Mами в Италия 10

• 18 148
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
звездичке, това ми е новия ник)) аз съм бивша ленилаф))))

Hug  bouquet Явно  обичаш разобразието! Hug Heart Eyes

Mr. Green

Обаче знаеш ли какво се зачудих  newsm78 от как си беше измислила ник-а ленилаф? newsm78

ЛЕНИ ЛАФ  - Лени си лафи
после
ЛЕни - всички така ме наричат
и ся
ЕЛЕНА - че нещо ми писна Лени.
после пак ще стана Ленилаф и ще ги врътна
имах и втори ник  Фокс енд Хънт, но Дивиана  Naughty не ми позволи)))
 Peace

Ъ? и защо не ти разрешава? newsm78

# 136
такива са правилата.
не можеш да имаш 2 аккаунта..
не се изразих правилно
става в-с за 2ра... самоличност)))
нямам!
оставам си тук и това))

# 137
Меги Хикс,де да знам бе жено,звучи ми някак арогантно и за това  го изписвам,а за мързенето мързи ме ама както виждаш все го правя. smile3507
Звезди:изобщо не сме се интересували от аргументите на главите на семейството.Допуска се че са искали да кажат че носенето на пари в къщи трябва да нарастне,тяхната ангажираност също,нали знаеш ,предполага се че за един мъж няма нещо по стресиращо от вресливо бебе с накакано дупè.Ми отговорност е я...то нали като се пръкне на този свят съпрузите ще трябва да се сблъскат с горчивата деиствителност да си намират чорапите и гащите сами след баня ,защото вечно подаващата им ги жена е заета да дюндюрка бебо.
Мс Рок-аз гледах преди време едно предаване по тв-то за лазерното отстраняване.Много ефикасно е, не остава и спомен от тях.Жената която се беше подложила на процедурата казваше че е доста болезненко и неприятно,но пък ризултата си заслужавал жертвата.

# 138
такива са правилата.
не можеш да имаш 2 аккаунта..
не се изразих правилно
става в-с за 2ра... самоличност)))
нямам!
оставам си тук и това))
Аз продължавам с въпросчетата...И за какво ти е втора самоличност? newsm78

# 139
отдавна беше, не помня  Wink
май за да постна няколко мнения без цялата рода да ме знае коя съм
щото тука пишат роднини, приятели и тн...
минало...
 Peace

# 140
Звезди:изобщо не сме се интересували от аргументите на главите на семейството.Допуска се че са искали да кажат че носенето на пари в къщи трябва да нарастне,тяхната ангажираност също,нали знаеш ,предполага се че за един мъж няма нещо по стресиращо от вресливо бебе с накакано дупè.Ми отговорност е я...то нали като се пръкне на този свят съпрузите ще трябва да се сблъскат с горчивата деиствителност да си намират чорапите и гащите сами след баня ,защото вечно подаващата им ги жена е заета да дюндюрка бебо.

То наистина си е много стресиращо... smile3516 ....губят си втората майчица! smile3532
 А това за парите ми звучи , като дай да спрем цигарите, че да забогатеем! newsm53

'Elena , аз не знам мои познати да пишат тук.. и да ти кажа донякъде се радвам..не е ли прекалено стресиращо да имаш И роднини във форума ( ако  отговора е да може да пишеш на лични  newsm62 )

# 141
Миленски,казах ти че трудно се справям да го пиша и кирилизирам и т.н ,нещо на кирилица трудно го осмислям,не го правя нарочно,да не би да си го помислиш.
Мисля да ходя до центъра да търся чисто бяла обикновенна т-шърт на Томмй Халфигхер.Може и някое моряшко поло да му взема,ако са добри цените или са почнали салдите.Много ми харесва тази марка за него.Миналата година му взех слънчеви очила и едно Томи ,онова зеленото, лимитед едишън ,от които остана очарован и им се радва като малко дете.
В Ринашенте  разпродажбите почват в края на този месец-т.е би трябвало да са почнали.Мисля да се отбия и там.
Ти?
Или тук не се подарява подарък за имен ден?Не знам...Флори има на 18.08 имен ден ,но до сега не сме го отбелязвали по никакав начин. newsm78

