Нещастен

• 27 932
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Прави сте, какво да кажа. Знаех си аз, че оправия няма да има при нас.

Тя, оправията, сама не идва, усилия трябва да положиш, за да се пооправят нещата, а по-нататък и да се оправят. Евентуално! Но ти наистина като че ли не искаш, поне такова впечатление създаваш. И сега какво, цялата тема беше за да констатираш нещо, дето го написа още в началото някъде?

# 526
А, не, определено, съветите и критиките ще бъдат от полза, ще взема да пробвам някои от тях, пък ще видим
Просто някои така се изказахте, че съвсем като безнадежден нещастник се почувствах.

# 527
Ма ти даже желание да скочиш на някого нямаш, толкова те мързи. Аз те плюя, ти мислиш дъжд вали - вместо да ми опонираш, ти се съгласяваш колко е зле ситуацията. Всъщност аз казвам  че ТИ не си на мястото си като мъж, "мама" те води за носа, не виждаш колко отчаяна е жена ти, която отново ТИ си забременил и си  я налъгал как всичко ще е ОК.
Жените вчера са те съветвали неща - ти нищо. Вземи се осъзнай, заради децата си поне.

# 528
А, не, определено, съветите и критиките ще бъдат от полза, ще взема да пробвам някои от тях, пък ще видим
Просто някои така се изказахте, че съвсем като безнадежден нещастник се почувствах.
Кое мислиш да пробваш?

# 529
Писането във форума е полезно- сверяваш си часовника, виждаш как изглеждаш отстрани. Не всяко мнение го взимам на сериозно разбира се , но за някои неща наистина се замислям.
Може би тази тема ще ми помогне да осъзная, че има много по лоши жени от моята. На фона на някои потребителки тук, чак ми се вижда добра...
Благодаря ви!

Охоооо, как лоши бе човек, всички са щастливи, оправени и живеят живот като в турски сериал:)

Сериозно обаче извода ти е доста добър, а още съвсем малко си видял от щастливи кокошки със златни яйца Simple Smile

# 530
Само не разбирам защо пък мъжът да е виновен,че тя нямала приятелки. Той я пуска ( тоест ще поеме грижите по децата ) , ама тя не искала. За хора,които нямат приятели нищо хубаво не ми идва на акъла да помисля.

# 531
Ама как се надушвате, а? Joy
Сродни душици, живи да ги ожалиш.
Още един път, ти нали си щастливо оженен, що тая злоба ся?
Не стига, че нещастни, ами и злобари. Мъка, мъка..
Ся, как да спя, как?

# 532
Винаги може да изплетеш едни шушони (или бяха шушани) като не ти се спи, по-малко уврежда очите от гоблените например Simple Smile
Съвсем не сме нещастни, аз поне не съм, живея си добре.
И въобще не сме се надушили, аз с майка или тъща не бих живял, кратко госто до 2 дни и всеки по пътя си Simple Smile
Злоба, я пак прочети добре, тук някои се отровиха в собствената си слюнка, сссссссссещай се Simple Smile

# 533
Мисля, че при нас етносът няма значение, защото съм израснал и учил в България. Не сме религиозни, празнуваме и байрам и коледа и великден. Така, че не ме почвайте сега по расистки.
Не излиза жена ми вечер, защото не иска, а и няма с кого, не защото не и позволявам.

Ето, тази вечер ми каза да спя в хола, защото много съм хъркал и съм събуждал бебето.
Вече и в леглото си не ме иска.

Това не е нормално, пусни една тема, че искаш жена ти като излезне да сложи телефона отворен да слушаш да видиш, че пак ти ще си виновен, ама сега я защитават, за пореден път лъсва двойния стандарт тук. Не е нормално да идеш на кафе и да сложиш отворен телефон на масата, че тя да слуша, това е извратено, не мисля че ти би я накарал да го направи. Не обръщай внимание за етноса, те някои тук са по зле и от "диви анадолци" нищо, че се пишат големи европейци, за тесногръдието няма етнос или пол.
Опитай се да направиш последен опит, но според мен няма да го бъде този брак, последните няколко страници ме наведоха на тази мисъл,  до вчера мислех, че имаш шансове. Също имаш своята вина, не е само нейна вината.

# 534
Да, бе, шушони ще плета..Малко се навъдиха по земята и форумите, та още да ги творя Joy

# 535
за пореден път лъсва двойния стандарт тук. Не е нормално да идеш на кафе и да сложиш отворен телефон на масата
Двоен стандарт е жената да стои вкъщи, докато нейният си вее мъжката гордост незнайно къде. След 3 такива незнайно къде-та всеки човек, който е нормално емоционално развит и не пие силни успокоителни, ще се замисли сериозно какво се случва, няма значение мъж или жена. В случая на автора става дума за много повече от 3 пъти за тези 10 години
А пък 'тя не иска да излиза' е типично изказване на човек, който не си прави труда да организира излизане с жена си, но редовно си джитка сам. Как да има жената желание да излезе, като знае, че никой в къщата няма да я отмени за нищо, защото не пипал къщна работа, и после тези 2 'свободни' часа ще й излязат през носа.

# 536
Ми нали точно това му разправям, ама той се разсейва: да ОТМЕНИ жена си за час-два, ама напълно, с всичките й задължения, да видим дали няма да иска да се пошляе навън.
Много ясно, че някой, който е затворен в дома си и няма кой да му вземе детето от ръцете с месеци, ще се поизнерви.
А пък ако наеме една гледачка за 2 часа седмично и изведе жена си на вечеря, дали ще откаже?

Много по-удобно е обаче да си измие ръцете с "ми тя не ще да излиза".
Има ли дрехи, с които да излезе? Ходила ли е скоро на фризьор? Маникюр? Кога с това бебе на ръцете и нулева помощ?

# 537
Проблемът "нещастен в семейството", прави ми впечатление, е все на хора, които под лупа гледат какво другия прави и дава, все на хора, които грам не мислят какво да дадат, все на хора, които искат да вземат. Ще остареете, ще омаломощеете и накрая ще схванете, че проблемът е във вас, само че дотогава с тая ползвателска нагласа ще сте си отрязали всички пътеки с безконечната си недоклатеност и изисквания и към жени/мъже и към деца.

# 538
Имаше един блог, в който един го напуснала жена му, защото редовно си оставял чашата на плота, не в мивката - това след хиляди напомняния. Накрая жената просто решила, че тя за него не е личност. За нещо толкова малко, представи си. А този тук анадолец яко тъпче, прави каквото си иска, живее си със съзнанието, че семейството му е племето, клана и родата, а не жената и децата (здравейте, 21 век се обажда, моля да си ъпдейтнете настройките)...абе наистина е безнадеждна работа.

И да, по-добре се живее, ако жената е доволна по женски. Авторът просто да започне да третира и да мисли за жена си така, както мисли за Маман - и нещата ще си дойдат на мястото. Всяка жена иска да бъде зачитана за личност.

Докато сме млади, понасяме доза мачкане и тичкаме да се доказваме, ма после ако жената не е тотално смачкана, се усеща и става страшно. Примерно женичката на one more - още има-няма 2-3 години, ще се разврати, ще види какво изпуска и ще се чуди защо е наливала сили по г§за на някакво мъжкарче, вместо да си гледа кефа и да си гони целите.

# 539
Точно така. Човек замисли ли се какво му се полага и какво има да "взима" ще почне да има изисквания до безкрай и никога, ама никога няма да е достатъчно. И го казвам, защото и аз я имам тая склонност. Боря я всеки ден, дали в работата, дали в приятелствата...

Общи условия

Активация на акаунт