Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 083
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 780
  • София

Свалили са дамските и мъжките обувки от сайта. Явно хубави, лоши, са изкупени.
Преди 2 часа бях в нашият Лидл, имаше по няколко чифта(5-6) и от дамските и от мъжките. Но бяха основно от големите номера.

# 781
И последно пак за Наринето да ви върна, че уж изчетох 100 неща и пак не разбрах - За проблемни стомаси с гастрити, язви, синдроми и пр. да се избягва или да се приема? Засилвало се подуването на стомаха .. та кое му е лечебното в случая като те върне в първи клас?

# 782
  • Г. О.
Сутиените (за кърмещи) харесаха ли ви? Удобни ли са?

# 783
Кой зехтин си заслужава в Лидл ?

# 784
  • до едно тепе
Относно въпроса за маратонките писахме вчера отзиви. Ама кой ли да чете. Не ги харесах аз.
Въпросът не беше ли за мокасините от следващата седмица, не за маратонките от тази?
И аз ги загледах, но и в трите разцветки има по нещо, което не ми харесва. Ще ги гледам и на живо.
Мнеее преди да питат за мокасините, някой попита хубави ли са маратонките от тази седмица.

# 785
  • Бургас
И последно пак за Наринето да ви върна, че уж изчетох 100 неща и пак не разбрах - За проблемни стомаси с гастрити, язви, синдроми и пр. да се избягва или да се приема? Засилвало се подуването на стомаха .. та кое му е лечебното в случая като те върне в първи клас?
Влез в сайта на фирмата, произвеждаща млякото и чети там, моля те. Там има предостатъчно инфо и могат да се задават въпроси. Тук не обсъждаме болежки и проблеми или поне се надявам темата да остане за ЛИДЛ основно!

# 786
Сутиените (за кърмещи) харесаха ли ви? Удобни ли са?
Много са удобни, а също така и потници за кърмещи 😉

# 787
Зехтин - от италианската седмица зехтинът ми харесва, био-зехтина, също и "лястовичката" от иберийската седмица. За съжаление, обаче, другата седмица не го виждам.

# 788
На мен гръцкия на Промерина от 14лв за литър. Но рядко го намаляват...
Да не се бърка с Примадонна.

# 789
Кисело мляко Елби има и в Била!

# 790
В Лидл има ли постоянен асортимент сладолед с богат сметанов вкус? Онзи ванилово-сметановият от британската седмица стои фантастично Yellow Heart в кафето и му видях сметката по-бързо, отколкото очаквах. Трябва да го заменя с някакъв докато пак го заредят. Thinking

# 791
Страчиателата харесвам аз, макар че пък не съм я слагала в кафето.

# 792
И аз не знам дали ще ми се харесат тези шоколадови парченца в кафето. Другият ми заместваше нуждата от захар и сметана, като хем ми оставяше кафето горчиво, хем стоеше като сладък каймак върху него и нещо много се пристрастих да е така. Simple Smile

# 793
Ще те докладвам
Не пиши и не давай такива идеи, че някои уж отслабваме Joy а ти тука изкушаваш с нещо лесно и вкусно

При нас го няма този сладолед вече

# 794
Хаха. А бе днес не ми върви Nerd - първо тема, която не е по темата, сега пък греховна нацелих. Но то се слага само 1 ч.л. все пак, по-добре, отколкото 1 ч.л. захар и да излея сума сметана 30% от кутията. Може да се брои за диетично. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт