Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 154 133
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 360
Баш този с розовата коса не мисля, че си пада по жени. Камо ли да е приятеля на Мария.

Ако говорите за Санджей, той е пакистанец с когото Мария е делила квартира. После нещо се скарали, сега не са приятели.
Той е същия въздухар като нея.

# 361
Аз съм възмутена от безотговорността на Пепе. Влязох ѝ в инстаграма и видях, че показва кученца, които подарява. Сега някои ще ми кажат “Търси им дом, прави нещо полезно , поне няма да са на улицата”. Да , но в аудиторията ѝ има много деца, които може да и пишат, че искат , без знанието на техните и какво ще стане с кученцето.. отива на улицата. И поне да кастрира майката, в София има безплатни кастрации за бездомни , поне няма да има ненужни поколения , които да са на улицата с незнайна съдба.. Ужасно впечатление ми направи , писах ѝ, но дори “сийн” нямаше.

# 362
    Аз съм възмутена от безотговорността на Пепе. Влязох ѝ в инстаграма и видях, че показва кученца, които подарява. Сега някои ще ми кажат “Търси им дом, прави нещо полезно , поне няма да са на улицата”. Да , но в аудиторията ѝ има много деца, които може да и пишат, че искат , без знанието на техните и какво ще стане с кученцето.. отива на улицата. И поне да кастрира майката, в София има безплатни кастрации за бездомни , поне няма да има ненужни поколения , които да са на улицата с незнайна съдба.. Ужасно впечатление ми направи , писах ѝ, но дори “сийн” нямаше.

Ако кучетата са в приют, би трябвало вече да са кастрирани. Също така, не мисля, че биха ги дали на деца под 18г, предполагам някакви бумаги се разписват, за да се вземе куче от там?

# 363

Ако кучетата са в приют, би трябвало вече да са кастрирани. Също така, не мисля, че биха ги дали на деца под 18г, предполагам някакви бумаги се разписват, за да се вземе куче от там?

Не са в приют, в къщата на родителите на Пепе е родило кучето, сега са пуснати извън къщата им , щъкат по улицата пред дома им. Поне майката да извика за кастрация, тъй като ще има още нещастни поколения. В стори, каза че ще раздаде малките, вече няколко човека ѝ писали. Мен ме възмути това... А приютите в България, са ужасни места, дават се на всеки кучета, срещу подпис. Страшно е там, не е за хора със слаби сърца. Аз съм ходила веднъж и излязох със сълзи.

# 364
      Ахаа, ясно! Аз мислех, че хванала някоя кауза заедно с приют, пък то било да си разчистят двора...

# 365
      Изглеждаха дворни кучета, Туали, не бяха от приют.

Права е, Nereida123. В предишен пост се излъгах да похваля Пепе, че показва нещо различно от кърма, изкуствената си усмивка и децата си с рекламна цел, но не се бях замислила за това, че огромна част от аудиторията й също са деца.

Малко излиза като оная история на Мегз, която беше изпуснала осиновеното куче от Биг Брадър и подаряваше непородистите му паленца. Ужасен пример даде тогава с некастрирането на непородистите кучета...., че дори се беше изцепила, че и те имали сексуалност и не можело да ги кастрира така и да ги лишава от поколение. Laughing
      Най-смешното беше, че писах под поста й да я насмета и започнаха да се обаждат някакви подобни на нея кифльоци, които се кълняха, че българите не били предубедени към осиновяването на непородисти кучета и било много лесно. Като погледнеш в профилите им, обаче, померан до померана, чухуахуа до чухуахуата...Sweat Smile

Пепе все иска да блесне с някоя добрина, но все не премисля нещата...

Може пък като стане лЯйф к(o)учка - конфигурацията на планетите да е по-благоприятна и Пеперона да стане по-разсъдлива, знае ли човек. Stuck Out Tongue

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 16:50 от Yogurina

# 366
      Yogurina тя Пепе, все парадира с образованието на нея и ФилипчУ, та да вземат да прочетат малко за кастрацията и колко поколения напред няма да има нещастни души по улиците. А МегС е толкова куха, имам чувството че мозъчните ѝ клетки (ако някога е имала) са я напуснали отдавна...Дори кастрацията на бездомно куче е безплатна, просто трябва един телефон да набере, кърмещата лЯйфтайл блогър, влогър, супер мама... то от реклами от къде време. Много ме хвана яд, наистина, дано чете тук, та да направи нещо полезно.