# 142
Боже, боже, между моя компютър, този на Валтер, и новия, който сглобих и сега инсталирам /всичко това от два и половина насам/ едва успях да ви изчета, и сега и да се включа... Наистина доста страсти са се развихрили. След моментно двуомене да си изкажа ли моята гледна точка или не, реших, че достатъчно често съм я показвала, че да има смисъл. Много съм съгласна с един от последните постинги на Гери /не цитирам за да не утежнявам форума/, че е въпрос на личен избор, и никой не може да каже чий избор е правилният. Май основното е на истинктите си да се доверяваме /това и май Фейам го беше казала newsm78/
Та да вървим нататък - за избора на има пак съм писала, ама не е задължително всички да са го чели. Аз си бях харесала името Борис много преди да реша да имам дете, и без да съм си и помисляла някога, че таткото може да е чужденец. Като забременях, решихме аз да определя името. И понеже фамилията на мъжа ми е мнооооого често срещана в Наполи, бяхме абсолютно съгласни да НЕ избираме италианско име, за да няма проблеми с много съвпадения на имена и т.н. Така че когато се видя, че ще е момче, вече беше определено - Борис. За щастие е едно от малкото български имена, да не кажа единственото чисто българско, което е разпространено в чужбина /един от доводите ми/. Ако баща му трябваше да избира, щеше да се казва Уилям - т.е. сега, ако имаме второ момче, определено така ще се казва, няма спорове по темата. За момиче доста български имена сме мислили като вариант, но все по някакъв начин не звучат добре на италиански /като Миленкината Калина/, та много ни харесва за сега София /пак някаква българска следа проличава/. Пък да видим, на нероден Петко....
В този ред на мисли /за имена, национално самоопределяне и т.н./ все се каня да питам нещо Даниелка, дано не го примеме като грубо любопитство. Дани, ти си единствената сред нас, която не е женена нито за българин, нито за италианец. Арабската култура винаги ми е била много интересна, по едно време следях с  интерес темата на арабските мами, но сега едва смогвам с нашата. Та все се каня да те питам, ти прие мюсюлманството след като се ожени за мъжа ти, или и преди си била с тази религия? Ако е първото, как се "присписоби", "пригоди", слагам в кавички, щото не съм сигурна най-точни ли са изполваните термини. Според какви привички живеете - арабските или европейски? Ако не ти е проятно да те разпитвам така, извинявай.
Ето какво щях да забравя! Честит именяк на Миленка, да ти е жив и здрав Паоло!
И накрая да ви се похваля, първия ни "успех" с гърнето. Вчера Бобо сам седнал да се изпиша, а не както все го подканяме, и после пак сам седнал да ака, и си свършил цялата работа! Това сред като оня ден се изака на плочките в детската. За днес още няма нищо, т.е. само си пишка. Вчера не успях да се доредя до форума, защото цяла сутрин бяхме навън по работа, а след обяд дойдоха на гости пак част от канадската рода, една втора братовчедка на Валтер с трите си дъщери, на 12, 10 и 9 години. Тя - родена и израстнала в Канада, женена за американец и живеят близо до Ню Йорк, гинеколожка. Не знам как е родила и отгледала за 4 години три деца, при положение, че работи! Направо шапка й свалям. Малка скоба, без пак да подклаждам страстите - децата разбират прекрасно италиански, но ги е срам да говорят, защото не били много добри. Само казваха си, грацие, и но, грацие. Изобщо не са създавали проблеми, бяха много послушни, и въпреки това си играха с Бобо, т.е. не са седяли като препарирани. Бобо им говореше на български и се ядосваше, че не го разбират, но накрая пак си играха. Майка им доста се интересуваше от България, защото най-добрата й приятелка от детинство се оженила за българин-емигрант.
Хайде стига, че стана много дълго

# 143
Охооо..какво виждам аз..нови интернешанъл попълнения на нашата темичка!  Hug
Звездичка..и аз навремето се набутах при Холандските мами по съвместителство.. Wink
 Миленче,майка ми е д-р Георгиева...ама мисля ,че е работила между 1965 и може би ,ако не се лъжа около 80/81 година се оттеглили от медицината - била е в Шейново (около 10 год в родилна зала)и при откриването на Майчин дом и кабинета за лечение на стерилитет там.После работеше на други места,но не като лекар.

# 144
звездьо, не е травмиращо, ама не мога да си задам въпросите за менстурацията  Joy Joy

# 145
Сори, забравих да се включа в клуба на Водолеите - 15/02

# 146
Ако така върви темата, утре ша отворя Мами в Италия 11)  Joy Joy

# 147
Дессита:Добре дошла в наши води help

# 148
Лени натам върви май,по бъбривост наближаваме първенството... Wink

Значи днес след обед ми се обаждат едни господа...от Лондон...и се почва 35 мин конферентен разговор..те какво търсили,аз какво съм работила,какво мога да правя..и тъкмо щях да скачам от кеф..и..  Thinking се оказа,че ставало дума за офиса им в Хонг Конг... #Crazy ама с това да бяха почнали почитаемите господа..  Crossing Arms
  Пратих на Масимо един смс да му кажа за предложението а той ми отговори:
 "Hong Kong ?Vicino e comodo...poco dopo Lissone..eh..eh..eh.." hahaha Joy

Весело му на него..ама на мен отвътре ми кипи...  newsm78 Като гледам накъде вървят нещата май по-добре да раздвижим план Бебе...и това е .. Peace

# 149
Giorgia , ами... ние"холандките" не сме много сериозни с нашата темичка...ама вие направо избивате рибата ( браво на Лени мисля, че  спомена, че я е започнала) та ако ме искате от време на време ще хвърлям по някое оченце с прикрепено редче  newsm03
та какъв отговор ти пратил мъжа ти? Embarassed И тях ли ги стресират дръпнати очи, нас от Сингапур, тях от Хонг конг! #2gunfire

Лени

звездьо, не е травмиращо, ама не мога да си задам въпросите за менстурацията  Joy Joy
нямаше ли проблясък от една твоя предишна тема... newsm78 .. а чрез форума не  се ли обезсмислят въпросите им? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт