Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 693
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
И кой пък ще ме задължи да се омъжа за човек, когото визуално не харесвам.

# 196
Никой никъде не е казал, че са 4.
Абе не ми ли се виждат мненията? Grinning

Записах се за участие в предаването.
Минах през кастингите и бях на последната фаза, до която стигат само 15 човека, които са вече на етап match-ване с една от участничките, и се подписва договорът за участие.

Двойките са само 3 и не може да се откажеш след подписването на договора, защото, както всички се досещате, има неустойки.

Колкото до това "кой ще ви задължи" и "сценки при снимките": Самички се задължавате, като се записвате в такъв формат. А сценките при снимките се покриват от неустойката предполагам, която изобщо не е малка.

Та никой не се е отказал. Просто са си 3. И в другите държави са по 3.

# 197
Това за двойките го писа приятелката на фолкпевицата. На тях така са им казали.

Иначе в Австралия мисля, че са повече от 3 двойки.

# 198
  • София
Съфорумка каза, че са им съобщили, че са 4, а не виждам защо да ги лъжат и да е така, все едно.

Стига с тези неустойки, повече ще загубят, ако те снимат, но видимо показваш, че не искаш да си там, на всеки въпрос, който ти задават, отговаряш, че екипът не се е справил. Има варианти за разтрогване на договори.

# 199
Не може да се откажеш преди края на предаването. Това не е Тиндър среща. Simple Smile
И кой е тоя който ще накара някой насила да направи нещо?

# 200
  • Телиш/Плевен
Никой никъде не е казал, че са 4.
Абе не ми ли се виждат мненията? Grinning

Скрит текст:
Записах се за участие в предаването.
Минах през кастингите и бях на последната фаза, до която стигат само 15 човека, които са вече на етап match-ване с една от участничките, и се подписва договорът за участие.

Двойките са само 3 и не може да се откажеш след подписването на договора, защото, както всички се досещате, има неустойки.

Колкото до това "кой ще ви задължи" и "сценки при снимките": Самички се задължавате, като се записвате в такъв формат. А сценките при снимките се покриват от неустойката предполагам, която изобщо не е малка.

Та никой не се е отказал. Просто са си 3. И в другите държави са по 3.
В този и този пост пише, че са били четири в началото.
Не ми се вярва да не можеш да се откажеш. Но знам ли.

# 201
Нещо се е объркала. Няма как да се откажеш след като подпишеш договора, а до тогава не знаеш нищо.
Казвам го, защото съм бил до тоя етап и знам как протичат разговорите.

Просто не са ме избрали, предполагам, защото не са ми намерили подходяща жена и основно, защото съм от друг град и казах, че няма как да очакват за период от 5 седмици да си напусна работата и да ида да живея някъдеситам.

# 202
  • София
Здравейте, Ивана е зодия Овен и е от София, живее в Обеля.

Явно двойките ще бъдат три, може би са нямали бюджет за четвърта или нещо не се е получило. На нас ни бяха казали, че ще са четири двойките в начало, но не знам нищо повече, съжалявам, ако съм подвела някого с информацията. И аз съм гледала други формати, че са били по три, не знам от къде идва объркването.

И аз явно ще видя Ивана в една различна светлина, ще ми бъде интересно да виду какво ще се получи. Към мен винаги е била коректна, забавлявали сме се доста, шумна е и е малко лудичка. Не търпи чуждо мнение като цяло и не се влияе от съветите и мението на хората около нея.

Интересно ми е и какво са монтирали от предаването, защото си пролича в първия епизод, че има доста изрязани неща и несполучливи монтажи. Беше и доста като реклама на екипа, който стои зад предаването.

# 203
Не може да се откажеш преди края на предаването. Това не е Тиндър среща. Simple Smile
И кой е тоя който ще накара някой насила да направи нещо?

Никой нищо не те кара да правиш на сила. Записваш се в предаването, казват ти условията. Ако не ти харесат - не подписваш. Ако подпишеш - правиш каквото ти кажат. Никой не те кара да спиш с някой на сила в крайна сметка.

Моята идея беше, че ако не ми хареса партньорката ми, просто ще си съжителстваме като приятели 5 седмици и  ще се разделим по живо по здраво. В крайна сметка като си се хванал да правиш нещо е хубаво да го правиш като хората.

И не знам какви са тия разтрогвания на договори, които стават така лесно, но бая хора са изгоряли заради договори, та ще е хубаво да се сподели и тая информация в някоя световна публикация, за да не се лъжат хората в бъдеще. Grinning

Ако си в съзнание и с нормален разум по време на подписването - договорът си е договор. Не може да се фръцнеш просто ей така, защото са ти избрали някой с лош дъх и да си тръгнеш обиден. Освен ако не си заплатиш таксата, разбира се.

# 204
На мен това, което не ми хареса специално при Ивана е , че наблегнаха на това, че е фолк певица и някак като, че ли на заден план останаха разговорите за родните и нея сама. Та съм склонна да мисля, че при нея просто търсят сеир.
Свързват я с човек, който е с патриархални разбирания за жената. Трудно ще му бъде да приеме работата ѝ.

w00x, имаш ли право да коментираш какво точно представляват кастингите? И реално срещаш ли други хора извън екипа по време на тях.

# 205
Изчетох ви. Изгледах епизода.
Всъщност вашите коментари ме провокираха да изгледам първи епизод. Интересни дискусии сте подхванали, за което благодаря.
Та предаването по един епизод седмично ли ще бъде?

# 206
  • Телиш/Плевен
Изчетох ви. Изгледах епизода.
Всъщност вашите коментари ме провокираха да изгледам първи епизод. Интересни дискусии сте подхванали, за което благодаря.
Та предаването по един епизод седмично ли ще бъде?
Два - във вторник и сряда.

# 207
w00x, имаш ли право да коментираш какво точно представляват кастингите? И реално срещаш ли други хора извън екипа по време на тях.

Имам право, защото при мен се получи едно административно объркване и реално не съм подписал договора за конфиденциалност. Simple Smile

Стандартни кастинги. Провежда се един нормален разговор пред камера и това е. Нищо чак толкова фрапантно и странно. Аз се срещнах само с екипа. Първо с една по-голяма група хора, а после с мачмейкърките, които се опитваха да разберат какъв тип жени харесвам посредством разни въпроси.

# 208
А плащат ли някакъв хонорар на тези двойки/участници?
За мен това шоу е с цел реклама на специалистите и на бизнеса/кариерата на участниците.
Дори само един психолог може да прецени кой с кой ще си подхожда чисто социално и емоционално, а не 5 глави от всяка дим излиза.

# 209
На мен от психолозите най-адекватен ми се стори мъжа, забравих му името.

Общи условия

Активация на акаунт