Нещастен

• 27 977
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Чисто физически няма как да съм мама му, но хипотетично, ако бях мама му, нямаше да стъпя при тая истеричка, пък било и един път годишно.
Ти колко момчета имаш ?
Та ако ще за простачка да се ожени един мъж, това си е негов избор.

# 346
Ми и аз не знам Сапфир, ама за една "животоспасяваща" съдомиялна да правя скандали и да си развалям семейството ми идва в повече. За къщата съм съгласна, че е трябвало да я карат по плановете, но един имот в повече изобщо не е глупава постъпка, че чак да предизвика трета световна... Да дават под наем и да си действат за къща в чужбина. Ма сме заети да се тръшкаме.

Чисто физически няма как да съм мама му, но хипотетично, ако бях мама му, нямаше да стъпя при тая истеричка, пък било и един път годишно.
Ти колко момчета имаш ?
Та ако ще за простачка да се ожени един мъж, това си е негов избор.

Ни едно момче нямам, така че теорията ти издиша.
От чисто човешка гледна точка и доказано в практиката, тактиката да си навием на ината често води до нищо различно от разводи. А някой и от втория път не вдяват...

# 347
  • Fort Worth, TX

Големия проблем, че сготвила без да пита или че дал пари за къща в БГ, колкото за едно WC в чужбина е смешно чак да се коментира, ама на…  

Абе, теглил е кредити, пък след това не можел да купи на жена си една съдомиялна и е отложил за неопределеното бъдеще купуването на собствен имот там, където живеят, та не знам....
Ако моя мъж ми спретне такъв номер направо ще го смажа.Наистина ви казвам ,ще го размажа.

# 348
  • София
За Минка /миялната/ човек убивам, ей!
А за това да ти тежи заем за жилище, което не искаш мога много да говоря........

# 349
Ми и аз не знам Сапфир, ама за една "животоспасяваща" съдомиялна
Е то да беше само съдомиялната....
Добре, че нямаш момче, че такава свекърва се очертаваш...Mr. Green

# 350
Бързия влак, препоръчвам да си обърнеш внимание на собствения си инат. Пък после анализирай чуждия Simple Smile

# 351
С две деца миялната е точно от първа необходимост. Виж, за гастарбайтер селско шато, при това на кредит - далеч не е такова.

# 352
Писането във форума е полезно- сверяваш си часовника, виждаш как изглеждаш отстрани. Не всяко мнение го взимам на сериозно разбира се , но за някои неща наистина се замислям.
Може би тази тема ще ми помогне да осъзная, че има много по лоши жени от моята. На фона на някои потребителки тук, чак ми се вижда добра...
Благодаря ви!

# 353
  • Fort Worth, TX
За Минка /миялната/ човек убивам, ей!
А за това да ти тежи заем за жилище, което не искаш мога много да говоря........
Аз също.Мразя да мия съдове и не мия.Пича се е осрал до шията.

# 354
Куул м, пак нищо не си разбрал.

# 355
Писането във форума е полезно- сверяваш си часовника, виждаш как изглеждаш отстрани. Не всяко мнение го взимам на сериозно разбира се , но за някои неща наистина се замислям.
Може би тази тема ще ми помогне да осъзная, че има много по лоши жени от моята. На фона на някои потребителки тук, чак ми се вижда добра...
Благодаря ви!
Като е толкоз добра, вземи й тая вечер детето от ръцете за час-два, приспи го, после й направи един масаж на краката и на врата, сложи я да си легне и през цялото време й обяснявай, че е жената на живота ти и не можеш да живееш без нея.
Ама първо звънни на мама пред жена си и отклони любезно посещението, че си имате други планове.
Иначе - празни приказки на пазара....

# 356
  • Fort Worth, TX
Благодаря ви!
Не се измъквай по терлици.Ти не разбра ли, че вината да си в това положение не е на жена ти./след изложените факти/а твоя.Между другото съм мъжка майка, свекърва и щастливо омъжена.

# 357
Ми и аз не знам Сапфир, ама за една "животоспасяваща" съдомиялна
Е то да беше само съдомиялната....
Добре, че нямаш момче, че такава свекърва се очертаваш...Mr. Green

Очертава ти се - третото око  Mr. Green

# 358
  • София

Аз също.Мразя да мия съдове и не мия.Пича се е осрал до шията.

Е, тук и ти кифленски го даваш! Peace

Като трябва, миеш, няма да ядеш в използваните, я!?
Като купиш миялна- отменя те.
Това "не искам, щото мразя", като го чуя, ме втриса.

# 359
Скрит текст:
Благодаря ви!
Моля.
И да знаеш която и друга да вземеш, с тази мама дето я имаш, си ...таковало мамата. Бита карта си от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт