Важно ли е за вас съдържанието на продуктите? Умеете ли да разчитате опаковката?

• 9 120
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
От както станах майка много внимателно чета етикета на  всичко което купувам било то за малкия или за нас.Съдържанието на продукта е от изключително значение за моето семейство.

# 256
Важно е съдържанието и винаги го чета.

# 257
Съдържанието е много важно, винаги чета етикета и се надявам, информация там да не е подвеждаща

# 258
  • Across the Multiverse
Разбира се, че съдържанието е важно. И понякога дори когато изглежда очевидно (като това на червения пипер, ориза или месото!) изникват изненади Simple Smile Етикетите ги чета подробно винаги когато имам време да пазарувам на спокойствие, което е за съжаление все по-рядко, но дори и да бързам им хвърлям по едно око.

# 259
НЕ купувам храна /напитки в пакети /кутии. Не вярвам на съдържанието. По - сигурно е такива стоки изобщо да не влизат в пазарската ми кошница. Така наречените "натурални" сокове зареждат тялото основно със захар, предпочитам да изям един плод. И пия основно вода.

# 260
Съдържанието на сока в опаковката е важно, трябва да е с чисто плодово съдържание, без добавена захар и консерванти. Не чета опаковката, купувам от утвърдени производители.

# 261
  • София
Винаги чета съдържанието, затова и пазаруването ми отнема много време. Сокове вече почти не купувам, а си ги правим вкъщи. 2-3 килограма портокали (от някоя промоция) са достатъчни за около 6 чаши сок (разбира се зависи колко са свежи- може и повече). Килограм моркови и две ябълки - получава се чудесен сок.

# 262
Винаги чета етикета на продуктите, които консумираме, най-вече защото за мен е важно какво пият и ядат децата ми. Предпочитам такива без излишни или вредни съставки, най-добре изцяло натурални.

# 263
Винаги чета и се старая да купувам качествени продукти за семейството си.

# 264
Абсолютно! Съдържанието на продукта, който купувам оказва най-голямо значение при избора ми. Винаги чета състава на етикета Simple Smile

# 265
Имам две малки деца, които обожават сокове. Опитвам се да им давам максимално изчистени и натурални. Затова винаги чета съдържанието и избирам спрямо това.

# 266
важно е съдържанието и почти винаги чета етикета.

# 267
  • Пловдив
Важно е съдържанието  ,затова чета етикетите!

# 268
Съдържанието за мен е много важно и винаги чета етикета!!!

# 269
За мен това е много важно. Винаги чета етикета.

Общи условия

Активация на акаунт