Перилни препарати и омекотители – 57

• 56 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Всеки май различно нещо гледа...

Бярабанйт се върти и винаги е свободно стоящ....няма как да се застопори за нещо, защото няма как да се върти.
Самият барабан е "обвит" в друг корпус, който вече е неподвижен.

Та луфта е между неподвижния корпус и гумата на люка. Поне при мен.

# 706
  • have faith and be patient ..
И на моята пералня гумата е супер плътно и не мърда

П. П. Останах мн доволна от дм-ския прах за бяло.. Кухненските кърпи светнаха, дето вика тета.. Моите са все светли, постоянно се цапат, е сега излизат като нови, дори и на 40 градуса пуснах 2 с бели дрехи.. Еми пак си излезе супер чиста, чак майка забеляза като идва и ми поръча и на нея да взема Simple Smile

# 707
Освен да взема дм-ският прах и аз.
Пък за цветно пак Персил ще е.
Мисля,че и на моята пералня е като на С.Алекс.

# 708
  • оттам, откъдето започва България
Цената на ДМ-ския прах в момента е 5 и нещо. Само не мога да разбера защо последния ми пакет е с по-едри гранули, които се вкоравяват на буци.

# 709
  • София
Промоцията на Персил в dm не е ли тази постоянната или има нова?
Аз слагам цветоулавящата кърпичка в мрежичка за пране.

# 710
Само аз ли не съм впечатлена от ДМ за бяло?

# 711
Някой питаше за Персил сензитив: Фантастико. 2 литра, 40 пранета е 15.99, а 20 пранета е 8.79 лв

# 712
В метро има промоция , 2 ариела по 3.300 л , бяло и цветно за 32 лв

# 713
И аз.Бяло изпирам перфектно с този за цветно 😁

# 714
  • София
И аз. Но аз не съм ок с консистенцията на dm- ските прахове, правят ми вкаменелости в и под чекмеджето.
За изпирането - не съм забелязала да пере по-добре от Персил или Омо например.

# 715
  • оттам, откъдето започва България
Точно заради вкаменелостите слагам праха в мерителна чашка , размивам го с топла вода и после в барабана.

# 716
  • София
Точно заради вкаменелостите слагам праха в мерителна чашка , размивам го с топла вода и после в барабана.
Може и така, но не виждам смисъл да си го причинявам, има прахове, които не ми правят такъв проблем. А и не съм сигурна дали все пак не се отлага нещо по тръбите като видях какво "чудо" беше направил под чекмеджето, направо цимент.

# 717
Отлага се вероятно. И при мен става вкаменелост яка. Вкл.и под гумата.

# 718
Аз го сипвам направо в барабана, при дрехите. Чекмеджето е като ново.

# 719
Аз съм доволна от праха за бяло на ДМ. Имам първокласник и белите поло блузи и тениски са част от униформата. Редовно е накапан с кетчуп, с химикалка и разни други петна. Събирам белите дрехи цяла седмица и ги пускам в събота. Излизат бели и чисти. Не са посивели или засечени.

Търся заместител на Персил за цветно пране. Явно съм развила алергия към този прах. Три пъти плакна дрехите и пак ме сърби цялото тяло. Сега пера с прах на ДМ за цветно. С него нямам такъв проблеми, но не се сещам дали имаше онази съставка за цветовете (цветоулавяща ли беше, цветоотблъскваща ли не помня ☺️).

Усещам неприятна миризма след като извадя прането. Самата пералня сякаш намирисва. Март я почиствах с препарат на ДМ, редовно почиствам чекмеджето и под него, както и тръбата (до където успея да напъхам гъбата).

Общи условия

Активация на акаунт