Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 898
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Не е задължително да си задръстенячка. Просто такива са ти възгледите, но в края на деня - ти също би го направила ако има физическо привличане. Та какво говорим изобщо? Simple Smile

Аз не бих и целунал жена, която не ме привлича физически, та ако са като мен - целунат ли се - ясна е работата.

# 541
  • Варна
Никифор и секс....тц,забравете. 😁

# 542
Правили са. Беше ясно.
Тя също не го хареса чак толкова, уж.
Точно това имам предвид.
Ще видим, но мисля, че ще правят секс преди да решат, че няма да се случи.

А може и да решават, че не се получава, след като са правили секс Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
Всички двойки бяха консумирали връзката си в предния сезон. Даже имаше намеци от страна на Георги, че единствено там се разбирали.

Наско и Антония консумираха веднага брака си, но пък се наложи Румен Бостанджиев ( сексологът) да му дава напътствия, че много има куцали нещата там. Поне Антония така твърдеше. Беше го промъкнала да гледат "50 нюанса сиво" и той беше тотално потресен завалията. Имаше подмятания , че преди нея не е бил с жена. Не знам дали не се оказаха верни.

Светлана и Стефан бяха споделили, че някъде след медения месец нещата са се случили. Тя и като цяло изглеждаше, като човек, който бавно се открива и допуска някого до себе си в интимен план, но пък отвори ли се е истинско.

# 544

Чак нямам търпение да гледам епизодите утре и в Сряда, за да видя елементарните сексуални подхвърляния от негова страна и напъните му. Малко социално неадекватен и сексуално фрустриран ми изглежда.

# 545
Светлана и Стефан бяха споделили, че някъде след медения месец нещата са се случили. Тя и като цяло изглеждаше, като човек, който бавно се открива и допуска някого до себе си в интимен план, но пък отвори ли се е истинско.

Помня изказването на Стефан, когато отиде на една от тренировките на Светла: "А бе много секси тая мойта жена бе". И мяташе едни похотливи погледи Joy
Много готини бяха тези двамата - с кеф ги гледах

# 546
  • Варна

Чак нямам търпение да гледам епизодите утре и в Сряда, за да видя елементарните сексуални подхвърляния от негова страна и напъните му. Малко социално неадекватен и сексуално фрустриран ми изглежда.

То ще цирк, то ще е чудо, трай до утре вечер. 😁

# 547

Помня изказването на Стефан, когато отиде на една от тренировките на Светла: "А бе много секси тая мойта жена бе". И мяташе едни похотливи погледи Joy
Много готини бяха тези двамата - с кеф ги гледах

И на мен ми бяха много сладки. Много исках да останат заедно.
Другите - не.

# 548
Мале, какви неща помните 😆 Аз от първия сезон помня Атанас и супер противната му жена и тази дето след това беше гадже на Деян Топалски. Нищо друго.

# 549
Мале, какви неща помните 😆 Аз от първия сезон помня Атанас и супер противната му жена и тази дето след това беше гадже на Деян Топалски. Нищо друго.
Гергана Капзамалова зарязала Деян Топалски - инфото е от 2016г.
Скрит текст:

# 550
  • Пловдив
На последната снимка е доста противна Гергана.

# 551
Да, знам. На Деян му се роди дори бебе след това.

# 552
Да, знам. На Деян му се роди дори бебе след това.

...и беше обвинен за сводничество и член на организирана престъпна група за трафик на хора.

https://www.24chasa.bg/novini/article/7185578

# 553
Горкия Никифор, толкова ме е жал за него. А Таня с тази фигура всички рокли й стоят много добре.

# 554
Защо ти е жал за него?

Общи условия

Активация на акаунт