но е направила, и прави толкова много за нас.

# 394
О, Голата я номинирам за Кукла-Неваляшка на десетилетието. Накъдето я бутнеш, тя удобно се накланя.
Всички останали са в категория: Незнайни воини, сражавали се за Родината

# 395
Значи не сте я гледали Станка в ББ. Но определено с тричането на кучета най-много ме загуби. Ненавиждам насилие над животни под всякаква форма, а насилниците им автоматично ми стават не просто противни, а ми иде да ги малтретирам по същия начин.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 22:50 от ARIA*

# 396
Ако някоя от тези "номинирани" има достойнство и цени истински постиженията в областта си, би го пропуснала или бойкотирала - това е някакъв тюрлю гювеч с претенции. Из ФБ се въртят снимки от някаква изискана вечеря, па номинации, па не знам си какво... кой плаща тоя масраф, кой дава тези звания, защо и по какъв критерий? С какво е значима Ирина Тенчева по темата за майчинството? Че е родила 3 деца +1? Има някакви проекти в областта ли, децата ѝ са с някакви особени прояви, дарби и постижения ли? Какво?
Защото мен майка (родители! по-точно), които ме вдъхновяват са тези на младата шахматистка, за която, слава богу, се разшумя наскоро. Наистина ме вдъхновява какво са постигнали с детето си, от затънтеното селце, със скромните възможности, но те няма да бъдат номинирани за "кифла на десетилетието". Понякога ми се повръща от тоя безполезен хай-мазньоч.

# 397
На мен пък ми е мъчно, че са пропуснали Джеферовица, те толкова се пънаха да изскачат от всякъде, душата ме боли 😢
Ами Николета
https://www.instagram.com/p/BuWDVYqneQQ/?utm_source=ig_share_she … hid=1o1ms9oar4apy
И нито една Златка в номинациите!?

# 398
Жените, в тези класации, не трябва ли да са вдъхновителки? Да променят животи, образно казано?
Нана - Ок, толкова дълго се бори, преборва и пак отначало с болестта. Помага и на други жени, в нейното положение.
Радина от "Искам бебе" също. Променила е човешки съдби чрез дейността си.
Станка Златева...аз също я намирам за ужасна личност по изброените вече причини, НО със сигурност доста деца-спортисти са се вдъхновявали от успехите й.

Рут Колева, Яна Маринова, Алекс Богданска(известна с пръст в устата и изхвърлени куфари), Ирина Тенчева(известна със скандал покрай брака си)... WTF?

Да бяха сложили и Крисия (от Шоуто на Слави дето беше), момиченцето поне има по-големи успехи..

# 399
  • София
Станка поне с нещо ни е прославила жената.
Оо, Богданска, ама разбира се, как без нея! Joy
Те с Ирини само от хладилника дето не ми изскачат!

А не е сигурно. Мисля днес да не рискувам и да не отварям моя 😉

# 400
    Духовникова, Маринова, Рут, Стрина и още?! WTF?

Мелания онзи ден, много елегантна /както винаги де/ Two Hearts

Скрит текст:

# 401
    • София
    Тейлър Суифт
    Скрит текст:
    Скрит текст:
    Скрит текст:

# 402
    • До морето
    С какво едно Ирина е по - различна от Николета, да попитам аз? С това, че едната родила три, а другата само едно дете ли?
    И двете станаха известни благодарение на това с кого спят. Абсолютно идентичти грозни селски скандали с бившите. Само че едната крещеше "Спя с мъжа ти, кучко!", а другата караше любимия си да лее помия върху бившата си.

Какво точно обществено значимо е направила Ирина и кого и по какъв начин е вдъхновила???
    Богданска, Рут, Щерева и кой още там дори няма да ги коментирам....
    И защо за Бога я няма Екимова? Каква е тая дискриминация? Тя сигурно е на хапчета в момента.

# 403
    Знаете ли кой е създал тази класация?

# 404
    • София
    Аглея,

Скрит текст:
    За щастие в тази класация има и стойностни жени. Аз гласувах за Радина Велчева от фондация "Искам бебе" ( тук е пропусната). Бих гласувала и за Милена от Тройка на разсъмване. Обаче поне половината са за пълнеж или да им се подмазват /като на стринка/ например. Което пък прави класацията да олеква.

И аз искам за Радина да гласувам, но нещо не схващам. Дава ли индикации след гласуване, че натисках няколко пъти сърчицето Grinning Много искам тя да спечели. Знам, че е някаква измислена класация, но е направила, и прави толкова много за нас.

Самото гласуване не работи както трябва. На всеки дава различни съобщения. Четох мнения из ФБ. На мен ми даде, че вече съм гласувала. Надявам се, че това значи, че е отчетен гласът ми.

Общи условия

Активация на акаунт