Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 068
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 840
Онзи ден загледах, че в нашият магазин има.200 гр за над 4 лв беше

# 841
  • София
И при нас няма бадемово брашно,поне от 2 седмици.

# 842
  • до едно тепе
Имаше в нашия Лидъл бадемово брашно онзи ден.

# 843
  • София
Телешката кайmа беше супер. За разлика от миналата седмица като пропуснахме, тази седмица доста от лидл и все скъпи неща. Освен пейката, 2 броя зарядно за батерии на -30% и още пакети батерии. Маратонки. Вчера за майка ми от белените домати и още много неща и накрая крайния резултат:
Скрит текст:
Скрит текст:
За тази пейка ли става дума? Къде ги има? Цената същата ли е - 85 лева?

# 844
И аз исках отдавна да питам за пейките, ама...Вчера, като ходих  в Лидъл на Борово нямаше никакви такива. В брошурата съм гледала и пак не видях, а ми се иска нещо такова пред спалнята да сложа , устройва ме за багаж, цената-не много.

# 845
Пейките са ниски и събират едно одеяло, не повече.

# 846
Миксовете за смути в постоянния асортимент ли са? В нашия Лидл ту се появяват, ту изчезват.

# 847
  • Асеновград
Бадемово брашно все още се намира на места, явно е от зареждането когато се появи и го коментирахме.По мой спомен миналата година пак така изчезна пролетта до преди Коледа когато го пуснаха отново.Който го ползва се зарежда когато има, не разчитайте на постоянна доставка.При нас също имаше преди два дни все още.

# 848
  • In transit
Тези пейки са на промоция от 55 лв от утре в новия Лидл на Св.Константин и Елена.

# 849
При нас имаше много чаршафи със самолети за деца. Заредили са и новите тематични продукти.
И Нарине имаше бол. Mr. Green

# 850
  • София
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=22124 тоя зехтин как е? Хубав или не много?

# 851
Взимам само този и съм много доволна:

Скрит текст:

Има и от гроздови семки, също го ползвам.

# 852
Не знам, но и аз му се чудя. И цената е добра.

# 853
  • София
Телешката кайmа беше супер. За разлика от миналата седмица като пропуснахме, тази седмица доста от лидл и все скъпи неща. Освен пейката, 2 броя зарядно за батерии на -30% и още пакети батерии. Маратонки. Вчера за майка ми от белените домати и още много неща и накрая крайния резултат:
Скрит текст:
Скрит текст:
За тази пейка ли става дума? Къде ги има? Цената същата ли е - 85 лева?
Не, детските - 65лева бяха.
Скрит текст:

# 854
  • София
От 25.03 - започват велликденски деликатеси и кухненски принадлежности.
На плаката пасатор и купа за печене на кекс.
От 28.03 - мода деним за мъже - дънки, яке, обувки.

Общи условия

Активация на акаунт