Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 780
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 2 970
Да си пишеш сам със себе си и да си отговаряш....това е диагноза Mr. Green

Чудя се дали на тях им е по-забавно, отколкото на нас?

# 2 971
Реших да си почина само за половин час. Всички решиха, че точно през този половин час трябва да ме потърсят.. Confounded

# 2 972
  • Варна
Баси, тез хора ще ме уморят. Не им харесвал Джейсън Момоа, моля ви се! Що не ми го даде на мен някой кат не го щат бе!?

# 2 973
  • Агент под прикритие
Макар че имам приятели, които в 4:45 стават и в 5 са в парка. Аз не съм за такъв висш пилотаж.
4:45? Thanks, but no, thanks!
Аз лично ставам в 6, гоня автобус в 7... Ходя да тичам след работа, спокойно е и няма чак толкова много хора да ти пречкат. Парковете са си идеални за тичане, особено ако всеки път можеш да променяш маршрута.

# 2 974
  • Тра-ла-ла

На тролът (тя/той/то) му се налага да влиза и изгражда различни образи, постоянно да си сменя айпитата, да се логва....за да постигне това, което ние постигаме и само с 1 профил Grinning А именно - забавление. На кой ли му е по-гот? Mr. Green

# 2 975
с тия тролове започва да ми липсва говоренето за случили се форумни срещи

# 2 976

На тролът (тя/той/то) му се налага да влиза и изгражда различни образи, постоянно да си сменя айпитата, да се логва....за да постигне това, което ние постигаме и само с 1 профил Grinning А именно - забавление. На кой ли му е по-гот? Mr. Green

За гот не знам ама звучи уморително Grinning

# 2 977
  • Тра-ла-ла
Виж, запролети се и лудите се активираха Laughing На талази идват...като в сериала "Живите мъртви"  hahaha

# 2 978
Виж, запролети се и лудите се активираха Laughing На талази идват...като в сериала "Живите мъртви"  hahaha

Повече на хлебарки ми напомнят. И след ядрена експлозия пак ще ги има.

# 2 979
Макар че имам приятели, които в 4:45 стават и в 5 са в парка. Аз не съм за такъв висш пилотаж.
4:45? Thanks, but no, thanks!
Аз лично ставам в 6, гоня автобус в 7... Ходя да тичам след работа, спокойно е и няма чак толкова много хора да ти пречкат. Парковете са си идеални за тичане, особено ако всеки път можеш да променяш маршрута.
Аз съм си добре в това отношение с моя график, мога спокойно да си бягам по светло. Иначе за седмицата минавам през всичко - парк, асфалт, писта и планина. Grinning Няма шанс да ми писне.

Баси, тез хора ще ме уморят. Не им харесвал Джейсън Момоа, моля ви се! Що не ми го даде на мен някой кат не го щат бе!?
Кои са тия? Grinning
Момоа е един път.

# 2 980
Да ви съплайна с малко мюзик

# 2 981
И аз се включих в борбата за Момоа ама само аз и Хай го искахме. Гугълче, ако дадеш една бутилка вино ще те впишем в търга.

# 2 982
  • Euskal Herria
Кои са тия? Grinning
Момоа е един път.
Няма да се скубем за Момоа. И на мен не ми харесва Simple Smile.

# 2 983
  • София
Момоа е сладникав, нищо, че голем маж. С таз невинна усмивчица.......кат разплакано кученце, с чувство за неосъзната вина. Laughing

# 2 984
  • Тра-ла-ла
Момоа е сладникав, нищо, че голем маж. С таз невинна усмивчица.......кат разплакано кученце, с чувство за неосъзната вина. Laughing
Баш. Онзи...нема се бием със съфорумките за него Laughing

Общи условия

Активация на акаунт