Звездни компромати - 400

• 67 576
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
За момчета е рисковано?! А за момичетата не? Тази теория за първи път я чувам, може ли малко подробности, моля!
Може би защото момичетата се водят по-държеливи. Моята дъщеря се роди почти умряла, беше 2 седмици на командно дишане и тогава всички доктори ми казаха "добре, че е момиче. Момче нямаше да оцелее". Не знам на какво се дължи това вярване и дали е научно, но може би опита им е говорел...

# 526
Не ми се иска да вярвам, че някой доброволно би родил в 8 месец и би турнал бебето си в кувиоз вместо да го гушне. Да бъде жива и здрава малката!

# 527
И според мен не е умишлено! Да им е живо и здраво момиченцето!  bouquet

# 528
При момичетата разгръщането на дробчетата започва по-рано и затова имат повече шанс.

Името май засега е тайна. Аз предполагам, че ще е на някое от свекитата.

# 529
Грозно е да се обсъжда по такъв начин жена, родила преждевременно.

# 530
Още една знаменитост с тоалет на Невена Николова.
Ел Макферсън публикува снимка и благодари на Невена за красивата рокля. Събитието е Виенски бал в австрийската столица.

Скрит текст:

# 531
  • Gotham City
Не ми се иска да вярвам, че някой доброволно би родил в 8 месец и би турнал бебето си в кувиоз вместо да го гушне. Да бъде жива и здрава малката!

На мен също.
Племенника ми се роди в 8-ми месец, докато не го изписаха, 2 месеца, майка му всеки божи ден плачеше и все повтаряше как другите са ги изписали с бебчета, а тя самичка с празни ръце си е тръгнала от болницата.

Според мен не е било нарочно раждането, просто за съжаление се случва така понякога.

Важно е сега да се възстанови бързичко, за да могат мама и татко да я гушкат  Hug

# 532
Да беше пазила форма през бременността Светлана, ама тя сама си казваше, че е станала пухкава. Та едва ли цяла бременност е трупала без да се ограничава, а е спестила деветия месец. Освен това, тогава много жени отслабват дори.

Да им е живо и здраво и дано старият Гущер най-накрая благоволи да се запознае с нея.

# 533
Залагам, че или е Християна , или Добромира

# 534
Ии нека залаганията започната сега, според мен ще е нещо измислено

# 535
  • Sofia
Дара,на дядко Добромир...или на баба Анелия/някакво модерно/

# 536
Тя не беше ли казала, че ще е Християна? Върти ми се, че обясняваше, че ще е на баща си кръстена.

# 537
  • София
Добромир+Анелия= Добрелия?
Или нещо с тиренце

# 538
Добриана може да е

# 539
Петък?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт