Важно ли е за вас съдържанието на продуктите? Умеете ли да разчитате опаковката?

• 9 161
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Преди да закупя продукт, за който не съм запозната със съдържанието, обръщам внимание на етикета и внимателно го изчитам.

# 181
  • Пловдив
Чета етикетите задължително, дори на познати вече продукти.

# 182
Да,за мен е важно съдържанието на продуктите, чета етикетите. Добре е да се изписва на етикетите количеството на вложените суровини(не само изброяване и калории) ,също и да са с нормално големи букви,някои етикети трябва да се четат с лупа.

# 183
Както всеки загрижен родител, така и аз чета винаги етикета на продукта, който купувам.Това е много важно за мен, обичам качествените продукти.

# 184
За мен е важно съдържанието в продуктите. Разбира се че чета етикетите.Купувам само сокове със 100% плодово съдържание и с по-малък срок на годност.

# 185
От скоро започнах да чета етикетите и се старая да избирам продукти с по- натурални и изчистени съставки.

# 186
  • Лясковец
Разбира се че е важно,винаги чета етикета на продуктите които купувам,особенно детските.

# 187
Съдържанието на продуктите е важно за нашето семейство, да чета етикетите със съдържанието на продуктите, но не винаги.

# 188
  • София
Откакто станах майка започнах да чета етикетите и да внимавам какво купувам. Преди това неглижирах тази информация. Не съм от хората, които са въвели изключително и само здравословното хранене в менюто си, но постепенно започвам да изключвам все повече продукти от него именно на база информацията от етикетите.

# 189
Винаги чета етикетите на продуктите, които купувам и да, съдържанието е много важно.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 23:35 от Ирене

# 190
Много, много е важно. Винаги чета етикетите, винаги! Затова се бавя при пазаруването, защото много чета. Независимо какво купувам.

# 191
За мен е важно съдържанието на продуктите и винаги чета етикетите. Simple Smile

# 192
Съдържанието на продуктите е важно за нашето семейство. Подбираме внимателно тези, които използваме, особено когато са нови за нас. Тогава се опираме на информацията на етикетите, но ако има и положително потребителско мнение е още по-добре. При избора на сок внимаваме в съдържанието и технологията

# 193
Вкъщи сокове купуваме рядко и предимно за децата. Винаги чета етикетите на продуктите. Имаме предпочитани марки и вкусове.

# 194
Да, важно е, винаги чета етикета.

Общи условия

Активация на акаунт