Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 861
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Много са разтеглени епизодите и на моменти ме напряга тази изкуственост, особено на т.нар "ергенски" или момински партита, хората пред камера не могат да се отпуснат, не знаят какво да кажат.

# 601
  • София
В този епизод ми хареса Мерал и майка му. И двамата бяха истински и говореха много вярни неща.
 А защо тя се разплака(Ивана) на инфото за следващият епизод ми стана интересно?

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 11:46 от Wonder_woman__

# 602
От вчерашния епизод на мен също много ми хареса майката на Мерал - много сладка женица. Жалко ако нещата се провалят при тях. И тя спомена нещо, че Мерал бил екскурзовод, или преди е бил такъв?
Преди време е бил. Като съобщаваше на майка си новината за сватбата, каза, че така както преди в последния момент им е казвал накъде заминава, така и сегашната изненада е малко в последния момент.

# 603
От вчерашния епизод на мен също много ми хареса майката на Мерал - много сладка женица. Жалко ако нещата се провалят при тях. И тя спомена нещо, че Мерал бил екскурзовод, или преди е бил такъв?

И на мен ми хареса женицата.Тя горката толкова много иска да е щастлив синът и ,че е готова на всичко.Личи си,че са скромни хпра не са надувки и не се престеуват,правят го от сърце.

# 604
  • Sofia
Разплака се като спомена за баща му.

# 605
Дайте линк на епизода!

# 606
На мен този Мерал първо много надут ми се видя, самовлюбен, с излишно самочувствие. Но това в първи епизод.
Във вчерашния епизод ми стана симпатичен. Романтична натура. И той сигурно се притеснява като е турчин каква ли ще са му избрали и как ли ще реагира тя.
Много мили ми стана като каза ''то вчера фучеше, едно гадно, викам си - сигурно такъв ще й е характера, а вижте какво е хубаво времето днес''
Имам приятели от т.нар. български турци - семействата им останали тук след войната, а през 90-та се изселили в Турция. Ами, добри и мили хора. С мен всичките се държат добре, не се усеща неприязън или фалш. Майката на Мерал на тях ми напомни

# 607
  • Sofia
На наши близки българо-мохамедани синът им след развода с жена от тяхната вяра имаше връзка с българка...такива драми се разиграха и от двете страни,не съм очаквала чак подобно поведение...уж млади,образовани...

# 608
  • София
И тя спомена нещо, че Мерал бил екскурзовод, или преди е бил такъв?
Каза, че преди време е бил екскурзовод.  Peace

Не възлагам никак големи надежди на този сезон, сигурна съм, че пак ще е грандиозен провал, точно както и първият...  Rolling Eyes

# 609
  • Телиш/Плевен
Съфорумката, която е приятелка на Ивана, писа, че двамата са се харесали и са били неразделни на сватбата, така че едва ли ще има някакви драми в началото при тях.

Снощи и на мен ми стана една идея по-симпатичен Мерал. Може пък наистина да си търси жена с морал и ценности, но не знам дали ще я открие точно у Ивана. Да видим.

Предаването върви все така мудно и това малко ме изнервя...

Малко повече информация за участниците и интервю с Милена Каменова - https://24chasa.bg/ojivlenie/article/7325090

# 610
А на мен ми стана тъжно! Харесвам и 6-та и ми е мъчно, че на тази земя има самотни хора. Прочетох житието им и виждам едни страдащи по своему хора с не леки съдби и изпитания. Желая им успех!
Истински ще се радвам да им се получи и на трите двойки.

# 611
На тази земя има доста повече самотни хора от тези в предаването. А конкретно за Ивана мога да ти гарантирам, че самотата е последното нещо, което я тормози. Simple Smile

# 612
На тази земя има доста повече самотни хора от тези в предаването. А конкретно за Ивана мога да ти гарантирам, че самотата е последното нещо, което я тормози. Simple Smile
Ми, добре! Вече не ми е тъжно!

# 613
Майката на Мерал ме трогна...
Милата жена. Желая им много щастие, въпреки че на мен Ивана не ми допадна.
Но пък, няма аз да се женя за нея. Дано имат късмет, както каза майка му.

# 614
Наистина майката на Мерал беше симпатична с откровенията си Simple Smile но не вярвам той да е толкова добре финансово щом се е изоставил толкова - зъбите зле, фигурата още повече ( буквално си ми лъха на нечистоплътност).

Общи условия

Активация на акаунт