Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

  • 115 106
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 720
  • Мнения: 27 869
Не вярвам аз в рекламни трикове. Лекува, дрънци. Прости ми харесва, че има плътен мек вкус.

# 721
  • Мнения: 10 478
Лактобацилус ацидофилус - единствената млечно-кисела бактерия, която не създава отпадни продукти при дейността си. Поддържа чревната микрофлора в здравословно състояние и подпомага усвояването на храната. За хора с пропускливи черва си е критично важна. Аз виждам разлика, но трябва да тествам още, за да кажа, че има траен ефект. Пробиотикът Нарине е доста скъп, ако млякото действа - по-бива.

# 722
  • Пловдив
  • Мнения: 44 613
При нас Нарине нЕма Wink
Взех от закв.сметана 20% няква нова в промоция. Ами по ми хареса от Лидълската,която се появи Simple Smile
За сефте взех и от крема сиренето в пакетче като масло...ми хич не е лошо, обаче като знам и аз колко е сирене...

# 723
  • Мнения: 20 932
Е то е от сметана крем сиренето, какво не ти харесва?

# 724
  • София
  • Мнения: 1 907
Взех от пилешките бургери днес, че нали много се хвалят, ами ужасни са. Аз отдавна ги гледах, ама цената ме спираше и има защо. Няма да повторя.
Дрехите за бременни и бебешките са супер. Бях със снаха ми, та накупихме, толкова са сладки, че чак мило ми стана, особено панталонките.

# 725
  • София
  • Мнения: 6 590
Аз пък взех от маратонките за девойката, харесаха ми и на мен, а и на нея и са ѝ удобни. Момчешките не ги разгледах. Ще видим дали работи тази технология с дишащите подметки.

Панайоту, пак благодаря за изчерпателната информация. Ползвала съм подобна четка, та имам идея горе- долу. Това, че е с 2 накрайника още повече ме спечели.

# 726
  • Мнения: 280
Ето го и пробиотика Нарине https://---shoretner923-2O9Du6E

Дано опазят млякото хубаво. А на теб нищо не ти пречи да започнеш да си заквасваш с него в домашни условия и да си похапваш всеки ден лактобацилус ацидофилус.

В крайна сметка се чудя - ядем най-хубавото кисело мляко, сега и това и народе мре от стомашно-чревни, панкреатични и всякакви други разтройства. Дали е толкова лечебно? По другите държави е залято с гръцки йогурт и едва ли някой е чувал за български. Единствено в Япония съм чувал, че се намира българско, ама те са си извратени по начало:)

# 727
  • have faith and be patient ..
  • Мнения: 4 694
Тертера бил фраш със сухо мляко.. Даже на етикета пишело нещо, лично аз не съм го чела.. Слухове разни от групите за нисковъглехидратно хранене

# 728
  • Мнения: 76 130
Има да...то си пише на Тертера.

Обаче гъсто като Наринето аз не вярвам и то да няма.

# 729
  • have faith and be patient ..
  • Мнения: 4 694
Има тест със йод.. Но за нишестета май действаше, ще купя ако има и ще тествам все за нещо Simple Smile

# 730
  • Мнения: 3 465
Не знаех, че има Нарине в Лидл. На каква цена е?

# 731
  • Велико Търново
  • Мнения: 8 278

# 732
  • Мнения: 10 478
Дано опазят млякото хубаво. А на теб нищо не ти пречи да започнеш да си заквасваш с него в домашни условия и да си похапваш всеки ден лактобацилус ацидофилус.
От сайта на Нарине:
Скрит текст:
Може ли да се закваси ацидофилното мляко вкъщи?

Може, но обикновено вкъщи е много трудно да се постигнат всички технологични условия, които са необходими за правилното протичане на технологичния процес на заквасване. Особено важно е поддържането на постоянна температура. Освен това липсата на подходящи климатични условия в България може да девитализира бактерията и другите две бактерии /Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус/ да превземат млякото. Тогава ще получите обикновено кисело мляко.

# 733
  • Мнения: 851
Хихихи,стана ми смешно,ще получите обикн.кисело мляко....с тези бактерии виреещи само в България,надали ще е толкова обикновено млякото!Но какво друго да напишат,нали трябва да се купува тяхното!Аз си правя домашно и винаги става много гъсто,и не е вярно,че е толкова трудно да се спази темп.,та дори и термометри има!На всяко мляко,ако не му махат маслеността в производството,ще е достатъчно гъсто!

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 16:05 от Dkoki

# 734
  • Мнения: 10 478
Ами да, именно българското кисело мляко е обикновеното, а другите са йогурти и всевъзможни млекоподобни. Ценното на Нарине не е изобщо гъстотата, а бактериалния състав. Не на всеки му понася да яде каквото и да е мляко, особено пък "обикновеното", с традиционния бактериален състав. Ацидофилното е щадящо. Освен това със слузообразуващите функции на млякото не знам как още има очаквания да дарява вечна младост, дори и такава реклама върви по ТВ. Но няма да задълбавам, дори и това е в повече и може да се активират въстаници какво правим в темата за Лидл... и ще са прави. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт