Връзка с мъж Албанец...?!!?!

• 22 986
  • 260
  •   1
Отговори
# 210
Пропусна Нона - Майка.
Ане-турски,майка
Нана,Нани-бавачка и т.н.

Да,много интересен език.Мисля чя има и думи еднакви с турски,като нона-ане,
ju lutem/моля те -алб.
lütfen/моля те-турски

Джелоз-ревност,то и на английски е така:)

# 211
  • MI
Всъщност албанците най-дълго са удържали натиска на отоманците, в резултат на което когато ги превземат следва масова насилствена ислямизация. Тогава много бягат в Италия и оттам има цели селища с техни потомци в Пулия. И сега говорят на някакъв античен албански език. После през ВСВ Албания е колонизирана от Италия, а след това през годините на режима единствената връзка със нормалния свят на цели поколения е била незаконно хващаната италианска телевизия. В резултат на това и в момента е много по-лесно да се оправиш с италиански в Албания, отколкото с какъвто и да е език. Още повече, че след падането на режима при тях (който е бил несравнимо по-тежък от която и да е европейска страна, няма място за сравнение), огромна маса албанци заминават с кораби незаконно за Италия, сега много са се и върнали вече. Крими континента е ясен, но като се има предвид колко са, не е толкова голям процента. Виж от косоварите е много по-зле, дори екстрадирани имаше немалко пъти за ислямски екстремизъм...

# 212
Да,ислямизма вирее по -скоро при онези които нарекох "албанци",отколкото при шиптарите в Албания.Особено Косово,да..
Полезно инфо,тенкс

# 213
  • MI
Какво, нормално - Енвер Ходжа забранява всички религии и конфискува всички храмове. За мен той не е бил съвсем нормален, с всички построени бункери, забраната на автомобили за простолюдието, че и забранен град са имали. Rolling Eyes В смисъл след като първо се кара със СССР, а после и с единствения им останал съюзник Китай,  как точно биха ги опазили бункерите по границата?!

# 214
  • Paris, France
В смисъл след като първо се кара със СССР, а после и с единствения им останал съюзник Китай,  как точно биха ги опазили бункерите по границата?!

Няма от какво да го пазят. Там е било мъка и мизерия. Толкова бедно и запуснато, че никой няма да иде да ги напада.

Майка е ходила в Албания на почивка в края на 40те, като дете. Хванали малария и се прибрали болни. Било е селяния и мизерия.

Енвер Ходжа забранява абортите и затова до много късно са имали по 5-6 деца и сега младежта им не ще деца. Затова засега са по-млади от останалите хора на Балканите.

# 215
Авторке доста страници са и не съм следил темата, все пак успя ли го разведеш прекрасният шиптър и да си е само твой ? Лошото е, че за него ти винаги ще си втора или трета цигулка, защото при тях това е нормално да си имат по 2-3 жени, дори и съпругите им са наясно и го приемат, че ще си има и някоя любовница.

Аз съм хубава и имам професия, според мен се радва с мен и се изтъква пред родата му, затова написах " показва". Жена му е дебеличка и като леля, но държи на нея.Може би му е скучно. Осъзнавам всичко и ще се опитам да се откъсна Sad
Съвсем нормално е за шиптър със запусната съпруга, да си намери някоя хубавка жена за любовница, важното е, че и ти си доволна от секса и всички са щастливи, както и жена му, че няма да и мрънка за килограмите.

Ако не стане работата, може да пробваш с някой арабин, гарантирам ти живот като в приказките от 1001 нощ, още повече ако отидеш да живееш в родината му и там вече ще имаш живот като на истинска принцеса. People Bride With Veil
Другото хубаво при арабите е, че ако бият може да си сигурна, че е от любов и ще ти е по-лесно да го приемеш. Квото и да решиш само не си взимай някой българин, само чужденец и мюсюлманин, това е истината и няма да съжаляваш.  Hands Plus1

# 216
😁😁😁😁
Без думи съм !

# 217
  • Paris, France
Скрит текст:
Авторке доста страници са и не съм следил темата, все пак успя ли го разведеш прекрасният шиптър и да си е само твой ? Лошото е, че за него ти винаги ще си втора или трета цигулка, защото при тях това е нормално да си имат по 2-3 жени, дори и съпругите им са наясно и го приемат, че ще си има и някоя любовница.

Аз съм хубава и имам професия, според мен се радва с мен и се изтъква пред родата му, затова написах " показва". Жена му е дебеличка и като леля, но държи на нея.Може би му е скучно. Осъзнавам всичко и ще се опитам да се откъсна Sad
Съвсем нормално е за шиптър със запусната съпруга, да си намери някоя хубавка жена за любовница, важното е, че и ти си доволна от секса и всички са щастливи, както и жена му, че няма да и мрънка за килограмите.

Ако не стане работата, може да пробваш с някой арабин, гарантирам ти живот като в приказките от 1001 нощ, още повече ако отидеш да живееш в родината му и там вече ще имаш живот като на истинска принцеса. People Bride With Veil
Другото хубаво при арабите е, че ако бият може да си сигурна, че е от любов и ще ти е по-лесно да го приемеш. Квото и да решиш само не си взимай някой българин, само чужденец и мюсюлманин, това е истината и няма да съжаляваш.  Hands Plus1

Ехоооо, авторката разкара въпросния шиптър още миналата година по това време. Заряза го грубо, набързо, без чувства, изоставяйки го в България, до където беше бил път да я вижда, в няколкозвездния, който той, естествено платил, след като се наяла, напила, навеселила и накексила лудо. Не и личеше да страда или да е била влюбена.

