Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 902
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
w00x,Ето затова си сам от дълго време.Знаеш колко "струваш",своите позитиви и негативи,можеш да предложиш доста,но пък и очакваш същото и не се задоволяваш с  по-малко.Така и трябва!Какво са казали хората: по-добре сам отколкото в лоша компания(връзка).Само дето трудно ще ти се получат нещата,дано!,понякога е въпрос на късмет.За предаването,смятам че точно това е причината да не те изберат,не би се съгласил с техните договори,които както всички се досетихме целят-сеир и рейтинг.
Дерзай,каквото има да го изживееш,то неизменно ще се случи Wink

# 481
Хехе, та кой е богат в днешно време със заплата или честен труд . Георги беше много напред в it сферата,  а Стефан имаше частен бизнес със семейството си и живееха в къща, доколкото помня. Изобщо не могат да се сравняват с Наско или участниците в този сезон.

# 482
Също и че нямам особено чести контакти с потенциални младоженки в ежедневието си, а като видя някоя в някое заведение, която да ми привлече вниманието, не я заговарям, за да не ѝ досаждам или просто защото не съм сигурен какво да ѝ кажа различно от "здравей, аз съм ***" . Simple Smile

Те хубаво казват, че ако било писано щяло да стане, но ако някой не е активен, колкото и да му е изписано - нищо няма да стане.

В един момент просто става изморяващо.

# 483
Гледах със смесени чувства епизодите...Извинете ме, не знам имената на хората. Единствено по-възрастната двойка може да се реализира като истинска такава. Другите според мен са изгубена кауза...Момичето, което има онлайн магазин, няма да се впечатли от човека, който са избрали да й бъде любим. Приятелките й са нагласени дами, които няколко пъти й пожелаха отличен избор на мъж, дано е "готин". Съмнявам се да е доволна от резултата.

# 484
Някой може ли да ми каже къде мога да гледам предаването на запис?
Благодаря!

# 485
Май само с Нова плейлиста засега

# 486
Не се отваря в чужбина.

# 487
Момичето, което има онлайн магазин, няма да се впечатли от човека, който са избрали да й бъде любим.

Специалистите мислили, че подсъзнателно искала точно такъв мъж. Глупости на търкалета. Подсъзнателно си търси точно такива, каквито е имала и досега - такива, които ще й разбият сърцето, при които ще свири втора цигулка.
Само на повърхността си мисли, че иска "добро момче", защото й звучи добре.

# 488
Не се отваря в чужбина.
От чужбина гледайте тук www.dailymotion.com/

# 489
Сърдечно благодаря, намерих го Flowers Rose

# 490
В първия сезон Атанас беше най-зле финансово, но след развода поне си остана с част от парцел в Бояна или Банкя, подарък от кума.

# 491
Дали е останал? Нали условието на кума беше да са заедно с булката. Неговата приятелка писа, че нещата с парцела не били , както е било по тв.

# 492
Може бившата на Никифор да не е знаела, че имат връзка. И ето що и маминка не знае.

Нали уж живели заедно.
Пропуснала съм, че живели заедно, макар че е логично. А къде ли са живели заедно, той Никифор не живее ли с майка си или грешно съм разбрала. Нещо издиша тази приятелка, и тук някъде съфорумка сподели, че мъжа й преди време работил с Никифор и все си бил сам и мечтаел за семейство. Толкова пък никой да не е чувал за тези 7 г., че чак и майка му, не знам.

Мечтаеше или по-скоро се надяваше, че нещата между тях се случват, но... тя явно е била на друго мнение..
Не съм много наясно с историята им и не знам дали са изкарали 7 години (така и не разбрахме кога и как са се разделили. Ние от почти 5 години не сме в Бг и съвсем загубихме някой контакти). Но знам, че по едно време живееха двамата под наем, самостоятелно, но дали годините са 7... 🤔

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 23:11 от malinkа

# 493
  • Калгари, Канада
w00x, никоя няма да дойде да ти звънне на вратата и да ти каже "аз съм за теб". Ще трябва да започнеш да ги заговаряш. Няма какво да губиш, така или иначе.

