Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 997
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 005
Мен, ако питате проблема не е в сиренето или в бивола, от който са го издоили, а във водата ви!:) Все по-рядко вкъщи си позволяваме купуването на стоки, защото ни харесват на вид или реклама, което ни стеснява много асортимента. А на времето бабите и с най-калпавото сирене какви баници правеха... а дядовците какви мустаки имаха:)))

Хрупкавият микс https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=22237 е много добре уцелен на вкус - рупкав:)

# 1 006
Мен, ако питате проблема не е в сиренето или в бивола, от който са го издоили, а във водата ви!:) Все по-рядко вкъщи си позволяваме купуването на стоки, защото ни харесват на вид или реклама, което ни стеснява много асортимента. А на времето бабите и с най-калпавото сирене какви баници правеха... а дядовците какви мустаки имаха:)))

Хрупкавият микс https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=22237 е много добре уцелен на вкус - рупкав:)

мдаааа.....бабата на ММ точи супер баници. помолих я да ме научи, тя вика - ама не става като едно време, даже корите се прецакват от сегашното брашно, направо едно голямо нищо става с тези продукти....
сори за офф-а, ама за да не е съвсем - брашното в лидл става ли? бялото.

# 1 007
  • В полите на Витоша :)
Случи ми се нещо много странно. Сложих биволско сирене "Родна стряха" във вода да се обезсолява и то се разтвори. Hushed Цялото! Останаха трохи от сирене в буркана. Какво ли са му правили. Thinking Жалко, харесваше ми на вкус.

За сиренето, което е от краве и биволско мляко ли става въпрос или има и само от биволско мляко?

# 1 008
  • Пловдив
Аз да се оплача от хваленото кис.мляко Нарине...онзи ден взех 1 кофичка и я пратих на мм на работа.Вечерта такава сол ми три на главата...каза,че по-отвратително нещо не е ял.Лигаво и точещо се и приличало на майонеза.

# 1 009
  • Мадрид / София
Случи ми се нещо много странно. Сложих биволско сирене "Родна стряха" във вода да се обезсолява и то се разтвори. Hushed Цялото! Останаха трохи от сирене в буркана. Какво ли са му правили. Thinking Жалко, харесваше ми на вкус.
не са му направили нищо. просто не е имало сирене.  Laughing
обиколи БГ надлъж и нашир и преброй колко бивола ще видиш. оттам ще си направиш извода възможно ли е да има толкова много биволско сирене във всички магазини.

За Бг не знам как е с биволското мляко, но тук има един производител на прясна моцарелла с биволско мляко и този производител каза, че получава млякото от български биволици.

# 1 010
  • София-Младост
zenata, аз нямам оплакване от брашното им.

# 1 011
Скрит текст:
За сиренето, което е от краве и биволско мляко ли става въпрос или има и само от биволско мляко?
Чисто биволско.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6954

Някой пробва ли мармалада от портокали, горчи ли?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=22162

Аз да се оплача от хваленото кис.мляко Нарине...онзи ден взех 1 кофичка и я пратих на мм на работа.Вечерта такава сол ми три на главата...каза,че по-отвратително нещо не е ял.Лигаво и точещо се и приличало на майонеза.
Даже и на опаковката си пише, че консистенцията е такава и се дължи на въпросната бактерия, заради която го има въобще. Забелязвам, че внимават да не го етикетират като кисело мляко, а като "ацидофилно мляко", каквото си е. Малко като да си купи човек оризово "прясно мляко" и после да е огорчен, че не е истинско прясно мляко.

# 1 012
  • Мадрид / София
Купувала съм мармалад от портокали, но на друга фирма. Има лека горчива жилка, но много лека и на мен ми хареса.

# 1 013
Аз купувах 2 пъти - на Hatherwood и горчи много, а другото от френската седмица - точно такова, каквото искам да бъде. Всъщност френското е от клементини и портокалови кори, не е точно портокалово. Сега не ми се рискува, беше адски горчиво британското, като хинин. По-истинско е да горчи, но не го щЪ. Smiley

# 1 014
  • Mostly in my mind
Днес докато бях на касата дойде един разярен господин и се развика как така можело да направи за 10 мин сметка от 500+ лв и да не му дадат нито едно стики. Човекът преди това явно не е знаел за това. Но се върна с касовата бележка и си ги поиска. Стана ясно, че е купил днес сутринта Кока-кола за 500+ лв, но не са му дали нито едно стики Sad Касиерката се обади по тел на управителя да попита дали може да му даде?!?! Аз останах втрещена. Та то иска ли питане изобщо. След това с най-голямата си наглост ме пита дали и аз искам. Laughing А преди това по телефона каза, че Да, да, повече няма да се повтори. Явно е някаква нова.

# 1 015
Нарине-то ми стана любимо, определено не е като нормалното кисело мляко, но ми допада.

# 1 016
Лигаво е заради закваската, защото някои лактобацили произвеждат слузести вещества.

# 1 017
  • София-Младост
Купих и аз снощи едно...дано ми хареса, иначе отива за таратор.
И на касата пред мен не си бяха взели стикитата, явно не ги искаха...и касиерката ме помоли да ги взема:)

# 1 018
Днес докато бях на касата дойде един разярен господин и се развика как така можело да направи за 10 мин сметка от 500+ лв и да не му дадат нито едно стики. Човекът преди това явно не е знаел за това. Но се върна с касовата бележка и си ги поиска. Стана ясно, че е купил днес сутринта Кока-кола за 500+ лв, но не са му дали нито едно стики Sad Касиерката се обади по тел на управителя да попита дали може да му даде?!?! Аз останах втрещена. Та то иска ли питане изобщо. След това с най-голямата си наглост ме пита дали и аз искам. Laughing А преди това по телефона каза, че Да, да, повече няма да се повтори. Явно е някаква нова.

Не виждам нищо странно да пита, тъй като тя няма как да знае дали наистина господинът не си е взел стикитата или просто не е успяло детето му да запълни хладилника и е направил втори опит.

# 1 019
  • Mostly in my mind
То много добре стана ясно, че знае, защото тя го е обслужвала. Пък и едва ли постоянно се пазарува Кола за 500 лв. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт