Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 860
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
тая  дъвка ли дъвче?
Точно това исках да напиша.

# 646
Булката, дъвка ли джвака???? Ужас Laughing

# 647
  • София
Мерал хареса кумата от пръв поглед.

# 648
тая  дъвка ли дъвче?
Дъвче, още преживя. Вчера ми направи лошо впечатление.
Иначе ако не друго, си е преживяване. Поставих се на тяхно място, ами филм си е да не знаеш до кой ще застанеш в залата.
Мирал му изтекоха очите. За нея не мога да кажа, че е във възторг.

# 649
  • Някъде там
Поне запознанството е забавно.
Как се шашна като видя кумата,Мерал.😊
Май се харесаха на първо виждане.Ще видим нататък...

# 650
Май се харесаха обаче, симпатични са и двамата с тези бузи 😁 Мерал сигурно има поне 2 кила само в лицето.

# 651
  • Брюксел / София
Официалното лице не беше на център: влиза кумата, облечена в черно, застава до Мерал, казва че е кумата и онази патка: “откъде дойдох...”. После след като Ивана дойде, тази пак: “откъде дойдох...”, няма такава пародия:)

# 652
И аз мисля, че се харесаха. Мералчо направо я изпиваше с поглед. Ама тя си е и хубава де. Но мисля, че и тя го хареса. А относно дъвката - може да има проблеми с дъха, а точно за сватбата трябва да е свежа. Все пак ще го целува за пръв път Simple Smile Мен не ме дразни

# 653
“Много си хубава”
“Мхм”

Ако ми отговорят така - си излизам. Grinning

# 654
Съфорумката, която е приятелка на Ивана, писа, че двамата са се харесали и са били неразделни на сватбата, така че едва ли ще има някакви драми в началото при тях.

От това което излъчиха до момента и на мен ми се стори, че се харесаха. Може би той хареса нея малко повече Mr. Green .

# 655
“Много си хубава”
“Мхм”

Ако ми отговорят така - си излизам. Grinning
Joy
Ай стига, де, за лош дъх може да вземеш и други мерки. Ама да преживяш като крава на сватбата си показва най-малкото неуважение.

# 656
Това отзад до майка й баща й ли е? Видях го, че реагира остро, като му чу имената. А милата му майчица - как си отдъхна, че не отхвърлиха сина й. Личеше си, че много се притесняваше

# 657
Не знам дали ще си допаднат като характери, но визуално толкова да си отиват тези двамата ... Grinning

Може би наистина като спънка за нещо сериозно виждам единствено религията.

# 658
Хахаха сестра му най-сетне се оженила....

# 659
Явно аз нещо пропускам. Ако това е изражението и реакцията на жена, която харесва някой мъж - мен ме харесват доооста повече жени отколкото предполагам. Grinning Grinning

Как ще си отиват визуално бе хора, стига глупости...

Общи условия

Активация на акаунт