Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 154 128
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 345
Ами то риск има при високо рейтнатите. Една съфорумка беше пипнала гъбички от доста хубав салон, който и аз посещавах. Те повече ходят при лоши маникюристки, фризьор. Мисля че мернах една която беше завършила в болница заради поставяне на мигли. Тана Монжо(или Монго) пък е пълна щуротия и беше отишла в лошо рейтната болница Flushed

Има, но все пак в тези с нисък рейтинг лошата хигиена е още по-често срещана или така ми се струва от това което съм виждала по клипове. Ние по принцип имаме ли такъв сайт с рейтинги на козметични салони ? Мисля си, че това също е пречка.

Мен са ми интересни видеа тип направи си сам и посещения на разни интересни места - хотели, заведения, мероприятия, изложби, забележителности. България не е много голяма, не е трудно да се обиколи, с кола си на толкова места за 2-3 часа, ако пък и нямаш друга работа освен да снимаш, възможности хиляди. Как една не се сети да отиде в Пловдив например, сега сме европейска столица на културата все нещо интересно сигурно има, или да отиде на нощта на музеите или на театрите и тн.

Как да направят такива клипове като нямат такива интереси ? Театри, музей, това е далеч от тях. Да отидат най-много на някое нашумяло представление.

# 346
Албенчето Вулева,гледали ли сте я,не знамм само полудяла ли е,осмива ли някой,в чуденка съм и то голяма.В коментарите под видеата и е страшно,хората е обиждат,тя тях същоо ужассс ... ... ... думи нямам .Посмейте се и вие малко с нейнототворчество.😂
https://youtu.be/OzzwCEz-HBw

# 347
Влогърите са наясно, че ако снимат посещение на театър, изложба никой няма да ги гледа.

# 348
Ей сега,като ФифиХелоу направи изложба ще има якото влогване.Иначе ако става на въпрос,повечето живеят в София,има бол къде да се обикаля и снима от гледна точка на културни и всякакви мас мероприятия,ама като нямаш тази потребност..
Да не назовавам отново хора,които се замъкват по моловете било то и на "интаграмабъл" дестинации.
Единствено съм обръщала внимание,че Стефи(eatlovemakeup) е голям фен на театралните постановки и посещава често.
Снимат само където е на аванта,с цел реклама.

# 349
За Вулева чак ми е жал вече. Аз я харесвах преди - не е проста, тече и бързо мисълта.
Но..самотна и застаряваща, няма професия, няма приятели, няма половинка, няма семейство.
С хонорара от ВипБрадър си купи нов телефон и сега по цял ден мята крачолите по супермаркетите за промоции и после влогва.
Беше отишла в някаква спортна зала 1 път и после 2 седмици пускаше снимки от там.
Тя наистина просто от нямане какво да прави и липса на нормални контакти почна да откача май.

# 350
  • София
Цитат на: [b
tinkerbell88 [/b]link=topic=1098586.msg38324992#msg38324992 date=1551693420]
... Само Хикен Щикен прави видеа с покупки от Wish, а тези видеа са интересни, ей така за самия майтап. Ама за тях трябва инвестиция, трябва да се бръкнат някой лев.

И Mia Maples прави видеа с поръчки от Wish, а е и приятна за гледане - виж я, ако са ти интересни.

Джефри и на мен ми хареса как им заля онлайн драмата със студена вода Grin

За Мона - поне е направила погачата у дома и с приятели - че нищо не възприемам тези събития да се превръщат в малка сватба в заведение.
Български влогъри не гледам, нямат полезно за мен съдържание. А, всъщност изгледах Адри за филърите, интересна ми е темата и ми беше полезно да видя реакциите й и резултата най-вече. И Гръмпи ме кефи на макс, естествено.

# 351
РумиК, аз Mia Maples я знам и съм я препоръчвала тук, но говорех за българските влогъри Simple Smile

# 352
  • София
Миа и Рокси хвърлят страшно много пари, много рядко видеата са им спонсорирани, особено на Миа не съм попаднала на спонсорирано видео, при Рокси има, виждала съм и постове и видеа, ама нея от скоро я следвам. Миа тези дни отново я подбутнаха, и Сафия и Джеймс Чарлс.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 14:48 от Мацето

# 353
Да отбележа и една нова бг звезда,в неопределен пол..
https://youtu.be/qsWIcXMokbk

# 354
Погледнах първото видео на Мария Драганова от 15.11. 2015 и в него почти накрая на 13:13 се вижда един мъж,който вероятно и е приятелят.

# 355
Memento, благодаря за споделите видеа.
Някои са направо трагични, но доста се посмях.

В България ме съмнява някой да направи такъв клип.

# 356
Баш този с розовата коса не мисля, че си пада по жени. Камо ли да е приятеля на Мария.

# 357
  • София
"Формулата е наистина много лека, издържа наистина много и лицето ми наистина изглежда много добре". Наистина съм очарована...

# 358
"Формулата е наистина много лека, издържа наистина много и лицето ми наистина изглежда много добре". Наистина съм очарована...

Наистина ли? 😁

# 359
Мен са ми интересни видеа тип направи си сам и посещения на разни интересни места - хотели, заведения, мероприятия, изложби, забележителности. България не е много голяма, не е трудно да се обиколи, с кола си на толкова места за 2-3 часа, ако пък и нямаш друга работа освен да снимаш, възможности хиляди. Как една не се сети да отиде в Пловдив например, сега сме европейска столица на културата все нещо интересно сигурно има, или да отиде на нощта на музеите или на театрите и тн. Доста момичета не са и от София би било хубаво да покажат родните си места, да направят хубава видео визитка на по-малките градове, да разкажат за детството си и как са си прекарвали времето там. Но пък и аз съм една, друго си е молът, Сефора и Джъмбо.

Няма да направят такива клипове, защото никой няма да им плати за това. Трябва от собствения си джоб да се бръкнат, а те, знаем, живеят за безплатните пр пратки и колаборации.

Общи условия

Активация на акаунт