Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 059
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 810
Благодаря за отговора!
Търся чаршафите с ластик, които са по 2 бр. и са светло сини на бели самолети.
В нашия филиал също няма. Проверих.

# 811
Вчера и в нашия магазин нямаше още на обяд. Само Беки на диви точки

# 812
fuzzi_d, извинявам се за объркването-тези,които съм видяла са спалните комплекти(погледнах на сайта,ама чак сега...), утре ще се опитам да отида пак и ще гледам.Ако открия някъде-ще взема и ще пиша(долни с ластик,бебешки,два бр.със самолети?)

# 813
Ако някой е пазарувал днес от Лидл на Луи Айер в Сф, моля да ми каже. Може и на лични.

В кварталния ми Лидл много ясно, че нямаше от млякото, което след днес не желая да го назовавам дори. Така взех далече по-доброто решение да купя вино. Smiley Онова малиновото в "епруветка", обаче, не го видях.

# 814
Ако някой е пазарувал днес от Лидл на Луи Айер в Сф, моля да ми каже. Може и на лични.

В кварталния ми Лидл много ясно, че нямаше от млякото, което след днес не желая да го назовавам дори. Така взех далече по-доброто решение да купя вино. Smiley Онова малиновото в "епруветка", обаче, не го видях.
При нас винот беше преместено до касите, и аз трудно го открих.

# 815
Аз го изпих почти. Joy
И детето го налази..снощи беше останало на дъното на чашата и то го изцуцуркало.....и вика то много хубаво Rolling Eyes
Малко и на ягоди ми мирише на мен....

# 816
  • София
При нас малиновото се намира при стоките на промоция, има разни уискита ,ядки и др. Високо горе на рафта, ама 13 лв малко много ми се видяха.

# 817
  • Варна
Тез ваште ми стикита златни, бре!
Случайно ми попадна някаква обява в ОЛХ.

# 818
fuzzi_d, извинявам се за объркването-тези,които съм видяла са спалните комплекти(погледнах на сайта,ама чак сега...), утре ще се опитам да отида пак и ще гледам.Ако открия някъде-ще взема и ще пиша(долни с ластик,бебешки,два бр.със самолети?)

Да, те са си комплект 2бр. Ще съм много благодарна! Simple Smile

# 819
При нас малиновото се намира при стоките на промоция, има разни уискита ,ядки и др. Високо горе на рафта, ама 13 лв малко много ми се видяха.
И при нас е там, имаше и малиново, и шампанчето със сакурки на бутилката, та взех от него, че в къщи го харесаха.

# 820
  • Бургас
Някой пробва ли тел.кайма?Как е тази партида-миризлива ли е?
Щях и аз да питам днес, ама беше късно да чакам отговори, та взех направо една тарелка, че ми трябваше. ОК си беше отвсякъде Wink

# 821
  • София
Телешката кайmа беше супер. За разлика от миналата седмица като пропуснахме, тази седмица доста от лидл и все скъпи неща. Освен пейката, 2 броя зарядно за батерии на -30% и още пакети батерии. Маратонки. Вчера за майка ми от белените домати и още много неща и накрая крайния резултат:
Скрит текст:

# 822
Като ви чета и се изумявам на колко много и все интересни неща правят намаление 30%, а в Тракия, Пловдив, подобно намаление има на единични и супер разпокъсани, мръсни, а често и реално липсващи артикули, останали са само опаковките им. Помня, че и шоколадовият тахан от гръцката седмица сте споделяли, че го намалят след приключване на тематичната седмица, а при нас още се мотаят няколко буркана на редовна цена. Интересно дали това се дължи на политика въведена от съответния управител.
От предстоящата седмица нищо не ме грабна. Този хладилник за стикита от хартия ли е, или е пластмасов?

# 823
  • Бургас
При нас точно вчера гледах намален тахан от този. При вас явно не им се занимава или искат да се пробват максимално дълго да ги предлагат нещата на нормална цена... макар че беше писано за сроковете за предлагане, намалението след това и/или изтеглянето от магазина.
Хладилникът е от твърд картон с велкро лепки.

# 824
  • София-Младост
Има ли хубав бекон, редовен асортимент? Не суров.

Общи условия

Активация на акаунт