Наско си беше Ок, работеше си човека, с една стабилна жена до себе си ще е идеален съпруг. Парите се изкарват, богатството не е в тях.

Казаха, че мъжът "събирач" бил хипнотизатор, че с двойките ще работят индивидуално преди да ги представят един на друг. Тъй че може да ги накара да се харесат чрез хипноза. 🤣🤣🤣

За красотата всеки си решава, но според мен естествената красота и чар са най-добре, няма как да кажа, че тези обезобразени лица на днешните момичета са красиви. Русокосата си е прецакала лицето за мен и това е, от тук нататък каквото и да направи ще става все по-зле. Може да тренира и тялото й да изглежда добре, но това не променя факта, че си е обезобразила лицето. Нека си се смята за красива, нека си мисли, че някой красив "паричко" ще и обърне внимание, но истината е, че пазара е претъпкан с такива като нея.
Мъжът, който са й избрали не блести с нищо, типичен стар ерген, но и неговото его не ми се струва малко. А пази боже да те управлява "глуповат" мъж, без цели и стремежи, без развитие.

Фолк певицата си е там за купона, не бих я нарекла красива, обикновено момиче, все още необезобразено напълно, но до няколко години най-вероятно ще бъде и тя в кюпа. Майка й говореше като циганка, или е такава, или е крайно необразована. Избраният за нея се има за успял и е със самочувствие и си търси домакиня. Ако е турчин, то тя няма как да развива тази кариера. Ценностите там са други, жените са за да слушат мъжете си и такива като фолкпевицата са за забавление само, семейството не би ги приело. Но пък, той нали е от Добрич, не знам там има ли турци изобщо, може би е някаква друга религия 🤔

Двойката над 50 - жената, избрана от продукцията само защото е бивше "величие", си търси някой за да си изкарат старините необезпокоявано, най-вероятно да си почиват и да се забавляват във времето, което на нея и е "подарено" (заради болестта, която е преодоляла). Търси някой да я обгрижва и аз все си мислех, че ще я сложат с някой по-млад от нея за да я разведри малко.
Мъжът, който са й избрали - явно е имал връзка, в която любовницата му го е измамила и му е взела апартамента. Сега живее, в къща дадена му от някой познат за малко докато си стъпи на краката. Живее с подарени вещи и без никаква стабилност. Надява се, че "доброто" му сърце ще го отведе при жена с апартамент и тя ще се грижи за него, ще готви, ще шета. Видът му и приказките му в комбинация с пробляскващия му часовник и пръстен обаче полагат съмнения в мен, за добротата му, за историята с апартамента и изобщо за цялият му "изфабрикуван" профил. Просто му нямам доверие.  

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 03:42 от mamamia

# 494
  • София
Събиранете на Василена с приятелите й ми се струва изключително дървено и неловко. Гледаха се като че не се познават, чудеха се какво да кажат, смеят се пресилено, повтарят си репликите и се опитват да си ги изкарат по-остроумни, за да няма неловка тишина.
Василена наистина изглежда много повърхностна, но допускам, че "надеждите" за принца не белия кон и глупостите с конете под капака и прочие са по-скоро от чудене какво да каже. През цялата среща не можеше да си намери място, върти се, търси да се облегне назад, после пак се изправя, изглежда много притеснителна и неестествена.
Никофор на събирането с неговите приятели и майка си - седи до майка си, но тялото му не е обърнато към нея, тя е на заден план, той разговаряше с приятелите си, не с нея, не се обърна лично към нея да й съобщи новината. Тя се е свила назад и мълчи, само слуша, възможно е и да не е такава харпия, или по-скоро ако е - той да не й се връзва особено.
Коментарът ѝ, че все си е бил сам, не помня точно думите, но останах с впечатлението, че тя имаше предвид, че не е стигал до сватба до сега, не мисля, че има чак такива конспирации да си измисля 7-годишни връзки. Какво печели от това!
Но наистина е кофти да го събират с жена с дете. Мисля, че на всеки му е очевидно, само от тия 2 епизода, че Василена едва ли би родила отново, а той би се радвал на свое дете.

Общи условия

Активация на акаунт