Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 086
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 795
  • Mostly in my mind
В Лидл има ли постоянен асортимент сладолед с богат сметанов вкус? Онзи ванилово-сметановият от британската седмица стои фантастично Yellow Heart в кафето и му видях сметката по-бързо, отколкото очаквах. Трябва да го заменя с някакъв докато пак го заредят. Thinking
Никога не ми е идвало на ум да го сложа в кафето. Много интересна идея. Ще я пробвам. Така бързо изстива обаче, нали?

# 796
  • Зеленият рай в сърцето на България
Сутиените (за кърмещи) харесаха ли ви? Удобни ли са?
Много са удобни, а също така и потници за кърмещи 😉
Имам от предишните, които бяха пуснали - много меки и удобни.

# 797
Да,бързо изстива кафето със сладолед,но е вкусно-ice coffee...🤪

# 798
Скрит текст:
В Лидл има ли постоянен асортимент сладолед с богат сметанов вкус? Онзи ванилово-сметановият от британската седмица стои фантастично Yellow Heart в кафето и му видях сметката по-бързо, отколкото очаквах. Трябва да го заменя с някакъв докато пак го заредят. Thinking
Никога не ми е идвало на ум да го сложа в кафето. Много интересна идея. Ще я пробвам. Така бързо изстива обаче, нали?
Не, не изстива бързо при мен, аз го слагам във вряло кафе и то го разтапя бързо и става на плътно вкусно каймаче, а пък кафето си остава с плътен вкус на кафе, не промито от захар и сметана.

# 799
Глезли! Научете се да си пиете кафето черно! Като мен. hahaha hahaha hahaha

Никак не обичам сладко аз. Simple Smile

За сметка на тестяното. Днес си взех от хляба със семена и ометох почти половината. Shame on me!

# 800
Опитайте кафето с лъжичка мед:) Ама да е от Лидл - за да не е греховно:))))

# 801
Пробвах с мед,не ми допадна,много странен вкус се получи,хем сложих половин кафена лъжичка само!Може би има значение и вида мед!

# 802
След малко тръгвам към Л.,някой нещо да търси?да проверявам?
Дано са останали боб и домати,заради които ще ходя-не за мляко....

# 803
Някой пробва ли тел.кайма?Как е тази партида-миризлива ли е?

# 804
  • София
След малко тръгвам към Л.,някой нещо да търси?да проверявам?
Дано са останали боб и домати,заради които ще ходя-не за мляко....
ароматизатор с пръчици. https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=21841 Искам поне 2 вида.Blush

# 805
За бебешките чаршафи със самолетите да попитам. Обиколих 3 вчера, сутринта звънях в контакт центъра и ми казаха, че са останали в Халите и Драгалевци. 2 часа по-късно в Халите нямаше, а до Драгалевци не мога да стигна. Някой да е  видял другаде, тъй като не съм сигурна дали и фото, което ми дадоха е вярно.

Много бих искала да взема за сина си, ще помоля, ако някой тук е успял да си вземе и би се разделил с едната бройка поне, да си я купя. Или ако някой случайно намери да купи, моля! Ще ги платя с наложен платеж или както е удобно!

# 806
Някой тества ли пистолетите със силикон, текат ли?

# 807
Някой тества ли пистолетите със силикон, текат ли?

Не съм..моят още е на работа. Не съм го домъкнала вкъщи....

# 808
Върнах се...и сега виждам въпросите,но мога да отговоря- в Овча купел имаше преди 30 мин:
ароматизатор с пръчици2-3 бр.от един вид в панерчето с намаления(срещу хлад.витрини стена)минус 30%.
чаршафчетамисля че са  тези,които търсите-тъмни,почти черни с лабиринт и мънички самолетчета-3-4 бр.,още няколко друг десен момчешки и един вид момичешки- общо бяха десетина.

# 809
Благодаря за отговора!
Търся чаршафите с ластик, които са по 2 бр. и са светло сини на бели самолети.

Общи условия

Активация на акаунт