# 367
      Аз пък евала й правя на Пепе затова, че подаряват кученцета. Доколкото знам те имат няколко, които си гледат в двора и отделно по улицата им се въртят бездомни - от тях едно е родило и раздават кученцета, така че нека не я обвиняваме предварително, че не е катрирано без да знаем подробности.
      Безумно ми звучи да дадат кученце на само дете без знанието и съгласието на родителите.
      И въобще не смятам, че е проблем това, че я гледали деца и ще искат да вземат кученце. То в мрежите гъмжи от постове и групи, в които се подаряват животинки. По улиците също има колкото искаш, така че децата едва ли биха се повлияли от нейните постове, ако принципно не искат животинка.
      Казвам го като човек, домъкнал безброй кучета и котки вкъщи като дете, дори се оказа, че бях откраднала котка от съседския двор 😀

# 368
      Това хъ-хъ в заглавието на клип на Вулева ми е малко познато от коментиращ тук... Smile
      А тоз Слънцето Иванов вярно е хубав като жена. Такива са ми интересни как са изглеждали като мъже. И гласа му е женски, може да е взимал хормони и да си е сменил пола, а може и да си е бил такъв, не знам. Наистина някои хора се раждат като мъже/жени и се чувстват повече от другия пол, което си го поправят по-нататък...
      Браво за смелостта да бъдат такива, каквито искат и се чувстват.

# 369
      То в мрежите гъмжи от постове и групи, в които се подаряват животинки. По улиците също има колкото искаш, така че децата едва ли биха се повлияли от нейните постове, ако принципно не искат животинка.

Да, и също така гъмжат от постове за кучета, които после са изоставени, защото ядaт по много, вършат физиологичните си нужди по много или просто новите стопани не може да се грижат адекватно за тях.

Братчето на моето куче така го бяха осиновявали и разсиновявали няколко пъти и трябваше да го върнат или в селото, от което ги взехме, където го чакаше сигурна смърт /защото там тровят безпризорните със съдействието на общината/, или да отиде в някой приют-концлагер.

Болна ми е темата  и мога да разказвам много, но не искам да разводнявам повече, че вече отивам доста към оффтопик.

Не се и съмнявам, че и Пепе, и Мегз чистосърдечно са си вярвали, че вършат добри дела, но не са помислили за всякакви евентуални последствия.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 17:23 от Yogurina

# 370
      Пепето ще обере точките, ако хване дворните си кучета и ги закара на кастрация. Ето това ще е една добра инициатива. Пепе, давам ти идеи.

# 371
      И ма мен това хъ хъ ми направи впечатление, също така кашкавалът Формаджио.
      Формаджио ти да не си Вулева под прикритие? 😉

Майтапя се бе 😜

# 372
      Да си продължа кратките коментари-
      Валерито я погледах тук там, заради споменаването й, иначе няма никаква стойност, нито нещо интересно, нито нещо сериозно, пълна лигня за мен... Видеото с роклите и дрехите, в което се мъчеше да ги покаже в цял ръст бе култово ... нямам думи Laughing излагация ...
      Антоанет Попова не мога да я гледам, има нещо шантаво в нея, което не ми е по вкуса.
      Пепе ... ех, Пепе ... то там няма ми стигне денят да изпиша мнението си, но разбира се Топ глупост бе видеото с темата за забременяването. Там изписахте всичко, което бих казала и аз ... дано малко поне и дойде акъл в главата, че е сгрешила жестоко с изказванията си и с това, че не се извини ясно и точно, а замаза положението, че даже и леко се поозъби сърдито... на кое отгоре се сърди ми е странно...Но поне видяхме, че не винаги е със свръх натегнатата си зъбата усмивка тип Всичко ми е брилянтно, пукнете се от яд...Еми, не...този свят не е така перфектен и розов като захарен памук.
      Още не мога проумея как хората си използват децата за реклами и постоянно им навират камерата в очите и в живота им Frowning1

# 373
      Ще навира камерата в лицата на децата си ами естествено,че ще печели на техен гръб  като я мързи да работи .

# 374
      На Мара марковата чанта се е скапала.
      Ако беше истинска нямаше да й пука и щеше да отиде да я върне.

Общи условия

Активация на акаунт