Намаления – Пролет/Лято 2019 г.

• 101 381
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • 1st floor
Намаляват ли парфюмите по принцип в Зара? Аз още не съм се отказала.  Simple Smile

# 706
  • София
Намаляват ли парфюмите по принцип в Зара? Аз още не съм се отказала.  Simple Smile
Миналата година, когато беше намалението си взех два Simple Smile мисля на 20% намалени.....

# 707
Миналата година, когато беше намалението си взех два Simple Smile мисля на 20% намалени.....

Аз съм взимала от мъжките на -50%, но не помня дали беше в период на намаление. А може и да са били намалени, защото опаковката беше малко смачкана.
От Pull&Bear също съм взимала намален парфюм, нали и те са на Индитекс.

# 708
Сега отидох в Зара на Витошка, Прибрани са страшно много неща, ядосах се. Няма ги чантите на първия етаж, кошниците. Изкарани са някакви парцали, а хубавите колекции не видях. Нервирана попитах къде са кошниците, това било, нямало прибрани неща. Е, аз да не съм сляпа?!
Онлайн си има всичко обаче и ще пазарувам от там.

# 709
  • София-Младост
В Зара всяка година се вадят някакви дрешоляци на намаление и става бетер битак.

# 710
  • Пловдив
И в Пловдив - Зара почти всичко от това което ме интересуваше е прибрано. И без друго толкова малко неща ме впечатляват, сега пък съвсем...

# 711
  • Бургас
Каква е логиката да прибират хубавите неща? Нямат място къде да изкарат парцаляците ли.

Гледам и че в Orsay са пуснали намаление.

# 712
И Декември, нищо от това, което исках не беше намалено.
Нещо взеха да се изхитряват, сигурно ще пуснат 30% на зимната колекция, а за лятната ще чакаме още месец-два.

Надявам се на 2-3 чанти, но вече ме съмнява, че ще са намалени Cry

# 713
  • София
Каква е логиката да прибират хубавите неща? Нямат място къде да изкарат парцаляците ли.

Гледам и че в Orsay са пуснали намаление.
Пробутват си парцалите. Или поне се пробват.

Орсей и онлайн ли имат намаление? Сега ще видя сайта Simple Smile

# 714
От Зара имам едно сако от преди 4 години за 99 лв, всяка година го вадят на редовна цена и прибират по намаленията. Никаква логика не виждам!
Знаете ли за колко време пристигат в магазина ако поръчам online. По време на намаления ме отвращават магазините, никога нищо не мога да си купя. Дори и много намалени дрехите изглеждат така, че и 5 лв няма да дам за тях.

# 715
Може да е полезно за пазаруващите детско от Комсед

# 716
Mravchica, доставката до магазин отнема около 1 седмица.

# 717
Писах на фейсбук страницата на спорт вижън, че вече 3 пълни работни дни нямам смс или мейл за доставка и след няколко минути получих смс от speedy, че утре пратката ще дойде.

# 718
От Зара имам едно сако от преди 4 години за 99 лв, всяка година го вадят на редовна цена и прибират по намаленията. Никаква логика не виждам!
Знаете ли за колко време пристигат в магазина ако поръчам online. По време на намаления ме отвращават магазините, никога нищо не мога да си купя. Дори и много намалени дрехите изглеждат така, че и 5 лв няма да дам за тях.

Последния път когато имаше голямо намаление, опцията доставка до магазин не работеше. Имаше само доставка до адрес.

# 719
Има и доставка до магазин, но трябва да нацелиш момента. По време на предното намаление, обикновено сутрин опцията беше налична. Това е защото магазините се препълват с поръчки и няма къде да ги държат.

Общи условия

Активация на акаунт