Важно ли е за вас съдържанието на продуктите? Умеете ли да разчитате опаковката?

• 9 167
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Винаги чета етикета.За мен е важно продукта да е колкото се може по-натурален .

# 121
Много е важно! Синът ми пие винаги сок когато се храни!  Разбира се  чета етикетите.

# 122
Изключително важно е за мен, чета абсолютно всичко и избирам внимателно това, което ще консумира семейството ми с презумпцията, че написаното е вярно, ако щете вярвайте, но чета от А до Я всичко, което купувам дори на котката за храна, така че - да, важно е съдържанието. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 123
Чета всички етикети всеки път, независимо дали сме купували продукта от същата марка. Случвало се е на една марка еднакви продукти да са с различно описание на етикета. За мен е изключително важно коректно описаното съдържание, тъй като сме с хранителни алергии и реакции към оцветители и консерванти.

# 124
Точно, защото е важно съдържанието на консумираните храни от семейството ми, научих децата си да пият чиста, 100%, прясно налята, чешмяна вода. Да, имам домашна защита на водата в нас.
Не съм фанатик, ядем джънк, пържено и полуфабрикати. Просто се старая да избягвам излишното.
  „не от концентрат“ (NFC), или „директен сок“, или „директно изцеден сок“/b] това по описанието, което прочетох е едно и също. Все 100% прясно изцеден сок, но с различно име. Защо?

# 125
Разбира се, че етикета и съдържанието са важни! Винаги ги чета!

# 126
  • Пловдив
За мен е важно с какво се храним и какво се пие вкъщи. Имам 3 деца и се старая да им предлагам най-доброто. Не можем разбира се да избягаме от всички Е-та, но се стараем 🥛

# 127
  • Mediterraneo
Съдържанието е важно и чета етикетите, но често се отказвам заради дребния шрифт, с който са написани.

# 128
За мен съдържанието на продуктите е важно. Винаги, когато имам време чета информацията на опаковките.

# 129
Обръщам внимание на етикета, все по-рядко купувам концентрати. Не само поради написането на етикета, но и самия вкус не е хубав.

# 130
Чета етикетите и внимавам какво купувам, съдържанието е важно за мен

# 131
Разбира се, че е важно. Чета етикетите от край до край и като принцип не купувам почти нищо пакетирано. Сокове също не купувам, а най-вече детски.

# 132
Разбира се, че е важно съдържанието на продуктите. Опитвам се да чета етикетите, но не винаги имам време в магазина да ги чета. Затова избирам марки и продукти, които вече съм проверила и в магазина се насочвам първо към тях.

# 133
  • Варна
Да, чета етикета и състава. При избор на сок обикновено гледам съдържанието на плодове да е поне 50%.

# 134
Чета етикетите, но не всичко разбирам, но се старая да купувам качествени продукти.

Общи условия

Активация на акаунт