За парите и семейството

• 52 168
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 485
Нали по същата причина се учи в престижни университети (Харвард, Оксфорд)

Защо изпусна АУБ?

# 1 486
  • София

Айде честито Wink Да почерпиш (в Хепи!) Smile
Ааа, аз искам в Рафи.
Еее, вие още малко и в Le Bernardin ще поискате Smiling Imp

# 1 487
Защо пък провайдър си избра като дума ?

Не съм я избрала аз, това е лаф от форума, от различна тема и друг потребител.

# 1 488
Защото си е това.
Заповядайте:
https://www.merriam-webster.com/dictionary/provider

# 1 489
Нали няма като новобрачни да получат подарък имот?
И ако получат, какво?
Ами лекичко се натъртват, като в "търтеи". В смисъл - дали щяха да се вземат, ако трябваше да покажат данни и сами да издрапат за имот...иначе нищо лошо няма. Но ако после не вземат и нещо свое, а легнат на бабиното ЕПК десетилетия наред...нещо не е наред.

# 1 490
Така и не разбрахме - имаш ли нещо свое или пак теоретизираш.

# 1 491
И какво стана сега - ако нямаш от мама, значи от провайдер трябва, така ли стана ясно? Или - или?

# 1 492
И ако получат, какво?
Ами лекичко се натъртват, като в "търтеи". В смисъл - дали щяха да се вземат, ако трябваше да покажат данни и сами да издрапат за имот...иначе нищо лошо няма. Но ако после не вземат и нещо свое, а легнат на бабиното ЕПК десетилетия наред...нещо не е наред.
Да, да, ако баба ми беше мъж...Кисело е това грозде, много е кисело. Зарежи.

# 1 493
Нали по същата причина се учи в престижни университети (Харвард, Оксфорд)

Защо изпусна АУБ?
Да де, като за София и АУБ е същото като Харвард за Ню Йорк.

# 1 494
Пари, сметки, ипотеки, биткоини, микро-апартаменти в Пловдивски затворени комплекси и като цяло, някакво мега мизерно вкопчване в материални неща и откъде нещо може да изпадне като келепир, по възможност без да се става от дивана. Сметки да не се изхарчи нещо случайно в процеса на живеене. Това ли е модерният живот?

# 1 495
  • София
Пари, сметки, ипотеки, биткоини, микро-апартаменти в Пловдивски затворени комплекси и като цяло, някакво мега мизерно вкопчване в материални неща и откъде нещо може да изпадне като келепир, по възможност без да се става от дивана. Сметки да не се изхарчи нещо случайно в процеса на живеене. Това ли е модерният живот?

Момент, това с биткоините съм го пропуснала. И с това ли се занимава Сирен?

# 1 496

Момент, това с биткоините съм го пропуснала. И с това ли се занимава Сирен?

С това се занимаваше преди да я наемат да напише анонимно втората автобиография на Мишел Обама.

# 1 497
И ако получат, какво?
Значи ако имаш апартамент от баба и си живееш щастливо в него "нещо не е наред", а ако ти го подсигури провайдърът- всичко е точно и жената е допринесла значително за този резултат. А ако апартаментът е 100 реални квадрата в Лозенец, Докторски паметник, Изток, пак ли трябва да се драпа за НС - тип кутийка? Не може ли хората да имат други цели за парите си? И даже да са амбициозни и сами да си ги изкарват?

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 18:42 от TafTaf

# 1 498
  • Куциндрел
Аз пак не мога да разбера, ако имаш апартамент наследство, защо трябва да си купуваш друг, за да живееш там? Довечера ще се похилим с не-провайдъра у дома на тази теза.  Отделно ще има порицание защо си купихме къща на село, а не 2ри апартамент едно време.  Naughty Mr. Green
Ще има - виж чуждите мъже как вземат кредити, пишат на свое име имота и после го изплащат! А ти един имот не си взел на изплащане. Laughing Амаха!

# 1 499
Аз да попитам за друг казус: наследява се незастроен имот, върху който наследникът изгражда къща, която някои биха нарекли "къщата на мечтите". В този случай наследникът търтей ли е или не, защото е едновременно в две роли: на получаващ земя, но и на изграждащ нещо на тази земя, но "къщата на мечтите" не би била факт, ако не е бил получил наготово земята от пралеля си, например?

Общи условия

Активация на акаунт