Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 924
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
И какво може да направи човек, който се е родил грозен? Нищо няма да ви стане, ако покажете малко възпитание и емпатия.
За мен пък е грозно да се обижда по такъв начин, нещо, което можете да промените. Външният вид не е нещо, което се променя толкова лесно и успешно.

Така е и не е така. Визията е ясна - с каквато си се родил, с такава ще си умреш /макар, че в днешно време не е точно така, но.../. Излъчването, обаче е друго нещо. Може човек да е грозен визуално, но да има приятно излъчване. Тогава този човек се приема и харесва от околните. Може и да е много красив, но студен и отблъскващ, което автоматично го прави неприятен. А Василена не само, че не е от най-красивите /да не кажа, грозна, защото в моите очи не е такава/, но е и нагла, надменна, повърхността сметкаджийка, която на 33 г. се държи сякаш е на 18. Ето това я прави по-грозна в очите на останалите /дори и в моите/, отколкото самата й външност.

# 436
Не съм много сигурна, че на годините, на които съм имам време за превъзпитаване. Та не е нужно да се потиш. Научете се вече да не четете морал в публичен форум. Всеки пише и се изразява какво иска.

# 437
  • София
Че тя Василена се възприема за хубавица. Едва ли би се обидила,че някой не я възприема като красавица. А подмятанията за принца и конете, според мен, бяха казани на майтап.

# 438
И всеки има право да каже какво мисли за начинът ти на изразяване също.
Разбирам обсъждането на предаванията и участниците в тези теми, не мога да разбера нападките и обидите за неща, които малко зависят от тях.

# 439
Подчертах ясно, че грозотата е в контекста на претенциите, които предстои да видим. Иначе съм съгласна, че не е редно да се квалифицират хората така директно.

# 440
Може бившата на Никифор да не е знаела, че имат връзка. И ето що и маминка не знае.

Нали уж живели заедно.
Пропуснала съм, че живели заедно, макар че е логично. А къде ли са живели заедно, той Никифор не живее ли с майка си или грешно съм разбрала. Нещо издиша тази приятелка, и тук някъде съфорумка сподели, че мъжа й преди време работил с Никифор и все си бил сам и мечтаел за семейство. Толкова пък никой да не е чувал за тези 7 г., че чак и майка му, не знам.

# 441
Аз наистина не разбирам как от хиляди хора на кастинга точно тези двойки подбраха- те нито са толкова интересни и атрактивни сами по себе си, нито са подходящи като двойки, най-вече Никифор и Василена. Защо изобщо им го причиняват, а и се излагат така ..Да не би да разчитат, че Никифор е толкова смотан, че ще лапне веднага по красавицата Василена и ще приеме и дете, и капризи, и втора работа ще си намери даже . Тя пък видиш ли , досега не е била с такъв простосърдечен и мил мъж и ще поддаде -като в евтин булеварден роман..

# 442
Може да е била преди 10-на години и във фб му няма следи от нея.

# 443
Както споменах и по-рано - хиляди двойки, но почти задължителното изискване да са от София (или поне от един и същи град) е доста ограничаващо, та накрая може и да са нямали много голям избор и да са ги напасвали по нещо, което са счели за общо между тях. Както се вижда и в предаването.

Василена - има дете
Никифор - иска дете

Таня - преживяла е загуба на съпруг
Другият мъж - преживял е загуба на съпруга

Ивана - иска слава, а и е колоритна за зрителите на фона на останалите
М*р** - най-вероятно се заглежда по точно ето такива девойки, но знае, че са му извън категорията.

И готово - job well done. Никой не е гледал дали реално тия хора ще си допаднат като характери.
Те вярват, че хората ще правят ОГРОМНИ компромиси в името на това, да не са самички. Идеология, която аз не разбирам по принцип. Затова и съм сам толкова време вече. Simple Smile

# 444
  • На морето!
Аз наистина не разбирам как от хиляди хора на кастинга точно тези двойки подбраха- те нито са толкова интересни и атрактивни сами по себе си, нито са подходящи като двойки, най-вече Никифор и Василена. Защо изобщо им го причиняват, а и се излагат така ..Да не би да разчитат, че Никифор е толкова смотан, че ще лапне веднага по красавицата Василена и ще приеме и дете, и капризи, и втора работа ще си намери даже . Тя пък видиш ли , досега не е била с такъв простосърдечен и мил мъж и ще поддаде -като в евтин булеварден роман..
Според мен изобщо не е имало хиляди.
Двойките са много скучни, първи сезон бяха много по-интересни.
Сватовниците и те са едни мудни и вяли, нещо не им се е получило тази година.

# 445
Аз наистина не разбирам как от хиляди хора на кастинга точно тези двойки подбраха

Защото това е нивото на "специалистите" в нашата родина.

# 446
За Василена специалистите казаха, че тя на подсъзнателно ниво търси мъж като Никифор.

# 447
Подсъзнателно търси принца на бял кон - с хубаво снажно тяло, високо интелигентен, склонен да е под чехъл и многооо богат.
Хиляди не са се явили и стотици не вярвам да са били. Залагам на всичко на всичко 60-70 човека, от които са пресявали.
И тази клауза в договора задължително да подпишат ме ужасява. Как пък да не съм длъжна да подпиша с човек, с който от първия момент усещам, че няма да се получат нещата.
И наистина мисля, че е имало 4 двойка, ама нещо е станало..

# 448
  • у дома...
Може бившата на Никифор да не е знаела, че имат връзка. И ето що и маминка не знае.

Нали уж живели заедно.
А, то и аз казвам на мъж ми, че съм досущ Моника Белучи, ама той не та не!

# 449
Подсъзнателно търси принца на бял кон - с хубаво снажно тяло, високо интелигентен, склонен да е под чехъл и многооо богат.

Такива мъже не си търсят жена в риалити, отдавна са заети
И как така условие да са от един и същи град? Мерал не е ли от Добрич? Или живее в София?

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 15:47 от milittana

Общи условия

Активация на акаунт