Къде слагате дребните неща?

• 10 708
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
Не мога да не споделя  Grinning
Благодарение на r0ksi за инфото, вече съм собственик на тези сладурчета  Hug
Още не мога да им се нарадвам  Blush

# 46
И аз хвърлям много ама и доста остава, та те са в панерчета на не особенно видни места и метални кутии на по-видни.

# 47
Оххх това наистина са най-досадните неща. И аз ги събирам тез джунджурийки из разни панерчета и от време на време ги подреждам и да ви кажа честно почти всичко изхвърлям. Защо ли ги прибирам изобщо. Сега като Рая проходи незнам къде ще ги завирам , а и мъжа ми е голям Плюшкин. Нищо не ми дава да хвърлям! Crossing Arms

# 48
Aз трупам в едни съдинки, водят се за супа.  Blush

# 49
Никол, а би ли казала тези кошчета и по-спациално най-голямото с какъв размер е ? Дали става за събиране на по-дребните играчки на детвто или не е достатъчно голямо. Иначе ми се струват доста здрави и подходящи за дрънкалки и мечета.

# 50
аз обичам да ми е подредено ( умерено)< но не крия, че има неща, които наистина не знам къде да слагам. затова има едно чекмедже, където всичко, което не ми е ясно за къде е слагам там.
напоследък много хубаво впечатление ми правят разни тунели, дето се закачат  на тавана, уж за играчки , но могат и с др. фунции . ще купувам 1-2 такива за нещата на кучето, както и за банята. spored men takova neshto moze da subere baja 'bokluk'

нещо такова:

# 51
50 на 30 см. и е дълбоко около 20 см., става за дребни играчки, но да няма достъп детето до него, защото все пак е плетено и може да се одраска или нарани някъде.
По-добре вземи от тези мрежените сгъваеми, които се продават в магазините за 1 лв., до нас са по 2.50 лв.  Peace
Аз съм взела 4 бр. и стоят в ъгъла, вечер прибирам всичко в тях  Peace

# 52
Благодаря! А те затварят ли се с цип или нещо друго? Сори Blush

# 53
Не, така отворени стоят. С капак- глава на животно вчера гледах в Практикер, дори бяха по-дълбоки и по-хубави, но и на по-висока цена, не помня точно, но май малко под 10 лв.

# 54
Не мога да не споделя  Grinning
Благодарение на r0ksi за инфото, вече съм собственик на тези сладурчета  Hug
Още не мога да им се нарадвам  Blush

Никол, кажи ми моля те откъде са, по-точно ме интересува най-голямото. Тъкмо започвах да издирвам такива. Кажи какъв е размера и цената Hug

Имаме същото, обаче в зелено Peace от Икеа е, нали!?

# 55
Toni4ka, сега го премерих с точност, че вчера бях писала ориентировъчно. 45 на 29см. и 21 см. дълбочина.
От "Практикер", но не се продават отделно, а само трите в комплект, 14.99 лв.  Grinning

# 56
Eто в този панер, който стои върху шкафа за обувки в коридора. Правя чистка от време на време. Имам такъв и в кухнята, където стоят зарядни и дребни играчки на Али #Crazy

# 57
Тоничка, да от Икеа,
ама има 1000 пъти по-хубави ( и разнообразни) в КОМО ( което май е нещо като бранд на Икеа ...newsm78..)

панерите, които си дала ги има в Икеа, но 100% и в КОМО ( мисля, че и там ги видях!)

панерите също да удобни за джвъчки - проблемът ми е, че не харесвам толкова светли, а по/тъмните са цифра...
имам един страхотен панер от турския магазин, Рамстор.

# 58
в коша за боклук

# 59
Благодарение на разнообразните панери, коШни4ки и тем подобни неЩица от Икеа, имам място за всякакви дребни предмети. Хем прибрано, хем симпати4но: да живее Икеа (голям съм фен) Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт