Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 822
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 030
  • Тра-ла-ла
Те, мъжете се разкрасявали с годините. Таман ще поулегне. Laughing
Само да не му полегне Laughing Но е вярно това за мъжете. Че като млади малко мязат на бебешки дупенца hahaha

# 3 031
Мидко, благодаря! Сериозно обмислям покупката.

Тук където работя е зелена зона и са оставили две минималистични улици за свободно паркиране. Лятото е някакъв ад. В моя случай няма как да дойда без кола, абе ужас...

# 3 032
  • София
Ше улегне, я. Ше омекнат амортисьорите, ше се поизхабят шарнирите, ше се прокъсат маншоните. Simple Smile
Ше се поразлопа, за смяна на гарнитурка ше стане, четки на алтернатора, тоже. Ремъци, ролки, водна помпа, едно-друго.... Laughing

# 3 033
От тоз фрайър ядох картофи. Такова сухо, пресухо нещо не съм хапвала никогиш. И както ми харесваше рекламно, тъй и го разлюбих купувателно.
Абе, Лане, пусни си ризата и да слзат и гостите. Вече си научихме и кътните зъби тука. Размахай флага, привлечи нови попълнения.

# 3 034
Само дан текнат маслото и антифриза, че тогава ще я овапцаме ! Mr. Green

# 3 035
  • Тра-ла-ла
Ше улегне, я. Ше омекнат амортисьорите, ше се поизхабят шарнирите, ше се прокъсат маншоните. Simple Smile
Ше се поразлопа, за смяна на гарнитурка ше стане, четки на алтернатора, тоже. Ремъци, ролки, водна помпа, едно-друго.... Laughing
И кърпи, кърпи, кърпиш...и накрая се счупи генерално и те остави насред пътя Laughing

# 3 036
От тоз фрайър ядох картофи. Такова сухо, пресухо нещо не съм хапвала никогиш. И както ми харесваше рекламно, тъй и го разлюбих купувателно.

Не ме разкукуросвай. Цялото фемили на здравословно хранене мислех да слагам. Grinning

# 3 037
Т.е. оправяй се сама Satisfied

Белле, а кога ще ги слагаш на здравословно пиене ? Mr. Green

# 3 038
  • Тра-ла-ла
Т.е. оправяй се сама Satisfied

Белле, а кога ще и слагаш на здравословно пиене ? Mr. Green
Also known as "кармата на Джулая" tooth

# 3 039

Не ме разкукуросвай. Цялото фемили на здравословно хранене мислех да слагам. Grinning
Сега, може там, дето ме гощаваха, домакините да са били с две леви, ама това се случи. Опитай нещо първо, сготвено в тоя актифрайър. Да не се разочароваш!
Пък и за дравословно, мятай картофите цели във фурната и после с малко масло и сол... Пууу, че вкусотия! Понякога се зачудвам, прабаба ми как я е карала само с един оджак, па ся като ни резнат тока или спрат водата и умираме прави.

# 3 040
Лоши хора! Сега и ми се допи и картофи на фурна ми се приядоха! Grinning

# 3 041
  • SHOOT ME 10 $
Ми то кво е еърфрайъра - печене с вентилатор! Картофките първо се посоляват и Обмазняват за да не са сухи! Стават пухкави точно за 14мин.
И аз първиа път ги направих сухи.

# 3 042
  • На Марс

Уай нот един виртуален винцок Simple Smile

# 3 043
  • Агент под прикритие
Наздраве!
Напомни ми, че имам една биричка в хладилника...

# 3 044
  • Тра-ла-ла

Уай нот един виртуален винцок Simple Smile

Пънчи, какво ти е станало? Да не си слънчасал? Сменяш бирцока? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт