Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 910
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Тия са някакъв минимален процент.
Ако имам толкова много пари, за какво да се занимавам с някоя такава разпоретина? Има сумати момичета, които търсят същото, предлагат същото, че понякога и повече, но не са си повярвали до небесата.

# 466
Весито как ще се изненада, че конете под колата са под очакванията и.

# 467
Защото ти имаш капацитета и критериите да ги оцениш и отхвърлиш, а за Мечо фон нещо си, ботоксът, циците и джуките са върхът на сладоледа и той това търси и му е достатъчно. Като увиснат тези неща, той просто заменя с по-нов модел. Има достатъчно.

# 468
  • Sofia
При Василена споменаха нещо, че не е била първата и единствена - явно е била с женен мъж, който е имал паралелна връзка, но никакво намерение да си зарязва семейството - примери такива много. Най-вероятно е бил и богат. Гледайки снимката се чудих какво не е наред и ми се струва, че ботокса е променил лицето до голяма степен. 
Никифор като му видях приятелите  - застаряващи пияници ми изглеждат. Не виждам нито една допирна точка между двамата ...
Таня пак казвам може и да се заблуди първоначчално, но няма да остане с този човек. Рано или късно и двамата ще покажат характери ...

# 469
Питай ги тях, защо нас. Според мен там положението е търкулнало се гърнето, намерило си похлупака.
И аз се чудех как жена може да намира за красиво огромни неестествени цици и джуки прилични на анус, а веждите като на Филип Тотю, но на въпроса си получих следния отговор : "Защото така хората ще знаят, че разполагам с пари!"... ЖДНБ..ама оцелях..след подобен отговор какво да очаква човек.
w00x, още ти се чудя как си се записал. Звучиш , като интелигентен човек. Убедена съм, че си наясно , че в този формат не се търсят такива типажи. Умните хора трудно се манипулират. А в такива рЕалитита всичко е монтаж и сценарий..

# 470
На мен Таня и Светлозар визуално са ми най-симпатични, обаче мисля, че целта на шоуто е не да намерят и съберат двойки, а да гледаме сеир докато това става и всъщност как не си пасват. Аз ако бях от групата на експертите, нямаше да се гордея, че съм избрала да събера тези хора.

# 471
w00x, още ти се чудя как си се записал. Звучиш , като интелигентен човек. Убедена съм, че си наясно , че в този формат не се търсят такива типажи. Умните хора трудно се манипулират. А в такива рЕалитита всичко е монтаж и сценарий..

Реших, че няма какво да загубя. Simple Smile
А и като цяло, мисля, че от режисьорска гледна точка, съм перфектен участник за подобен формат по редица причини. Като изключим момента с манипулацията, ако наистина е така.

# 472
Сподели пореди какви причини. Стана ми интересно.

# 473
Това си е лично мое мнение все пак, но мисля, че съм прав.

Имам добра кариера в добра сфера, имам някакъв поглед над това как работят връзките между хората, сравнително интелигентен съм (определено над средното за страната), изглеждам добре, държа на външния си вид.
И най-важното от тяхна гледна точка като продуценти - въпреки всичко изброено - необвързан съм от 7 години.

Simple Smile

# 474
Аз мисля, че главно се стремят към сеир. Скандалът продава. Ако подлежиш на манипулация лесно ще могат да ти подшушнат накъде да се движи сценария.
И наистина според мен трудно биха ти намерили партньорка. Сред това , което е имало. Все още мисля, че желаещите са били по-малко от 100.

# 475
Ами аз съм малко труден характер, имам нисък толеранс към неща, които ме дразнят и изобщо не умея да лицемернича. И им го казах на кастингите. Та ако искаха сеир - със сигурност можеха да го намерят ако ме сложат с някоя моя противоположност. Grinning

# 476
Ако беше от София , не се съмнавай, че щяха 😹

# 477
От кастингите останах с впечатлението, че целта им е наистина да намерят хора, които да успеят във връзката си. Поне това казаха на няколко пъти.

# 478
Между другото, в миналия сезон само Наско не беше с възможности - и Георги, и Стефан си бяха доста добре финансово.

# 479
Георги беше все още на квартира, а Стефан живееше при техните. Имаха повече възможност от Наско, който живееше в общежитие, но чак богати не са били.

Общи условия

Активация на акаунт