Важно ли е за вас съдържанието на продуктите? Умеете ли да разчитате опаковката?

• 9 162
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Елхово
Важно е съдържанието на продуктите, но рядко чета етикетите!

# 166
  • София
Здравейте!
Чета задължително етикетите на всички стоки, които купувам. За мен е важно съдържанието на продуктите и срока на годност.  Предпочитам да са с по-малко консерванти и Е-та.

# 167
Винаги  чета какво пише по етикетите Simple Smile Невероятни неща има в състава на най-обикновени неща !!!

# 168
  • Димитровград
Съдържанието на продуктите е много важно, но си признавам, че не чета винаги етикетите. Мисля си, че съм в златната среда, защото гледам да купувам по прости продукти.

# 169
Чета етикетите много старателно. Въпросът е дали съдържанието е еквивалентно на етикета. Съдържанието винаги е важно, защото каквото внесеш в тялото си, това ще получиш като резултат.

# 170
За мен е важно съдържанието на продуктите. Когато купувам нещо за мен не винаги чета етикета, но пък рядко взимам нещо, което преди не съм опитвала. За децата си обаче съм по - внимателна и се старая повече, чета етикетите и преценявам какво да взема.

# 171
  • София
Много е важно! Преди да закупя продукт, обръщам внимание на етикета и внимателно го изчитам.

# 172
  • Бургас
Разбира се, че е важно.  Нашето здраве и на децата ни , не сме го намерили на пътя, че да си правим експерименти с него.

# 173
  • Варна
Чета етикетите често, но дали разбирам всичко е друг въпрос.

# 174
  • София
Винаги чета етикета. За мен е важно продуктът да е колкото се може по-изчистен като състав. За съжаление, не винаги разбирам всичко написано и тогава не купувам.

# 175
  • у нас
Важно е съдържанието на продуктите. Винаги чета какво е написано на етикета, особено ако купувам продукта за първи път. Ако познавам продукта и съм го вземала и преди - не го чета.

# 176
  • Gulyantsi
Съдържанието на продуктите е важно за мен, затова винаги го прочитам, ако е на нов, непознат за мен продукт.

# 177
Да, важно е съдържанието и почти винаги чета етикета. Някои неща от написаното не са много ясни какво означават.

# 178
Важно ли е за вас съдържанието на продуктите, които консумирате, и обръщате ли внимание на етикета?

Абсолютно винаги чета съдържанието на всеки продукт. Важно е за мен и при два сходни продукта, избирам този, чийто състав е по-добър за мен.

# 179
За мен е важно съдържанието на продуктите и винаги чета етикетите.

Общи условия

Активация на акаунт