Важно ли е за вас съдържанието на продуктите? Умеете ли да разчитате опаковката?

• 9 163
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
От както имам деца започнах много внимателно да чета етикетите. Много е важно съдържанието, така всеки преценява какви продукти да закупи.

# 151
Разбира се, че е важен състава на храните, които консумираме. Като цяло избягвам пакетирани храни като чипсове и други "бързи храни". Напоследък пазарувам основно био продукти.

# 152
  • На брега на морето
Чета и още как, с алергията на малкият ми син съм постоянно на тръни....

# 153
Винаги чета етикетите когато видя нови продукти. Следя най- вече за наличието на Е- та.

# 154
  • София
Разбира се че е важно съдържанието. Но ми е трудно да разчета къде какво съдържа.

# 155
Най-важно ми е съдържанието, когато взимам за детето.

# 156
Разбира се, че съдържането е важно и разбира се, че чета етикета. Има няколко марки на които вярвам и обикновено купувам от тях. Но има марки, които ми изглеждат странни и не им вярвам, каквото и да пише на етикета.

# 157
За мен е важно, да. Винаги чета етикетите, не чета само на продуктите, които редовно купувам и знам какво съдържат. Отсявам вредните съставки, макар че често ги замаскират под други наименования.

# 158
Важно е съдържанието на продуктите,особено щом става дума за децата.Доверявам се на доказани и изпробвани марки...

# 159
  • Велико Търново
Интересувам се от това какво консумираме и чета етикетите на стоките. Особено соковете често купуваме по- скъпи и с кратка трайност, но без консерванти

# 160
Съдържанието на продуктите, които консумираме аз, близките, детето най-вече е от изключително значение.

# 161
Важно ми е съдържанието на продуктите, чета етикета.

# 162
Важно е съдържанието, чета етикета като купувам нещо..

# 163
  • Пловдив
Много е важно съдържанието на продукта за мен и затова внимателно, дори прекалено даже чета етикетите.

# 164
Важно е .Винаги чета съдържанието на опаковката.Ако има нещо,което ме притеснява може и да не купя продукта.Следя и за срок на годност.

Общи условия

Активация на акаунт