Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 765
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 480
  • SHOOT ME 10 $
Днес слънчево време и такова настроение ме е споходило от сутринта. Ходих пак да си взема козе пр.мляко от онова близко село, нахраних  нещастно кученце вързано в една къща, набрах си лапад в промишлено количество. Ще го стерилизирам за зимата. И през цялото време слушах
https://youtu.be/zWo6Ppxe5UE
А сега съм на нещо по-сериозно
https://youtu.be/NeQM1c-XCDc
В стройна програма под звуците на немските наркоманчета, отивам да работя.😜
Хубав ден на всички!

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 14:47 от midkoо

# 3 481
мъжа треа да стане задължително преди жената за да и направи закуска но най-вече за да види кви мизерии е натворил вечерта и да състави план /хаха бех го написал натровил вместо натворил ама и да го бех оставил същата работа/

# 3 482
Лaне, с мъжките продукти хич не съм зaпознaтa. Моя мъж хич не е кaпризен милия и квот му купя твa ползвa. Имaм чувството, че и веро дa му сложa зa миене чинно ще си го използвa щот нaли пaри сме дaли. Сaмо не хaресвa душ гелове и съм му нaкупилa едно кaшонче крем сaпуни Дaв и сaмо вaдя, aмa зaпaсите привършвaт и пaк ще дебнa нaмaление. Преди време се оплaкa, че шaмпоaнa му омaзнявaл косaтa. Викaм ще сменим този, ще ти купя друг, пък той - aaa некa дa свърши този, после ще ми купувaш друг. Joy
Зa ролонa против изпотявaне - зa кво съм му купувaлa мъжки отделно, нaли сме имaли унисекс тaкивa. Aбе, викaм ще идеш в комaндировкa и кво ще кaжеш - взех ролонa нa женaтa. Унисекс, унисекс, колко дa е унисекс. Aaa, викa прaвa си, съглaсен съм. Joy Инaче е чистофaйник и се къпе всеки ден, но общо взето водaтa и сaпунa сa му достaтъчни. Хич не е по aромaти, изгъзици, пaрфюми. Не, че нямa, мa ги ползвa от дъжд нa вятър.
Челa съм добри отзиви зa шaмпоaните нa Бaлеa - Бaлеa мед, но те не сa конкретно мъжки. От Бaлейските имa от еднa серия, която мн. хaресвaм, зa чувствителен скaлп мисля с овес беше, също е хубaв.

Пп Нa Осмичкa нейното момче мaй беше с чувствителен скaлп и тя мисля, че може дa ти препоръчa aдеквaтен продукт. Инaче имa един продукт нa Розa импекс с лaвaндулa зa чувствителен скaлп, кaзвaт, че върши рaботa, може дa го пробвaш. Той се ползвa зa успокоение нa кожaтa нa скaлпa. Колежкaтa ми го ползвa и е доволнa. Aз не съм го ползвaлa, сaмо го видях и и го покaзaх, тя го купи и кaзa, че върши рaботa.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 10:49 от Джаста Праста

# 3 483
Добър ден, ранобудници. Колко ми се иска и за мен да важеше :"Събта рапта няма,ръките у джобите и на Кенана" . Ама тръстиките зоват.

# 3 484
И аз и ММ сме с чувствителни скалпове и какво ли не сме пробвали. В момента сме с този:
https://www.vichy.bg/%d0%93%d1%80%d0%b8%d0%b6%d0%b0-%d0%b7%d0%b0 … ERCOS/p23563.aspx .
Аз нямам пърхот, но ми успокоява скалпа. Иначе съм ползвала скъпи, медицински, евтини, всякакви ... Трябва сам да видиш кое ти действа добре.

# 3 485
  • Тра-ла-ла
Мислих, че съм единствената с 5 шампоана и 3 душ гела Laughing

За скалпа ползвам това https://www.rivana.eu/maslo-protiv-kosopad Имат и други видове маски.

# 3 486
  • Варна
Аз съм със себореен дерматит в доста сериозна на моменти фаза, целия скалп ми се лющи под косата, трагедия. Ползвам медицински на Дюкре, доволна съм. Но цената му е малко трудна за преглъщане.

# 3 487
Хайче, и аз от DS-а на Дюкре бях най-доволна, а откакто се разведох няма и помен от себорейния дерматит Wink

# 3 488
Хайче, и аз от DS-а на Дюкре бях най-доволна, а откакто се разведох няма и помен от себорейния дерматит Wink
Караш ме да се замисля Thinking И аз откакто съм с моя човек започнах да имам кожни проблеми  Joy

# 3 489
Някой, но по много заобиколен начин казва, че проблема е в крема за лице ... Mr. Green

# 3 490
  • Тра-ла-ла
Караш ме да се замисля Thinking И аз откакто съм с моя човек започнах да имам кожни проблеми  Joy
Това като "бременеенето" на мъжа в знак на солидарност Laughing

# 3 491
От знак на солидарност увеличаваме приема на бира и се получава бир ... така де бременно коремче Wink

# 3 492
  • Euskal Herria
Аааа, това не е вярно!
Или това само за жените ли е валидно, м? Щото аз проблем нямам, ама мъжът ми нещо се оплаква Wink.

# 3 493
Това като "бременеенето" на мъжа в знак на солидарност Laughing
О, ние си и дебелеем заедно hahaha Пълен синхрон. Крайно време е да започнем да слабеем , да се разхубавим, да забогатеем, абе нещо свястно да свършим най-после заедно  Joy

# 3 494
  • Тра-ла-ла
О, ние си и дебелеем заедно hahaha Пълен синхрон. Крайно време е да започнем да слабеем , да се разхубавим, да забогатеем, абе нещо свястно да свършим най-после заедно  Joy
Аааа, недейте. Ще вземете после да скъсате синджира...такива хубави и богати Laughing

Аааа, това не е вярно!
Или това само за жените ли е валидно, м? Щото аз проблем нямам, ама мъжът ми нещо се оплаква Wink.
Разковничето е в непукизма. Grinning Човек може да се разболее от негативни емоции.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 12:19 от Джулая

Общи условия

Активация на акаунт