Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 129 394
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 1 875
Здравейте! Имам проблем с въвеждането на кода на Орео.
OPA*******L2 , това е кода, звездичките 7 броя са цифри. Не ми позволява да го въведа целия, пробвах само цифрите, невалиден, моля за разяснение. Вероятно вече е писано, извинете.

# 1 876
  • sofia
Моят код на Орео е от 8 символа, да не сте закупили промо опаковака от др държава, май не стават те?

# 1 877
Здравейте! Имам проблем с въвеждането на кода на Орео.
OPA*******L2 , това е кода, звездичките 7 броя са цифри. Не ми позволява да го въведа целия, пробвах само цифрите, невалиден, моля за разяснение. Вероятно вече е писано, извинете.
Символите са 8 на брой и се намират под тези които се опитваш да въведеш. По бледи са на цвят.

# 1 878
Моят код на Орео е от 8 символа, да не сте закупили промо опаковака от др държава, май не стават те?
От кауфланд, пише си на български, промоопаковка картонена с 4 пакетчета по 4 бисквитки.

# 1 879
Игри на Зева-в Метро до 03.04 и във Фантастико от утре

Правилата за Ф.

Извинете за лошата снимка-при покупка за над 3.99-скреч карта от каса-награди:2ролки т.х.,10 бр.мокри кърпички,адаптер/спинер.

# 1 880
# 1 881
Аз пак да ви върна към декларирането на доходите от награди и попълването на декларация по чл.50 Simple Smile  Миналата година с бая зор я попълних, че имах да събирам доходите  от няколко местоработи при попълването на Приложение 1. Но от 2018 г. съм безработна, плащам си единствено здравните осигуровки. Сега като попълвам приложение 6 (за доходите от игрите), виждам, че има редове в които трябва да се декларират и "Окончателни осигурителни вноски по чл.40, ал.5 от ЗЗО, включително за минали години." Да разбирам ли, че платените от мен здравни осигуровки за годината ще бъдат приспаднати от облагаемият доход? И всъщност облагаемият ми доход ще бъде намален и от там и данъка, който трябва да внеса ще е по-малък?
Предварително благодаря!

# 1 882
  • Телиш/Плевен
Спечелих слушалки от играта на Туборг и съм много щастлива: Heart Eyes
Скрит текст:

# 1 883
От кауфланд, пише си на български, промоопаковка картонена с 4 пакетчета по 4 бисквитки.
По спомен на тези опаковки код има само на картона. Погледни пак добре, да не те подведа.

# 1 884
Вчера писах на чая за участващи обекти в Перник. Отговорили са ми, че няма такива.

# 1 885
  • при късмета
Аз пак да ви върна към декларирането на доходите от награди и попълването на декларация по чл.50 Simple Smile  Миналата година с бая зор я попълних, че имах да събирам доходите  от няколко местоработи при попълването на Приложение 1. Но от 2018 г. съм безработна, плащам си единствено здравните осигуровки. Сега като попълвам приложение 6 (за доходите от игрите), виждам, че има редове в които трябва да се декларират и "Окончателни осигурителни вноски по чл.40, ал.5 от ЗЗО, включително за минали години." Да разбирам ли, че платените от мен здравни осигуровки за годината ще бъдат приспаднати от облагаемият доход? И всъщност облагаемият ми доход ще бъде намален и от там и данъка, който трябва да внеса ще е по-малък?
Предварително благодаря!
Ако си внасяла здравно за своя сметка, като безработна, то сумата която си внесла я пишеш на този ред и я приспадаш от дохода за наградите. Има "но". Този разход ще ти се приспадне, само ако нямаш задължения към здравното.
Трябва да попълниш и приложение 2004, само за здравно,без другите осигуровки. Попълваш само първата и последната колона, с дохода в/у който си внасяла здравното. Те ще направят справка на място

# 1 886
  • София
Питах Fuzetea за Фантастико и CBA - казаха ми, че очакват съвсем скоро и двете вериги да се присъединят, като ще обявят когато това официално стане факт. Отнема им около 12-20 часа да ми прочетат и отговорят на съобщенията, пълна трагедия... Къде ще го обявят, кога ще го обявят... никой не ти казва нищо. Егати хората.

# 1 887
Вчера писах на чая за участващи обекти в Перник. Отговорили са ми, че няма такива.

И аз писах за Бургас за всеки случай. Отговорът беше същият.

# 1 888
  • sofia
Аз пък ги поитах защо в магазин ДАР, в който бях вчера няма промоцията, въпреки, че обявиха за този магазин.Ами щели да проверят, нека си проверяват, аз искам да им купя от продуктите, те ме подвеждат и разкарват по града и то...пак няма.Някой пак не си е свършил работата.Стига вече.

# 1 889
И мен ме няма в Нивея. Да не избират само тези, които не са били избирани нито веднъж. Получих 1 кутия, много ми хареса и се надявах пак да ми изпратят, ама явно няма да се случи

Общи условия

Активация на акаунт