Важно ли е за вас съдържанието на продуктите? Умеете ли да разчитате опаковката?

• 9 165
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Там, където е възможно, винаги чета етикета. За соковете специално, гледам плодово съдържание, консерванти и подсладители.

# 136
Важно е съдържанието на продуктите и винаги чета етикета и внимавам какво купувам.

# 137
Винаги чета съдържанието на продуктите на опаковките. В последно време това стана задължителна част  от пазаруването. Държим да купуваме продукти без консерванти, предимно натурални.

# 138
  • Телиш/Плевен
Да, важно ми е съдържанието на продуктите и винаги чета етикета. Всъщност точно по него се ориентирам кой точно продукт да предпочета.

# 139
Важно е съдържанието, много важно,но все още нямам навика да чета етикета.

# 140
За мен съдържанието на продуктите е от съществено значение  - никога не купувам нещо без да съм прочела какво точно съдържа.

# 141
  • sofia
Напоследък все повече чета съдържанието на опаковките сок, а и не само.Иска ми се да избирам по-по.езни неща за трапезата си и се радвам, когато има иновативни продукти с доказано качество и съдържание. Кара ме да имам доверие в продукта и така ми е още по-любим и вкусен!

# 142
Разбира се, че се интересувам от това какво съдържат продуктите. Не ми е все едно какво консумираме с децата. Винаги чета етикетите, като се надявам всичко, което е написано да е точно.

# 143
Важно е съдържанието на продуктите и обикновено чета етикета и внимавам какво купувам

# 144
  • София
За мен е много важно съдържанието на всички продукти,които купувам. Винаги чета етикетите и на хранителните,и на козметичните продукти.

# 145
Мисля че за всички е важно съдържанието на продукта, който консумират. Чета етикета на всеки нов за мен продукт . Неизбежно е да не видим изкуствени добавки и консерванти, но аз лично избирам продукти с възможно най-малко такива. Съгласна съм с твърдението че съдържанието е трудно разбираемо и трябва да се помисли над това.

# 146
  • Бургас
Най-важно е съдържанието!
Чета етикета,но има и такива,които идея си нямам какво пише. Объркваща информация.

# 147
Интересувам се от съдържанието и почти винаги чета етикета. Старая се да избягвам определени неща в продуктите, които консумирам. Следя за захарта, солта, вредни и изкуствени добавки и подсладители т.н.

# 148
Важно е,да. Чета етикета винаги,особено щом е за детето.

# 149
За мен е важно съдържанието на продуктите и винаги чета етикетите.

Общи условия

Активация на акаунт