Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Никифор днес е влизал в сайт за запознаства. Явно либофта ври и кипи. :Д
И тази неговата сигурно има профили по сайтовете, видях един в някакъв флирт4е нещо си, но сайта явно не работи.

# 377
Flirt4e-то е от преди 10 години, когато нямаше Фейсбук. Simple Smile
Никой няма вече там.

# 378
Лелей, това flirt4e още ли го има. Това май беше още в зората на аха.бг 😹😹😹

Сефте го чувам този сайт. Благодаря.

# 379
Лелей, това flirt4e още ли го има. Това май беше още в зората на аха.бг 😹😹😹

Сефте го чувам този сайт. Благодаря.
Нямам идея, това излезе в гугъл. Май е сайт за запознанства.

# 380
Смисъл, има ли някой изненадан, че не се е получило точно между тези двамката? Simple Smile

# 381
# 382
На мен точно това ми направи впечатление. Евангелист не, по-скоро мормон.
Даже в представянето му има една песен, която е посветена на Иисус.
Скрит текст:

# 383
  • Телиш/Плевен
Смисъл, има ли някой изненадан, че не се е получило точно между тези двамката? Simple Smile
Така е, след вчерашния епизод едва ли някой би намерил и един довод за това, че би могло да стане нещо между тях. Иначе от първия епизод аз го допусках, но тогава говореха предимно специалистите и даваха само визитките на участниците.
И като казах за специалистите... Май някой от тях наблегна на това, че Василена е много повърхностна. Значи са го видели и съвсем не разбирам защо я събраха с мъж като Никифор, който май на нито един от нейните критерии не отговаря.
Друг е въпросът тя откъде има толкова претенции, като не е нищо особено нито на външен вид, нито интелектуално и душевно. Хубаво е да се замисли малко, че е важно и какво предлага насреща, а не само какво търси.

За Никифор ми е даже малко гадно, според мен Василена освен, че няма да го хареса, няма и да го прикрие особено добре.
+ 1 Neutral Face

# 384
оф тая Василиса е егати мазната баница

# 385
Не мога да повярвам как съчетаха двойките ,на мен ми се струва очевиден провал.

# 386
Според мен може да се получи нещо между Мерал и Ивана.  Ако тя е типичната чалга певица, искаща чичко паричко, а той е богат ще го хареса. Ивана е млада и хубавка и може да стане трофей за мъж тип Ицо 100-те манекенки, ако Мерал е такъв.

Василена и Никифор едва ли ще се изтърпят до края на снимките. Пак ще гледаме изпълнения, като на Георги и Гергана.

Таня и Светлозар са ми интересни.

# 387
Не мога да повярвам как съчетаха двойките ,на мен ми се струва очевиден провал.

Не е само как са съчетали самите двойки. Никой от тях няма нищо общо с останалите.

# 388
  • Телиш/Плевен
А той с какво точно се занимава?
Нещо на летището каза че работи. Нещо с пратки беше - не помня точно
Внос и износ на стоки.

В първия пост на следващата тема ще кача снимките на участниците и под всяка ще пише възрастта, родния град и професията.
Ето ги „в аванс“, ако на някого му е интересно или още не се ориентира кой кой е:
Скрит текст:

Преди няколко часа Ивана пусна видео на живо в Инстаграм. Държеше се тотално неадекватно, вероятно беше пияна (или дрогирана; или и двете). Rolling Eyes Беше тъмно, та не видях с кого е, но се обръщаше към мъжа с „бебе“. Имаше коментари по време на това живо излъчване, някой написа „поздрави на Фики от Добрич“ (не съм напълно сигурна, по памет цитирам) и тя го прочете на въпросния мъж, с когото беше. Каза и нещо от сорта: „Коя е най-хубавата булка, а?“ Rolling Eyes
Общо взето пълен потрес, дори не го изгледах докрай, защото поведението ѝ наистина не беше адекватно и не можах да издържа, но може и да са заедно още с Мерал. Или да си е хванала някой негов съгражданин. Joy Ако са още заедно, съм изненадана от Мерал, защото това, което видях (чух по-точно, то почти нищо не се виждаше) изобщо не отговаря на това, което каза във визитката си - че държи на морала и разни други ценности. Но не мога и да бъда напълно сигурна, че беше той. Само предполагам на база това, което чух и този коментар, който тя му прочете.
Дано приятелката на Ивана е гледала това видео и да може да внесе повече яснота.

Някой питаше за профили в социалните мрежи, май дотук само тези сме разкрили:

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 03:46 от Лале в дъжда

# 389
Ужасен ужасТ , що така това предаване не може да случи на специалисти и да има някакъв реален шанс за участниците. На този етап предвиждам пълен провал.
Познавам Никифор, т.е. с мъжа ми са работили заедно преди 5-6 години. Свястно момче е, не е нито кой знае колко богат, нито е супер интелигентен, но за сметка на това е много искрен и наистина се надява да намери своята си половинка, да се ожени и да има детенце. Това му е мечтата от доста време - семейство. На този етап обаче това никак не ми се струва, че ще се случи. 😕
Василена - пффф бих казала, че е 45+ Изобщо не ми допада нито като визия, нито като човек.🤭
Таня и Светлозар са интересни персонажи, но не съм сигурна че и те са един за друг.
За третата двойка също нямам големи очаквания😎

Общи условия

Активация на акаунт