Оттогава е изтекла доста вода. Пейпи пише в темата и си е продължила живота щастливо. Виждам, че току що писа.

Съветът за арабин е много глупав. Те също имат и други жени, който не могат да изоставят, понеже са им братовчедки, още повече деца от шиптърчо. Техните жени са до отпуснати, дебели, често с диабет. Децата им, освен, че са много на брой са и понякога слепи, куци, сакати, глухонеми от близкородствените бракове. Там вече Пейпи ще повърне. Тя не можа да изтърпи едно-две деца и прилична жена на снимка. Мани!

Пейпи, я напиши е кой сайт те намират тези мушмороци от Македония и Косово, та да не си губят времето момите там.

# 218
😁😁😁😁
Без думи съм !

Нищо аз съм пълен с думи и ще говоря и за теб, моите мнения са кат за петима. Nerd
Само ще добавя, ако някой каже, че е хубав/хубавка е длъжен да покаже снимка, дет се казва "pic or it didn't happen" Smile Може да не си чак толкова хубавка, а жена му да е пълен леш и сравнение с нея да си направи мис свят Smile

# 219
Момичета,просто прескачайте..
Пистел,не читател..

# 220
  • Paris, France
😁😁😁😁
Без думи съм !

Нищо аз съм пълен с думи и ще говоря и за теб, моите мнения са кат за петима. Nerd
Само ще добавя, ако някой каже, че е хубав/хубавка е длъжен да покаже снимка, дет се казва "pic or it didn't happen" Smile Може да не си чак толкова хубавка, а жена му да е пълен леш и сравнение с нея да си направи мис свят Smile

Такааааааа. Много чукчи, та да докладвам пак: Пейпи тогава ми прати цял албум снимки. Не съм ги запазила вероятно, защото усилено си писахме, но видях всички участници в сагата, включая дебелата съпруга и чаветата. Видях и шиптъра и Пейпи, разбира се.

Нарочно показах някои снимки на мъжа ми, съседи, на децата, на когото видях и всички казаха, че Пейпи е много красива.

За жената всички казаха, че е хубава, а доста мъже питаха свободна ли е. Това го направих за да има Пейпи независими мнения. За всеки случай - по-хубава е от мене жена му. С Пейпи не се сравнявам, защото ни дели поколение, имам деца, а и за да не си хабя нервите, хаха.

Тогава посъветвах Пейпи да изтрие снимките. За мене е грозно да държи снимки на хора, които презира. Аз поне така правя. Едно време ги изрязвах с ножица. Не знам дали ме е послушала. Не е длъжна.

Та, не е леш жена му, ами Пейпи е доста красива. От там и претенциите и. За себе си е права, може да забие по-добър и по-висок. Този е леко бозав, но не е грозен.

# 221
Peypy имам един въпрос само, сега е момента да се разсеят някои митове ако реално са такива.
Вярно ли, че с обрязан било по-хубаво, но говорим за чисто физилогичният момент (същественото), щото за цялостно, е ясно че играят и други фактори ? Никоя жена няма да си признае, че си пада по мюсюлмани и поради тази причина и съм сигурен, че има и такива случи.  Факт е, че има доказани предимства при обрязаните, но жените ги е срам да си признаят, а то няма нищо срамно. Както и мъжете си падат по някои специфики при жените.

# 222
Сталионе, винаги проверявай лично, не се доверявай на приказки!
Peypy имам един въпрос само, сега е момента да се разсеят някои митове ако реално са такива.
Вярно ли, че с обрязан било по-хубаво,
но говорим за чисто физилогичният момент (същественото), щото за цялостно, е ясно че играят и други фактори ? Никоя жена няма да си признае, че си пада по мюсюлмани и поради тази причина и съм сигурен, че има и такива случи.  Факт е, че има доказани предимства при обрязаните, но жените ги е срам да си признаят, а то няма нищо срамно. Както и мъжете си падат по някои специфики при жените.

# 223
Вени е права, хубава е жената.
Била съм афектирана и съм я "рендосала "малко.
Може би се обидих , че си избра нея, а искаше мен да размотава! Няма как тази игра да я играя🍓
Вени, мн точно описва ситуацията.Накрая се държах грубо, наредих го него, родата , жена 😁😁😁😁 пък е горделив и се засегна много и не ме потърси по вече. ДА Прекалих, но понякога трябва да си груб, за да приключиш с някого.

Сталиони ми се подиграва и говори с ирония, няма да му отговоря!

# 224
  • Варна
И двамата сте играли материален театър- плът,секс,глезотии. Какво пречи на красива жена да намери свободен мъж, с качества? Някои са тип Майка Тереза, други обичат да превъзхождат партньора. Непонятно ми е влечение към подобни етноси. Захаросаните клишета и мазно поведение за мен са фалшиви.
 Stallion, не всяка мечтае за " приказен живот". Там имат една анална традиция. Следва шеф и кройки в спешното. Познавам потърпевшата. Наивитет, а ме води с десетилетие в ЕГН- то. Принцът" избяга при съпругите си. А мадамата остана с прякор, шевове и проблеми. Не е пратил и цент на признатото си дете. Случаят не е изключение, а начин на употреба.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 21:42 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт