За парите и семейството

• 52 439
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 645
Начи, Сирено, ако съди човек по твоя акъл и бекграунд - либералната доктрина е пълен провал!

# 646
Нека е супер лесно, дай Боже, аз ти го желая. Обаче това тийновете са крайно непредсказуеми. И аз се мисля за всеотдайна майка, ама какво ще ми сервират знам ли Simple Smile

# 647
  • София
Хаха, майка ми си спомня с умиление колко сме се разбирали, обичали и т.н., и как е очаквала с нетърпение да сме си приятелки по време на пубертета. После адът се е отворил Simple Smile

Аз съм нащрек и готова - ако дъщеря ми мине през 1/3 от нещата, които аз съм правила, няма да идвам да хленча тук, но ще търся добър психотерапевт, отново.

# 648
Нямам такива очаквания или прогнози за приятелства. Да, очаквам неприятни неща, но защо да са "сервирани" лично на мен? Сервират си ги на себе си, не знам защо на мен трябва да ми правят шоу или напук.

Мисля обаче да предложа "договорката на Тимъти Лиъри" - казал е на тийновете си, че ако не опитат наркотици, докато са малки, на 18 години лично ще им уреди трип в лабораторни условия. Мисля, че дъщеря му се е възползвала от опцията.

Относно тийновете се притеснявам само от негативност - но не моята "негативност", в смисъл "недостатъчно нахилена и интересна", а истинско затъване и невъзможност да се намери смисъл. Всичко друго вече произтича оттам - деструктивност, самонараняване.

# 649
Виждам няколко варианта:
1. Всичките истории на Сирената са пълна измислица (вкл. деца и провайдър) - може би пише от някой санаториум
2. Провайдърът е прочел нейните откровения тук и й е насвил сърмите, карайки я да започва да работи нещо или ще й духне под опашката
3. Провайдърът изобщо не изкарва каквото ни се обяснява и това се вижда ясно по начина на живот на семейството - децата не ходят на градина, не се ходи по почивки, не се харчи за ресторанти, дрехи  и т.н, защото парите стигат едва и с цената на много работни часове. За РД на Сирената се ходи на лучени кръгчета с бира
4. Парите горе-долу стигат, но Сирената си измисля, че работи, за да ви затвори устите
5. Сирената се опитва да забременее пак ( с отвращение), за да си осигури още десетина години клечане във форума, докато децата се гледат сами и започнат да готвят

# 650
  • София
“Не се друсай до 18 и после ще се надрусаме заедно” е в топ пет на най-неадекватните родителски изказвания. Ще ме прощава господин Лиъри.

Стига с тия трипчета.

# 651
Стига с оригиналничене на дребно, бих добавила.

Вярно, че и аз днес се олях, но ме потриса да си представя толкова време във форума всеки ден.

# 652
Сирената -  от 23 юни 2015 до днес - 302 дни прекарани във форума. Както искате ги изчислявайте!

# 653
Оф, аз пък да бях разказала някаква невероятна история, а то сме си точно нормално семейство, възползвало се от някои възможности на последното десетилетие. Нищо екзотично няма. Съвсем нормална траектория на развитие на хора в най-активните години - деца, някой и друг скок в работата и така...все едно казах, че сме си построили Тадж Махал и имаме космическа совалка...

Впрочем пак да питам - има ли някъде разписание при какви пари какъв лайфстайл се полага? и трябва ли всичките да се наместят някъде всеки месец?

# 654
Не се занимавам с лайфстайл и просто гледам да се чувствам добре. А как ме възприема буля Пена изобщо не ми дреме.
Ти не се притеснявай - не си в лайфстайла, по-скоро в "жизнь".

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 01:01 от fmino

# 655
“Не се друсай до 18 и после ще се надрусаме заедно” е в топ пет на най-неадекватните родителски изказвания. Ще ме прощава господин Лиъри.

Стига с тия трипчета.
Мдааа, искам да видя тийн, който ще се изкуши от трип, предложен от МАМА.

# 656

Мисля обаче да предложа "договорката на Тимъти Лиъри" - казал е на тийновете си, че ако не опитат наркотици, докато са малки, на 18 години лично ще им уреди трип в лабораторни условия. Мисля, че дъщеря му се е възползвала от опцията.

Вече е сторено.Още миналото лято беше...Обеща синковецът,пък к'во ще стане,времето ще покаже..Simple Smile

# 657
Леля ми още се опитва да ме зарибява със стартови 1500. Моите 1000 й се виждат малко.
Уф, големите претенции... накрая нашата работела за 1000лв...

# 658
Леля ми още се опитва да ме зарибява със стартови 1500. Моите 1000 й се виждат малко.
Уф, големите претенции... накрая нашата работела за 1000лв...
В смисъл?

# 659
Малко пари изкарваш, не си финансова красива, за това си сама Grinning

Общи условия

Активация на акаунт