Намаления – Пролет/Лято 2019 г.

• 101 385
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Много съм доволна отсега:
От Теранова си взех рокля за 20 лева, най-обикновена, като дълъг потник, bodycon, като ползвах и точки от картата им, излезе 12 лева.
От ССС си взех 2 чифта кецове за под 50 лева (имат промоция втори чифт на 50% или трети за 1 ст.). Едните са бели, много изчистени, с 2-3 перлички и панделка вместо връзки, а другите са  гуменки с платформа.
Дебна утре едно жълто яке в Страдивариус. А сега в Том Тейлър ако се запише човек на касата, получава -30% на всичко до 23ти, та утре ще ида да вършея и при тях в The Mall, там продавачките са най-услужливи и ми пазят нещата за по един ден. Харесала съм си рокля и гащеризон. Утре отварят и 40 нови магазина, та пак ще се лекувам с намаления Grinning

# 721
Тъкмо похвалих спорт вижън, че утре ще ми дойде пратката, но ... изпратили са ми 2 пъти една и съща пратка и ми казаха да я откажа едната на куриера на speedy. Но как? Нямам телефон да му звънна. Ако му откажа утре при доставка, ще ме таксуват ли, че вече са я доставили?

# 722
Записвам се с инфо
20 % на избрани в Marc o’polo
Минах през orsay, честно казано аз не си харесах нищо.
От детското на reserved - олекотено яке на 50%, 24,99лв ( всъщност всяка година купувам зимните якета за следващия сезон от лятната разпродажба от тях, вкл за ски)
В waikiki са сложили един банер “разпродажба” но при детското нямаше. На касата казаха след ок. 2 седм.
Massimo Dutti - до 50%

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 21:15 от second

# 723
  • Велико Търново
Вече две години купувам зимните якета на малкия от летни/ пролетни разпродажби на манго аутлет и ми излизат буквално " без пари"!!! Последното беше 24 лв, а миналата година 9 лв.

# 724
И аз взех днес яке на дребса от Reserved (25 лв). Плюс още някои дреболии.

# 725
Здравейте, а как е положението в New Yorker?

# 726
  • София
Нищо интересно няма още, предимно пуловери и блузи, клинове и други, приличащи на носени с години. Миналата година си взех много готино дълго сако от там, май беше през юли. Явно е рано още за читави неща.

От тук като се регистрирате има -30% в Том Тейлър, ама е само до 23ти. https://www.tom-tailor.bg/newsletter/subscription

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 23:40 от Любопитната

# 727
Видях реклама, че започва намаление и в H&M. Някой минавал ли е през магазин, за да потвърди?Simple Smile

# 728
Да, започна намалението в hm, преди малко бях в мол София. Още не са налепили етикети на всичко, но на касата се отразява намалената цена.Честно казано съм леко разочарована предишни години си спомням по - добри намаления.

# 729
H&M правят ли намаления и на козметиката?

# 730
ХМ се излагат....

# 731
Страшно намаление в ХМ Joy
Блуза от 17,99 намалена на 15,99 JoyJoy

# 732
Някой успя ли да пусне поръчка в Зара до магазин?
Аз пак не уцелвам момента явно.

# 733
  • София
Получаване в магазин на Zara

Не се предлага до 21.06.2019 включително.

# 734
  • София
В The Mall бях досега, взех си жълтото яке от Страдивариус, новия етаж още не е отворен напълно, Биллата е чудесна, много беше весело. Има много изгодни неща, просто не са в Зара и H&M тази година.

Общи условия

Активация на акаунт