Отново "специалистите" ме втрещиха - имам чувството, че тези хора се правят антиреклама - първо с избора си, втора с поведението си на екран - на мен не ми вдъхват доверие изобщо - изглеждат ми като хора, които само повтарят заучени фрази и не навлизат в дълбочина изобщо - не бих им се доверила. Маги, ако това е Маги на Слави е много простовата, даже прекалено, не че той е нещо кой знае какво, но дори и за него ми изглежда твърде повърхностна.
За двойките - определено са търсили сеира - без значение дали не е имало достатъчно различни типажи при подбора или просто са решили, че така ще е по-интересно, но са заложили на противоречията - един вид предизвикателство - дали въпреки "определен" проблем любовта може да пламне!
Всичките тези неща, за които си мислим, че на пръв поглед двойките имат нещо общо, всъщност са нещата, които ще се окажат проблем във връзката им.Първо възрастната двойка - да и двамата имат общ проблем - загубили са съпруг и са се сблъскали с диагнозата "рак", но това може повече да им попречи, от колкото да им помогне. Без да ми се е случвало, мисля, че когато някой остане сам заради съдбата, а не защото се е разделил с половинката си - любовта към бившия остава завинаги и дори човек заради носталгията и мъката от загубата започва да го идеализира като помни само хубавото и забравя проблемите. Няма лошо да потърсиш нова любов, но дали на тази възраст можеш да бъдеш толкова отворен и да приемеш новия човек без да си мислиш - ама мъжа ми, жена ми не правеха така - те бяха други! Едно е да искаш, друго е да си способен да го направиш! За мъжа не знам, но жената определено не ми се вижда готова. Съгласна съм, че двамата имат най-много шанс, все пак те са друго поколение, изглеждат интелигентни хора - ще си дадат шанс и на другия и на себе си, ще поживеят дори заедно, но според мен няма да се получат нещата - твърде много образите от миналото ще изплуват и ще пречат - те търсят нов човек, който да запълни празнотата, а не осъзнават, че празнотата ще си стои и за новия човек трябва да направят друго място - той си е нов, не заместител на предишния. За диагнозата рак - може и да се изплаши мъжа, веднъж е загубил жена поради тази причина, ще има ли сили да си го причини отново? Едно е да се грижиш за човек, с който си бил цял живот, друго е да започваш връзка с някой, който в момента има проблема. От друга страна пък може и да изпитва и някакви скрупули да отхвърли жена, която не му допада, но има същия проблем като бившата му съпруга - за да не я нарани или пък да го приеме като някаква възможност за реванш - нали все се чудел можел ли още нещо да направи? Абе всичко това повече ще пречи, от колкото да ги обединява. Иначе не мисля, че той е толкова зле финансово, къщата е малка, но пълна с някакви колекционерски предмети, е не са супер ценни антики, но не са и никак евтини и за да има някой такова хоби - определено има и средства за това. Това със загубата на къщата и измамата- смятам, че ще се окаже афера с жена. За нея - определено иска да се махне от къщата - не само за да освободи място на децата, но и за да избяга от спомените, които вещите й навяват.
Мерал и Ивана - уж млади, успели, поддържани хора, но всъщност пълна противоположност. Е да - може и да се харесат - той нея визуално, тя него финансово(ако се заблуди в началото) и сигурно биха изживели интересна връзка, но не са хора, които биха създали семейство и биха били щастливи заедно. Нейната професия не се връзва по никакъв начин с представите му за морал и патриархални отношения в семейството. Иначе като хора - смятам, че момичето просто си прави реклама - даже може някой чичко паричко да е платил за нейното участие във формата, защото преди него тази "успяла" певица не беше известна на никого!
Сигурно е симпатично и весело момиче, но до там - твърде пошли са й песните и мисля, че дори за жанра са си много ниско ниво. Като гледам семейството и е доста бедно и явно от много малка се е налагало да се прехранва сама, повече с визията си, от колкото с песните си. Мерал е някакво обикновено, средностатистическо момче, което си има добра работа, нормални доходи и живее без да се притеснява, но в никакъв случай не е богат - то си личи и по поведението му - никой успял човек не афишира колко е богат и никой мъж, който е имал много жени не се хвали с това!:) Може да е имал връзка с някоя девойка, чиито мама и тате не са го одобрили заради произхода му и сега да му е комплекс - каза нещо, че момичета, с които бил живеели в свят на фалш и интириги!
Тях ги виждам като хора, които ще се позабавляват за сметка на предаването и ще се разделят - той ще се хвали със завоеванието си и ще е по-атрактивен вече сред младите девойки, защото е разпознаваем, тя ще си извлече дивидентите за кариерата!Другите двама Василена и Светлозар ли беше също нямат нищо общо! Ама тя имала дете, пък той искал дете. Ама чакайте малко!!!!!! -тук говорим за типичния балкански мъж - иска дете, ама свое!
Иска неговите собствени гени и тези на майка му да се продължат, не да гледа чуждо!
За мен това, че тя вече има дете повече ще то отблъсне, от колкото ще му помогне да я приеме. На мен той ми прилича на човек, на когото не му се правят много усилия да приеме и опознае детето на партньора, а и може да реши, че Ивана няма да се реши лесно и скоро на второ. След като му разгледах фейса и видях любовните обяснения към майка му и приятелката и аз мисля, че или е гей или мъж, който няма никакъв подход към жените, като повече клоня към второто. На всички снимки е прегърнал някоя мацка, която видимо е позната или колежка и се вижда, че тази прегръдка по-скоро я притеснява, защото се усмихват сконфузено и леко дори се дърпат - езика на тялото показва, че не им е приятна тази демонстрация на близост. Може би не е лош човек и сигурно иска да срещне подходящия партньор, но малко ми прилича на Наско - струва ми се леко отчаян в желанието да му се случат нещата. От друга страна Наско беше склонен на всичко за да се хареса на жената до себе си(въпреки че тотално объркваше нещата), докато сега Светлозар ми се струва, че няма да се мори много - бързо ще реши, че явно жената има някакъв проблем, щом не го приема - имам усещането, че то този момент така е подхождал - на принципа "кисело е гроздето". Василена пък ми изглежда дете на заможни родители, която е имала неподходяща връзка с обвързан мъж. Не вярвам да се издържа от този сайт - по-скоро й е за забавление, мисля, че тя и към предаването подхожда така - търси си някой, с който да се забавлява, а не баща на детето й. И си е права за себе си - най-вероятно детето си има баща и си поддържа контакти с него, от друга страна - финансова помощ явно не й е необходима - нейните интереси се свеждат до това да се издокара и да излезе някъде с някой готин -
, за съжаление обаче я събраха с човек, който е пълната противоположност. Мисля, че и двамата ще бъдат разочаровани още в началото и дори няма да го скрият. Тя защото ще е наистина, а той защото веднага ще разбере, че няма шанс при нея и по-добре да не се и насилва. А за това, че не желае детето да присъства на сватбата аз я подкрепям напълно. Все пак детето е отговорност и не може в живота му да влизат хора, които не са проверени и преценени. Това може на документи да е истинска сватба, но на практика не е - редно едва когато нещата са сигурни и е ясно какви точно са им отношенията да му позволи по-задълбочен контакт. Много объркващо е за едно дете - ето за този човек се ожених, сега живея с него, ама не знам дали искам да живея и дори не знам харесвам ли го. Най-вероятно дори ще изпрати детето временно при баба и дядо за да може тя да посвети повече време на предаването.
, а той е решил да потърси някой с който по му върви.