Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 916
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • у дома...
Че то такива, с всички екстри на куп, съществуват ли изобщо?

# 451
Малко се порових във фб на Никифор
Има една публикация от 31.01 , когато предполагам е била и тяхната сватба.
Пак благодарност. Предполагам, че тази Цвети го е записала на кастингите или поне го е насърчила.

# 452
Брррр. Само, като му чета неграмотния пост и ме втриса.

# 453
Подсъзнателно търси принца на бял кон - с хубаво снажно тяло, високо интелигентен, склонен да е под чехъл и многооо богат.

Такива мъже не си търсят жена в риалити, отдавна са заети
И как така условие да са от един и същи град? Мерал не е ли от Добрич? Или живее в София?
Абсолютно.

# 454
Подсъзнателно търси принца на бял кон - с хубаво снажно тяло, високо интелигентен, склонен да е под чехъл и многооо богат.

Абсолютно.

Даже са заети, докато са заети 😆

# 455
Тези с двойната игра обаче не са под чехъл - те са мъже за повече от една жена, малко по-различен тип са. Малко като Стефчо от първи сезон, ама по-богати.

# 456
Аз доколкото разбрах, Никифор иска дете, но не останах с впечатление, че иска да отгледа чуждо дете, а да направи свое. Те го събират с жена с дете, която пък не иска детето ѝ да е на сватбата. Честно казано на мен Василена не ми прилича на жена склонна да роди второ дете, при условие, че досега се е блъскала сама в живота. Прилича ми на човек, който вече "се е отчел" и вече иска да живее и някой да ѝ помага в отглеждането на това ѝ дете.

# 457
Би родила тя..ако човекът е типажът на бял кон и все още няма дете, би се "жертвала", иначе да според мен по-скоро е от типа майки на само едно дете.

# 458

И как така условие да са от един и същи град? Мерал не е ли от Добрич? Или живее в София?

Не мога да се съглася с това, че са заети. Защо трябва да са задължително заети? По принцип начинът, по който виждаме хората е пречупен през собствената ни призма и се различава от това, което те виждат в себе си. По негативен начин. Някой/я, който /ято виждаме като "перфектен спесимен", може да е комплексиран/а, несигурен/на, самотен/на и тъжен/на.

Мерал е от Добрич, но живее в София.

# 459
Виж сега, ако си достатъчно богат, достатъчно много кандидати ще имаш, дори и да си неуверен и не достатъчно социален. Има такива златотърсачки склонни на компромиси само и само да хванат златната кокошка, че...направо изтръпвам. И не говоря за връзка за една нощ, а точно кандидат съпруги. Да не говорим че някои от тях просто не искат да се занимават с друго, освен да са съпруги на богати мъже, просто това им е достатъчно и така си живеят. Пък особено ако са под чехъл мъжете, става страшно. Та този профил мъж много рядко и почти никога не е сам, още повече пък не влиза в шоу да си търси жена. В този сезон, а и в миналия също не забелязах участниците да са с някакви особени финансови възможности, дори напротив.

# 460
Само вижте Мечо фон Гущер. Без жена не е оставал. Или пък Делянчо Пеевски..
Е те и двамата не са красавици, но пък са социално привлекателни. И то доста.

# 461
Добавям и Коко Динев.

# 462
Аз визирах повече останалите неща, а не задължително финансовото положение. То е ясно, че то води всякакъв курволяк със себе си.

Смешното е, че повечето хора, които показват колко много пари имат - нямат. И тъпите патици се изреждат една след друга, докато разберат, че там няма нищо, но то пък вече е много късно, защото са попаднали под номер x+1 в нечий списък. А това не се връща като се фръцнеш и направиш скандал в някое кафе.

Аз лично ако имах толкова огромни финансови възможности, щях да съм страшно самотен. Само някакви бактерии и вируси, които да се опитват да ми се закачат на джоба. Без истинска връзка и емоция. На края на всичко - пак си сам, че дори и забравен, защото вируса се е преместил някъде другъде.

Щях да съм още по-параноичен гледайки жените, отколкото съм сега.

И нека сме реалисти. Колкото и да ламтят тия фльорци за пари, пари, ПАРИ, ПАРИ ПАРИ ПАРИПАРИПАРИ (!!!!!), 2000лв са им напълно достатъчни месечно, за да си покрият разходите, че дори ще успеят и спестовна сметка да си отворят. Хората се пренасищат от всичко, което им се предлага. Особено ако са го получили на готово, без особено усилие.

Имах предвид, че има достатъчно "не-дебели", интелигентни, забавни, романтични, привлекателни и достатъчно заможни необвързани мъже. А постоянно виждам фразата "не останаха истински мъже".

# 463
  • София
Виж сега, ако си достатъчно богат, достатъчно много кандидати ще имаш, дори и да си неуверен и не достатъчно социален. Има такива златотърсачки склонни на компромиси само и само да хванат златната кокошка, че...направо изтръпвам. И не говоря за връзка за една нощ, а точно кандидат съпруги. Да не говорим че някои от тях просто не искат да се занимават с друго, освен да са съпруги на богати мъже, просто това им е достатъчно и така си живеят. Пък особено ако са под чехъл мъжете, става страшно. Та този профил мъж много рядко и почти никога не е сам, още повече пък не влиза в шоу да си търси жена. В този сезон, а и в миналия също не забелязах участниците да са с някакви особени финансови възможности, дори напротив.

Ами то за тези с финансовите възможности шоуто се казва "милионер си търси съпруга"  Smiley

# 464
А, то там пък бяха едни птици....големи милионери, Ицо стоте манекенки.
Към w00x - първо 2000 лв не засищат никоя от тези, за които се сещам да придружават разни Мечовци с дебели портфейли. Особено пък като не са ги изкарали те. От което чудесно печелят редица индустрии впрочем. Вижте това като пример https://www.vbox7.com/play:4a43c0d726

Общи условия

Активация на акаунт