Нещастен

• 27 925
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Някакви тролове са се навъдили. Сигурно и те с по една държанка вкъщи. Аман от малоумни мъже. Crossing Arms

# 541
A, по отношение на жените - хубаво е да си "взимат" едни базови неща, без тях не може, иначе ставаме не жени, ми измъчени лелки. Не бива да сме ненаситни, ама и не трябва да понасяме една типична мъжка стиснатост, която мачка. Трябва да си искаме "глупостите", с които животът става гладък и сме по-щастливи.

# 542
Някакви тролове са се навъдили. Сигурно и те с по една държанка вкъщи. Аман от малоумни мъже. Crossing Arms

Лошото е, че до тях все още има или малоумни, или младички жени, та си строят комунизма...

# 543

Лошото е, че до тях все още има или малоумни, или младички жени, та си строят комунизма...
То и да има малко мозък тази жена, той като и е направил 2 деца с обещания за светло бъдеще, къде ти спасение...Понякога с 1 дете, ако няма помощ се откача, пък с 2 не знам.

# 544
Си*, какво да ти опонирам след като ти влезе рече и отсече- ти си такъв, такъв и такъв, айде отивай при мама! За подобни крайни изказвания има ли смисъл да влизам в обяснителен режим?

Сапфир, това което ти ме посъветва ще пробвам.

# 545
  • София
Ако все пак си склонен на преговори, седнете, говорете. Питай я какво иска, даже може списък да направи. От 10 изисквания, 5 да изпълниш - ще стане работата. Потърсете и помощ с бебето.

# 546
  • град-държава
Аз те попитах дали знаеш за какво мечтае жена ти и как точно я подкрепяш ти, но го пропусна, та въпросът е актуален.
И още нещо - наясно ли си колко мъже изкарват пари, бачкат и въпреки това вкъщи поемат доза слугинаж и това не ги скопява? Представям си каква крайност ще се блъсне в съпруга ми, само ако си позволи да каже, че нищо не правя по цял ден, защото съм майка, а имаме 1 дете. Другите ти изцепки дори ще ги пропусна тук.
Мога да кажа, че си случил на жена, направо си нацелил кьоравото да ти търпи глупостите толкова време и да ражда деца.😉

# 547
И ако жена ти иска нещо и го мислиш за глупост - просто се замисли ако майка ти го беше поискала, какво щеше да направиш.

# 548
Аз, темата на автора дали ще послужи, ако не е и за майтап с майчетата, не знам, но поне на майките нещо да им влезе в главите, файда ще да е отпосле за едни бъдещи семейства и най-вече за навременното възмъжаване на синовете ни. Че на непораснали родители децата им много страдат и им се налага за сметка на инфантилизма родителски и рано да пораснат.

# 549
  • Бургас
Прочетох само първия пост: Тази ситуация няма "ремонт". Просто е приключила. Кой е виновен грам значение няма, по простата причина, че по - добре няма да стане и да се намери виновника.

Но пък едно нещо ми извади очите : "пеперудите ги нямало". Сериозно ли? Да се смея ли? Да плача ли? Кой изобщо очаква "пеперудите" след сто години? Те изобщо нямат място след 1,2 години.

Жената лоша, мъжа неразбран, майка му в схемата...просто няма симсъл. Какво било, било. Бъдете добри родители за децата си, дали заедно или по отделно няма значение. 

# 550
Каквото и да напиша, няма смисъл. Като гледам, 37 страници са се изписали, а авторът върти една и съща плоча. Обаче ме измъчва един въпрос. Авторе, а защо ходиш с телефон в тоалетната?

# 551
Каквото и да напиша, няма смисъл. Като гледам, 37 страници са се изписали, а авторът върти една и съща плоча. Обаче ме измъчва един въпрос. Авторе, а защо ходиш с телефон в тоалетната?
И питаш?!
Действа добре на изхождането и увеличава недоволството от обекта зад вратата...

# 552
Верно цели 37 страници навъртяхме. Дано има полза.

Авторът просто да започне да третира и да мисли за жена си така, както мисли за Маман - и нещата ще си дойдат на мястото.
А, те това е! Кратко и ясно.

Може и една проста редовна неделна разходка четиримата, ама той да приготви децата преди разходката, докато жена му си сложи малко червило. Че то иначе за какво живеят.

# 553
Абе, хора стига с тази майка вече, за стотен път казвам, че нямам намерение да живея с нея! А и аз също нямам перфектни отношения с нея, за много неща имаме различни мнения и много пъти съм защитавал жена си пред нея. Уважавам я, защото ми е майка, нито мота да я променя, нито да я изтрия от живота си.
А понякога жена ми се държи абсолютно по същия начин като майка ми с мен. Изобщо не ми харесва това. Опитва се да ме контролира, да заповядва, изисква всичко да става по нейната. Къде си, с кой си, кога ще се прибереш, направи това, после онова. Държи се с мен като с дете, точно като властна майка. Ужасно е това.
После се пита защо не я виждам като жена. Ами с подобно отношение как да я виждам?

# 554
Чакай сега - жена ти има резон да ти казва какво да правиш, защото ти явно не се усещаш как да се впишеш адекватно, така че денят да тече хармонично за всички. Явно не забелязваш много-много какво се иска за успешен семеен ден с две деца, едно от които - бебе. Та затова се налага жена ти да ти дава насоки.

В момента детето е във възраст, в която всички трябва да са на разположение. Да, знам, че е ограничаващо, досадно, все едно пак си дете...ама това е, няма свобода. Още повече, че ти си го искал това дете, жена ти го е износила - сега трябва ръка да й целуваш и в очите да я гледаш.

Свобода ще имаш, като поотраснат, сега си налягай парцалите, щото наистина много си сгазил лука.

И да ти кажа, не е проблема в жена ти, а в теб. Щото и аз спя от години в различна стая за по-добър сън, и аз командоря купи-направи, разчитам времето до минута. Ама мъжът ми не е спрял да ме вижда като жена. Защо? Защото е съзнателен и вижда какво трябва за семейството, не само за г§за му. А като не може да помага у дома, то поне действа извън дома, за да няма после кредити. А, да, и никога не би взел финансово решение, без да се допита до мен.

Та така, наистина проблемът е главно у теб. И дори да не е само при теб, то ТИ си този, който трябва да направи първата крачка. Налягане на парцали, да-мила, гледане в очите. Мисията ти е още 2-3 години да живееш като стопроцентов чехлю и ще видиш, че накрая ще излезеш победител и лидер на семейството. А ако сега се правиш на мъж, сакън да не се усетиш чехлю - край на семейството. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт